[Ankara - MT]

750 de çokmuş gerçekten benim bakımlar da duruyor daha ama 500 nispeten iyi olmazsa şimdilik arka daha önemli gibi onu değiştireyim bu sezon en azından.bir de bu shinko mudur neyse onun adı çok geçmiş acaba öyle birşey mi yapsak nasılsa lastiğin ömrü en iyisi olsa özelliğini yitirmesi itibariyle 2 yıl.veya bu sezonu da çıkarıp metzeller e vs kışın para biriktirmek olabilir. teşekkür ettim fatihhoca. sana bir de usta danışacağım yakın zamanda sanırım görüşürüz.sevgiler saygılar.

Hyosunglarda Shinko takılı, ve çoğu kişi bu lastiklerden memnun değil. Yol tutuşu açısından. Ben de kendi motorumu daha dün sürme fırsatı bulabildim.(GT250 comet) Fren çalışmasında arka tekere biraz fazla basınca hemen kızaklamaya geçiyor lastikler. Shinko dan pek memnun kalmadım açıkçası:farao:

Ankaranın pekçok noktasında çevirme var..
Evraklar tam ise birde kayıt alıyorlar..
Bundan sonra böyle artık dedi polis..

demek bilmediğimiz pek çok yerde var özellikle motosikletlileri çeviren ekipler de var bu arada

Evet geçen gün Etlik foruma gittim. Giderken o sınav yapılan yolda bile çevirme vardı..
Çok motor götürüyorlar..

Lastiklere çok güvenip süratlerinizi fazla abartmayın ::yanliss:

Yok Erhan abi, 30'la girdiim viraja şimdi 50'yle giriyorum, valla :)

Dün kaçırmışım seni..Bahçemize geçmeden eve dönmüşsün, ben de ancak oraya yetişebildim. Görüşelim yakında bi zaman, yarın Kayseri'ye gidiyorum. Cuma'ya kadar ordayım (Yolun düşerse diye :cat:)

Çevirme noktaları

cebeci dikimevi kavşakları
kolej kavşağı
kızılay merkez
tandoğan

altındağ belediyesinin hemen önünde
Gazi üniversitesi konya bğlantısı ve arka girişinde yalnız 16,00-18,30 arasında

en azından benim çevrildiklerim buralar :)
ve anladığım kadarıyla motorculara karşı bir çeşit alarm durumu var bütün herkesi kayıt altına alıyorlar bir günde 5 kere durduruldum 15 gün evvel.
eğer motorunuzu seviyorsanız ve bütçeniz sarsılmasın istemiyorsanız evraklarınızı tam tutun kask+ yolcu kaskı kesin olsun. ehliyeti söylemiyorum bile. eksik bulduklarında çekiliyor motor çekme parası yerine göre ortalama 60tl ototpark 10 tl ceza en az 61tl 130tl en az cebinizden cıkacak para.

sevgilerimle herkese kazasız belasız sürüşler

Teşekkür ederim. Hoş bulduk.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------

Haftasonları güzel havalarda günübirlik Ankara etrafında düşük tempolu gezilere kendimi nasıl davet ettirebilirim. Ben yalnız motora binmekten sıkıldım imdat...

Bende müsait olursam gezilere katılmak isterim, Jawa TS 350/638 kullanıyorum Eryamanda oturuyorum. :cat:

Yok Erhan abi, 30'la girdiim viraja şimdi 50'yle giriyorum, valla :)

Dün kaçırmışım seni..Bahçemize geçmeden eve dönmüşsün, ben de ancak oraya yetişebildim. Görüşelim yakında bi zaman, yarın Kayseri'ye gidiyorum. Cuma'ya kadar ordayım (Yolun düşerse diye :cat:)

Vay, demek görüşemedik :(
neyse yaz yeni başlıyor, daha çok görüşürüz :)
kayseride elmacıoğlunda bir iskender ye benim için :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------

Ben de ekibe katılmak istiyorum nacizane kabul ederseniz...

hoşgeldiniz, ekipte sayılırsınız.

Hoşgeldin Ubuhur, biraz kendinden bahsedersen iyi olur. Bir de motorun nedir?

Merhaba ben tecrübeli kullanıcı değilim henüz, motorumla ~3000km yeni oldu. Motorum Honda CBF 500. Birde ilk motorum var onunla mersine gittiğimde gezebiliyorum ancak (orada motorum) o da yamaha bws 100 :). onunla da yaklaşık bi 3000km gezmişliğim vardır sanırım.

Araba ile de motor ile de hız sınırlarını ve trafik kurallarını ihlal etmem. elimden geldiğince temkinli ve risk almadan vakit geçiriyoruz bakalım.

Hoşgeldin Ubuhur. Nerde oturuyorsun Ankara'da ? Üyeliğin baya eski, yeni mi taşındın buraya ?

hoşgeldiniz...
mail adresi alabilirsek gezilerde görüşme olasılığımız artar :wiinkk:

Hoşbulduk, bende eski üyeyim fakat motosikletim olmadığı için forumları sadece takip ediyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar