[Ankara - MT]

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

[/COLOR]
Herkese selamlar, taze motorcu olarak aranıza katıldım. Ankara'daki tanışma, buluşma etkinliklerinden nasıl haberdar olabilirim?

Yaş kaç dostum?

Ekim ayı ile kış mevsimine giriyoruz. Ankara'da mt buluşmalarını yapardık. Artık olmuyor sanırım. Ankara grubu ölü durumda.

Motosikleti
D400
abiler merhaba.

7 yıllık 4riders deri montumun fermuarı sizlere ömür. bi kaç yere sordum ama tam nokta atışı yer bulamadım. çanta tamircileri yapmıyorlar, ayakkabı tamircilerine veya terzilere felan yönlendiriyorlar ama fermuar kalın ve uzun diye bakmıyorlar.

Ankara da mont vs tamirat için gittiğiniz yer var mı ?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
abiler merhaba.

7 yıllık 4riders deri montumun fermuarı sizlere ömür. bi kaç yere sordum ama tam nokta atışı yer bulamadım. çanta tamircileri yapmıyorlar, ayakkabı tamircilerine veya terzilere felan yönlendiriyorlar ama fermuar kalın ve uzun diye bakmıyorlar.

Ankara da mont vs tamirat için gittiğiniz yer var mı ?
Bir ara İzmir Caddesinde Derimod mağazasının altında terzisi de vardı. O yapıyordu tadilat işlerini. Ama sanırım kapandı. Yine Kızılay'da deri mont satan mağazaların çalıştığı terziler var. O mağazalara gidip bilgi almanız en isabetli yol olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar