Cfmoto 450 mi Xmax 250 Techmax mı?

Yağa su karıştırma problemi 2024 modellerde vardı diye duydum çevremden, ne kadar doğru bilmiyorum ama en bilinen kroniği bu herhalde. Onun dışında Duke serisi de kendini kanıtlamış bir seri, bence alabilirsin.
eski modellerde Blok Terleme sorununu duydum, ama bunun böyle bir kroniğini ilk defa sizden duyuyorum üstadım. Rica etsem detaylandırır mısınız?
Tam olarak su karıştırırsa ne olur? Su karışımını nasıl engelleyebilirim? Sonuçta 7500 'de bir bakım isteyen bir makine bu. Örneğin bakım sonrası 2500 km sürüp geri kalan 5bini Yağa Su karıştırmış motora binsem Heralde makine elimde patlar ?

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
eski modellerde Blok Terleme sorununu duydum, ama bunun böyle bir kroniğini ilk defa sizden duyuyorum üstadım. Rica etsem detaylandırır mısınız?
Tam olarak su karıştırırsa ne olur? Su karışımını nasıl engelleyebilirim? Sonuçta 7500 'de bir bakım isteyen bir makine bu. Örneğin bakım sonrası 2500 km sürüp geri kalan 5bini Yağa Su karıştırmış motora binsem Heralde makine elimde patlar ?
Silindir kapak contasına yansır, yatak sarmaya kadar gidebilir. Eski üye olduğum grupta kullanan bir arkadaş vardı, eşiyle beraber kullanıyordu ikisinde de aynı anda olunca kronik demişti kendisi, ben de şaşırdım açıkçası ilk kez duydum. Blok terleme sorunu eski modellerde var diyorlar ama ne çevremde ne de kullanan birinden duymadım o yüzden yorum yapmayayım.

Ama son yazdığın kadar abartı bir problem olacağını sanmıyorum, zira geçen sene almak istediğim bir motordu gezilerim için. Ustasına sorduğumda böyle bir şey olmadığını söyledi fakat şans işi.

Ama son yazdığın kadar abartı bir problem olacağını sanmıyorum, zira geçen sene almak istediğim bir motordu gezilerim için. Ustasına sorduğumda böyle bir şey olmadığını söyledi fakat şans işi.
Şanstan bahsetme üstadım, Gökten elma yağsa kafama sapı düşer :)
Nasipse deneyip görücez. Peki bahsettiğim Meseleye ne diyorsun;
İkinci el 2024 15km aşağısı 300k, Bayi Kampanyalı 460k 60peşin 400/7 ten hemen hemen 300k için çektiğim krediyle aynı fiyata geliyor.
Düşünceniz ne olurdu sizin ?

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Şanstan bahsetme üstadım, Gökten elma yağsa kafama sapı düşer :)
Nasipse deneyip görücez. Peki bahsettiğim Meseleye ne diyorsun;
Ben olur diyorum ya, hatta bence bunu uygula çok daha mantıklı.

Duke üzmez, servis ağı olsun, yıllardır ülkemizde olan ustaları olsun, aksesuar bolluğu olsun, piyasası tabii ki bir Honda değil ama hareketli.

Ben olur diyorum ya, hatta bence bunu uygula çok daha mantıklı.

Duke üzmez, servis ağı olsun, yıllardır ülkemizde olan ustaları olsun, aksesuar bolluğu olsun, piyasası tabii ki bir Honda değil ama hareketli.
Değerli vaktin ve bilgin için çok teşekkürler üstadım. Sağda solda Duke390 bilgisi toplamaya devam edersem üniversite Tezi yazıcam az kaldı :)

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Değerli vaktin ve bilgin için çok teşekkürler üstadım. Sağda solda Duke390 bilgisi toplamaya devam edersem üniversite Tezi yazıcam az kaldı :)
Rica ederim ne demek... O araştırma aşamasının ne denli yoğun ve baş ağrıtıcı olduğunu çok iyi bilirim. :ROFLMAO:

Zamanında ikinci el bir Dominar 250D almaya karar vermiştim ve almıştım da. Allah seni inandırsın 2 hafta boyunca Türkiye'de yayınlanan tüm Dominar 250D'lerin videosunu izledim diyebilirim. En ufak bir kötü yorum göreyim, aynı şeyi araştırmaya geri dönüyordum. :ROFLMAO:

Rica ederim ne demek... O araştırma aşamasının ne denli yoğun ve baş ağrıtıcı olduğunu çok iyi bilirim. :ROFLMAO:

Zamanında ikinci el bir Dominar 250D almaya karar vermiştim ve almıştım da. Allah seni inandırsın 2 hafta boyunca Türkiye'de yayınlanan tüm Dominar 250D'lerin videosunu izledim diyebilirim. En ufak bir kötü yorum göreyim, aynı şeyi araştırmaya geri dönüyordum. :ROFLMAO:
Al benden de o kadar, instagram da bile kullanıcıları görünce direk yazıp soruşturuyorum :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar