[Ankara - MT]

Eskiden buralar dutluktu:/

İnsanları anlamıyorum. Burada yıllarca kalıcı olarak paylaşım yapabiliriz. Fakat insanlar genelde WhatsApp sohbetlerine katıldıkları için hem buraları unutuyorlar hemde gruplaşma oluyor. Ankara da çok fazla grup var. Özellikle Mt Forumda umduğunu bulamayanlar gruplara yöneliyorlar. Bu yüzden buralar sessiz kalıyor.

İnsanları anlamıyorum. Burada yıllarca kalıcı olarak paylaşım yapabiliriz. Fakat insanlar genelde WhatsApp sohbetlerine katıldıkları için hem buraları unutuyorlar hemde gruplaşma oluyor. Ankara da çok fazla grup var. Özellikle Mt Forumda umduğunu bulamayanlar gruplara yöneliyorlar. Bu yüzden buralar sessiz kalıyor.

Maalesef öyle,ben şahsen sessizlik yüzünden uzak kaldım. Eskiden çok güzeldik

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Kendi Halinde bir wp grubuyuz. Motor muhabbetine bekleriz.

https://chat.whatsapp.com/9VZICk8cSbS6GrEbZHSd5x

Fazla kendi halinizdesiniz :) Selam alan yok,sorulan soruya cevap yok :)

2024 yılının ilk mesajını ben yazayim. Ankara'dan okuyan arkadaşlara selamlar.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Selamlar. Çok uzun süredir motosikletim yoktu fakat 2008 den beri forum üyesiyim. Bu sene Ankaradan yeni motorumla aranıza katıldım.

achtung!
bugün ankara'da motorcu avı var, tüm trafik polisi noktalarında istisnasız çevirip zımbalıyorlar.
kamuoyuna duyurulur!..

Herkese selamlar, taze motorcu olarak aranıza katıldım. Ankara'daki tanışma, buluşma etkinliklerinden nasıl haberdar olabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar