[Ankara - MT]

sorma ya. usta bi gitti gidiş o gidiş:) neyse lastikleri taktı. muratla çıktık yola.
motosiklet zevkini tekrar yaşadım. daha önce motoru yatırmak için ciddi bi efor sarfediyormuşum. şimdi sanki viraja gireceğimi anlıyor hemen kendiliğinden yatıyor:) gelirken çevre yolundan geldim. ilk otobana çıkışta 200 km/sa yaptım çok güvenliydi. ayrıca fren mesafesi bayağa kısaldı diyebilirim.
kısacası iyiki değişmiş ve ben bu kadar farkedeceğini bilmiyodum. sen olmasan kim bilir ne zaman değiştirecektim.
bide yarın müsayitsen akşam 18:00 gibi eryaman'da turlayalım. belki foruma yeni katılan arkadaşlarlada tanışırız. murat ve caner abi'ye de haber veririz. ne dersin?

Bugün Eryamanda turladınız galiba, 4. Etapda gördüm sizi, iki motosiklet arka arkaya gidiyordunuz. 4. Etapı mahvetmişler zaten yolları kazmışlar hep fiber optik döşemek için. Yanımdan geçtiniz gittiniz ben o sırada büfenin önünde arabanın bagajındaki eşyalarla uğraşıyodum. Kendi kendime kesin bizim motosiklet.netden arkadaşlardır dedim, eve gelip 18:00 gibi turlayalım yazdığınızı görünce emin oldum. Benim motorum siz yanımdan geçerken büfenin yanındaydı görmüşsünüzdür belki, STFA bloklarının önündeki büfe. Haberim olsaydı belki bende katılırdım, belki diyorum çünkü hava çok soğuktu. İyi turlamışsınız valla o saatde. :mrgreen:

Fırat senin motor böyle daha güzle görünüyor...
Onuda koy suzukinin yanına...memet seni bekliyormuş..

Bugün Eryamanda turladınız galiba, 4. Etapda gördüm sizi, iki motosiklet arka arkaya gidiyordunuz. 4. Etapı mahvetmişler zaten yolları kazmışlar hep fiber optik döşemek için. Yanımdan geçtiniz gittiniz ben o sırada büfenin önünde arabanın bagajındaki eşyalarla uğraşıyodum. Kendi kendime kesin bizim motosiklet.netden arkadaşlardır dedim, eve gelip 18:00 gibi turlayalım yazdığınızı görünce emin oldum. Benim motorum siz yanımdan geçerken büfenin yanındaydı görmüşsünüzdür belki, STFA bloklarının önündeki büfe. Haberim olsaydı belki bende katılırdım, belki diyorum çünkü hava çok soğuktu. İyi turlamışsınız valla o saatde. :mrgreen:

sanırım bir yanlış anlaşılma var. ben bugün için saat 18:00 demiştim. yani sizin gördükleriniz biz değildik. bugün müsayit olursanız saat 18:00 da ısı merkezinde olacağız. görüşmek, tanışmak dileğiyle...

sanırım bir yanlış anlaşılma var. ben bugün için saat 18:00 demiştim. yani sizin gördükleriniz biz değildik. bugün müsayit olursanız saat 18:00 da ısı merkezinde olacağız. görüşmek, tanışmak dileğiyle...

Tüh ben dünden bugünü görmüşüm öyleyse. :p Malesef gelemiyeceğim çünkü şuan Eryamanda değilim, başka bir zamana artık. :mrgreen:

Evet kırmızı, pazar günü motoru çalıştırıp gidende bendim, demekki otoparkta aşağıda duran üstü örtülü motorda senin. Aynı otoparktayız netten tanışdık, oda iyi valla. Bidahakine bi yerlere gidersen benide çağırırsın, benzin durumuna göre belki gelebilirim. :mrgreen: Bu arada sen hafta sonu benim motorun yanına gelip şöyle bir göz gezdirdinmi? Ben pencereden dışarı bakarken, şansa birini gördümde benim motorun yanına geldi ve şöyle bir göz gezdirip aşağı doğru gitti. :cherry: Bizim otoparkta bi ara baya motor vardı, şuan 5 tane var galiba, ön taraftakileri saymıyorum. Senin motor, benim motor iki tanede karavancı amcanın var bide direğin dibinde bağlı eski bir moped var. :mrgreen:

Bana uyar valla. :)

Sen o gün motorla gitmeden seslenecektim sonra yaw yok artık bu kadar tesadüf olmaz diye düşününce seslenmedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

Mesajları yeni gördüm.... Eşeğimi Niğde ye doğru sürüyüm artık. üstad hava da bir düzene oturmadı ki bugün çıkıp aküyü şarj edeyim dedim üşüdüm biraz. Bellik te şart oldu artık. ilk açık havalı günde tanışma tekrarı inşallah.

Sen o gün motorla gitmeden seslenecektim sonra yaw yok artık bu kadar tesadüf olmaz diye düşününce seslenmedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

Mesajları yeni gördüm.... Eşeğimi Niğde ye doğru sürüyüm artık. üstad hava da bir düzene oturmadı ki bugün çıkıp aküyü şarj edeyim dedim üşüdüm biraz. Bellik te şart oldu artık. ilk açık havalı günde tanışma tekrarı inşallah.

Hehehe bidahakine seslenirsin artık, :mrgreen: harbi ya 1 hafta önce hava süperdi, ben o şekilde devam eder diye düşünmüştüm. Gelecek haftalarda tanışır turlarız artık, gerçi ben yarın hava iyi olursa bagajı sökmeyi düşünüyorum. Destek demirleri iki taraftan kırılmış, bagajın ağırlığı stop lambasının üzerine binmiş, oda aşağı doğru eğilmiş ve grenajı çatlatmış. Yollardaki deliklerden iyice kırılıp düşmeden bir el atmam lazım, umarım yarın el atabilirim. :cherry:

bugün eryaman 4 etapta ben ve yanımda tanımadığım bir honda cbr 125'li bir arkadaş vardı :) belkide bizi görmüşsündür .. tamamen aynı yolda karşılaştık tesadüf yani :cherry:

bugün eryaman 4 etapta ben ve yanımda tanımadığım bir honda cbr 125'li bir arkadaş vardı :) belkide bizi görmüşsündür .. tamamen aynı yolda karşılaştık tesadüf yani :cherry:

Fakat ben geçen Cuma günü saat 20:00 - 21:00 gibi bir zamanda gördüm o iki kişiyi, bizim olay biraz karıştı galiba. :)

ankara mt merhaba kahraman maraş mt den sevgiler nisan sonu yada mayıs başında ankara kızılcahamam da olacağım 2 günlük gezi imkanı olursa tanışmak isterim ben mustafa

geldiğinizde haberimiz olursa görüşebiliriz, haber vermeye gerek kalmadan da belki karşılaşabiliriz kızılcahamamda :)

serkan abi erkencisin maşallah :)

merhaba arkadaşlar sizlere yeni katıldım .şu bisiklete uygulanan motor,un fiatı ne kadardı nerden temin edilebilinir bilgilendiren olursa sevinirim

Selamlar, tanışma forumuna mesaj atmıştım bir de buraya yazayım. Motorum geçen hafta geçti elime alışma turlarındayım. Emektar 99 model suzuki marauder 250 :) Gezelim, tozalım, yiyelim, içelim.. Konutkentte oturuyorum bi süre de bu civarlardan çıkamayacağım sanırım. Ehliyet mayısda geliyo çünkü. Saygılar sevgiler.

Hoş geldiniz. Ehliyetsiz dikkatli olun yine de. Hayırlı olsun motorunuz. Orda oturan çakma marauder'lı bi arkadaşımız var bu arada ( o kendini bilir :p)

Yok abi dönücem bu haftasonuna doğru, ama V-Strom'la mı dönsem yoksa Intruder'la mı bilemedim... :D :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar