- Motosikleti
- SYM JetX 125 2026
Allah neşenizi arttırsın, sizin yorumları görünce ben de gülmüştüm.Yok yanlış anlayıp bozulduğum/gücendiğim bir cümle olmadı.
Gülme şiddetimi artırdı sadece.![]()
İyi sürüşler dilerim.
Allah neşenizi arttırsın, sizin yorumları görünce ben de gülmüştüm.Yok yanlış anlayıp bozulduğum/gücendiğim bir cümle olmadı.
Gülme şiddetimi artırdı sadece.![]()
eski modellerde Blok Terleme sorununu duydum, ama bunun böyle bir kroniğini ilk defa sizden duyuyorum üstadım. Rica etsem detaylandırır mısınız?Yağa su karıştırma problemi 2024 modellerde vardı diye duydum çevremden, ne kadar doğru bilmiyorum ama en bilinen kroniği bu herhalde. Onun dışında Duke serisi de kendini kanıtlamış bir seri, bence alabilirsin.
Silindir kapak contasına yansır, yatak sarmaya kadar gidebilir. Eski üye olduğum grupta kullanan bir arkadaş vardı, eşiyle beraber kullanıyordu ikisinde de aynı anda olunca kronik demişti kendisi, ben de şaşırdım açıkçası ilk kez duydum. Blok terleme sorunu eski modellerde var diyorlar ama ne çevremde ne de kullanan birinden duymadım o yüzden yorum yapmayayım.eski modellerde Blok Terleme sorununu duydum, ama bunun böyle bir kroniğini ilk defa sizden duyuyorum üstadım. Rica etsem detaylandırır mısınız?
Tam olarak su karıştırırsa ne olur? Su karışımını nasıl engelleyebilirim? Sonuçta 7500 'de bir bakım isteyen bir makine bu. Örneğin bakım sonrası 2500 km sürüp geri kalan 5bini Yağa Su karıştırmış motora binsem Heralde makine elimde patlar ?
Şanstan bahsetme üstadım, Gökten elma yağsa kafama sapı düşerAma son yazdığın kadar abartı bir problem olacağını sanmıyorum, zira geçen sene almak istediğim bir motordu gezilerim için. Ustasına sorduğumda böyle bir şey olmadığını söyledi fakat şans işi.
İkinci el 2024 15km aşağısı 300k, Bayi Kampanyalı 460k 60peşin 400/7 ten hemen hemen 300k için çektiğim krediyle aynı fiyata geliyor.
Düşünceniz ne olurdu sizin ?
Ben olur diyorum ya, hatta bence bunu uygula çok daha mantıklı.Şanstan bahsetme üstadım, Gökten elma yağsa kafama sapı düşer
Nasipse deneyip görücez. Peki bahsettiğim Meseleye ne diyorsun;
Değerli vaktin ve bilgin için çok teşekkürler üstadım. Sağda solda Duke390 bilgisi toplamaya devam edersem üniversite Tezi yazıcam az kaldıBen olur diyorum ya, hatta bence bunu uygula çok daha mantıklı.
Duke üzmez, servis ağı olsun, yıllardır ülkemizde olan ustaları olsun, aksesuar bolluğu olsun, piyasası tabii ki bir Honda değil ama hareketli.
Rica ederim ne demek... O araştırma aşamasının ne denli yoğun ve baş ağrıtıcı olduğunu çok iyi bilirim.Değerli vaktin ve bilgin için çok teşekkürler üstadım. Sağda solda Duke390 bilgisi toplamaya devam edersem üniversite Tezi yazıcam az kaldı![]()
Al benden de o kadar, instagram da bile kullanıcıları görünce direk yazıp soruşturuyorumRica ederim ne demek... O araştırma aşamasının ne denli yoğun ve baş ağrıtıcı olduğunu çok iyi bilirim.
Zamanında ikinci el bir Dominar 250D almaya karar vermiştim ve almıştım da. Allah seni inandırsın 2 hafta boyunca Türkiye'de yayınlanan tüm Dominar 250D'lerin videosunu izledim diyebilirim. En ufak bir kötü yorum göreyim, aynı şeyi araştırmaya geri dönüyordum.![]()
işte sorunda bir yandan bu 400 bin tl bütçem olacak diyorum ama bu fiyatlara adam akıllı markalardan istediğim şekilde bir motor yok yani bir ton motor var bu klasmanda aprilla rs457-kawasaki ninja 500- honda cbr500r-ktm duke 390 yada rc390-yamaha r25 vs. vs. bu motorların yarısı zaten 400 bini geçtim 500 bin tl'nin üstünde mesela 400 bin tl olan rc390 ve r25 var ama bu motorlar da beni sarmıyor yani rc390 zaten tek silindir torkludur güçlüdür bilemem orasını ama hani bir geliştirme yapmak istiyorum r25'de zaten 14 bin devir çeviren 250 cc bir motor zorlanmaya çok gelmiyor bende hani sürekli içinden geçmesem de zorladığım yerler oluyor patlatır mı diye sürekli aklımda bir korku olur.Ha o paraya başka neler bakılır dersen tam fiyatlarını bilmemekle birlikte RC390, RS457 gibi seçeneklere de bakılabilir. Ama canın spor motosiklet çekiyorken allahın scooterına binersen üzülürüm ben yani =)
işte sorunda bir yandan bu 400 bin tl bütçem olacak diyorum ama bu fiyatlara adam akıllı markalardan istediğim şekilde bir motor yok yani bir ton motor var bu klasmanda aprilla rs457-kawasaki ninja 500- honda cbr500r-ktm duke 390 yada rc390-yamaha r25 vs. vs. bu motorların yarısı zaten 400 bini geçtim 500 bin tl'nin üstünde mesela 400 bin tl olan rc390 ve r25 var ama bu motorlar da beni sarmıyor yani rc390 zaten tek silindir torkludur güçlüdür bilemem orasını ama hani bir geliştirme yapmak istiyorum r25'de zaten 14 bin devir çeviren 250 cc bir motor zorlanmaya çok gelmiyor bende hani sürekli içinden geçmesem de zorladığım yerler oluyor patlatır mı diye sürekli aklımda bir korku olur.
Allahın scooterına binersen üzülürüm cümlenize de güldüm cidden![]()