[Ankara - MT]

Yok abi dönücem bu haftasonuna doğru, ama V-Strom'la mı dönsem yoksa Intruder'la mı bilemedim... :D :S

oy oy oy :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------

Sen o gün motorla gitmeden seslenecektim sonra yaw yok artık bu kadar tesadüf olmaz diye düşününce seslenmedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

Mesajları yeni gördüm.... Eşeğimi Niğde ye doğru sürüyüm artık. üstad hava da bir düzene oturmadı ki bugün çıkıp aküyü şarj edeyim dedim üşüdüm biraz. Bellik te şart oldu artık. ilk açık havalı günde tanışma tekrarı inşallah.

mayıs gelecek ve havanın haline bak. bugün göksuda öğrencilerimle piknik yaptık. ve dondukkk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

Selamlar, tanışma forumuna mesaj atmıştım bir de buraya yazayım. Motorum geçen hafta geçti elime alışma turlarındayım. Emektar 99 model suzuki marauder 250 :) Gezelim, tozalım, yiyelim, içelim.. Konutkentte oturuyorum bi süre de bu civarlardan çıkamayacağım sanırım. Ehliyet mayısda geliyo çünkü. Saygılar sevgiler.

hoşgeldiniz. ehliyet olayına dikkat edin. bu aralar çevirmeler yoğunlukta...

Vay Yasin'im :) Mesai 7:30 da başlar benim. Naber ? Bitti mi sınavlar ? Sattın mı motoru ?
motor duruyo abi, satasım da yok pek :)

merhaba arkadaşlar sizlere yeni katıldım .şu bisiklete uygulanan motor,un fiatı ne kadardı nerden temin edilebilinir bilgilendiren olursa sevinirim

sahibindende aratırsanız rahatlıkla bulursunuz. silindir hacmine göre 375-400 lira arası bi fiyatı vardı

Selamlar, tanışma forumuna mesaj atmıştım bir de buraya yazayım. Motorum geçen hafta geçti elime alışma turlarındayım. Emektar 99 model suzuki marauder 250 :) Gezelim, tozalım, yiyelim, içelim.. Konutkentte oturuyorum bi süre de bu civarlardan çıkamayacağım sanırım. Ehliyet mayısda geliyo çünkü. Saygılar sevgiler.

arasıra konutkent taraflarında buluşuyoruz, görüşmek dileğiyle :wiinkk:

Hoş geldiniz:rendeer:

Harbi felaket kafamı bulandırdı şu V-Strom, ne yapsam bilemedim. Mantıklı düşüncek olursak V-Strom her halükarda avantajlı ama Intruder'ı uzaktan bile görsem "işte bu" dedirtiyor. V-Strom mantığa ve fiziksel sebeplerle kazanıyor ama Intruder duygusal ve yaşattığı histen kazanıyor. Bu gidişle 2. motoru alıcam o olucak. :p Sizce ne yapmalı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------

mayıs gelecek ve havanın haline bak. bugün göksuda öğrencilerimle piknik yaptık. ve dondukkk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

Evet hocam bugün çok soğuktu harbi, bende bi Optimum yapiym dedim dondum şurdan şuraya valla. :cherry:

Hepinize teşekkürler, ehliyeti almadan güvenli bölgelerin dışana çıkmam zaten :) Bu cmt yazılı sınav var, sanıyorum mayıs 15-20 gibi alabilirim ehliyeti. Sonra atıyorum kendimi dışarıya.

@ Tenebrosus: Forza Suzuki ;) Tanışmak dileğiyle.

@ _HK_ : Gelmeden önce haberdar edin, takılayım peşinize:cherry:

Harbi felaket kafamı bulandırdı şu V-Strom, ne yapsam bilemedim. Mantıklı düşüncek olursak V-Strom her halükarda avantajlı ama Intruder'ı uzaktan bile görsem "işte bu" dedirtiyor. V-Strom mantığa ve fiziksel sebeplerle kazanıyor ama Intruder duygusal ve yaşattığı histen kazanıyor. Bu gidişle 2. motoru alıcam o olucak. :p Sizce ne yapmalı?

Bütçe meselesi Serdar. V-strom çok şık, sağlam ve eğlenceli bir makina(ymış. Hiç kullanmadım ama araştırmıştım bi sürü yabancı sitede. Ortak kanı..). İmkanım olsa kesinlikle her kategoriden 1 tane alırdım. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

Fatih senin bujilerin çifti malum sitede 25 Euro.:p:mrgreen:

Denedim bugün V-Strom'u, iyi güzel hoş motor ama çok mekanik ruhsuz bi motor. Varsa yoksa Intruder, kafanızı şişirmeye devam edicem heh.

Bugün yağmurda şöyle bir Optimum yapıp geldim, çıktığımda pek yağmıyordu ama gelirken baya yağıyordu. :mrgreen:

Herkese selam arkadaşlar.
Havalarla birlikte motor duyguları daha bi ön plana çıkıyor insanın.
Ben henüz bir motora sahip değilim uzun zamanda olmayacak gibi (malum maddi sebepler)
Arkadaşlar ankarada nerede ve nasıl motor sürebilirim ? Kiralayan yerler var mı ? Pek bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.
Bu arada A2 ehliyetim var.
Özellikle chopper-cruiser tarzı veya büyük scooter. Amacım hız değil yani.

Fatihhoca'm bunu sana atfediyorum.:) Bu motorun aynısını gördüğümüzde, " Yav bunu bizim motorlar gibi zaptedemeyiz, çok ağır görünüyor" demiştin hatırlarsan. BMW bu...Al bak işte :mrgreen:

Erhan abi bunu deneyelim bi ara, etkinlik baabında. Bakalım motorcumuymuşuz :mrgreen:

Fatihhoca'm bunu sana atfediyorum.:) Bu motorun aynısını gördüğümüzde, " Yav bunu bizim motorlar gibi zaptedemeyiz, çok ağır görünüyor" demiştin hatırlarsan. BMW bu...Al bak işte :mrgreen:

Erhan abi bunu deneyelim bi ara, etkinlik baabında. Bakalım motorcumuymuşuz :mrgreen:

Valla ben de en kısa zamanda denemeyi (kendimi test etmeyi) düşünüyorum.

Yeni Kana ihtiyaç var mı bir sorayım dedim. Çok uzun zaman olmadı yeni Sayılırım alırsınız bi şopper ci :) daha aranıza dimi , işi resmiyete vurmadan katılmak istemedim bugun kızımla sınava girdik.
İnş. D.gunumle brlikte b mizi A2 yapıyoruss Sonra ilk buluşmada ben de varım tabi kabulse :))

Bu arada bugun KENTPARK da motosiklet fuarı yada show u varmış katılamadım çok üzüldüm ama kısmetse yarın kesin gidiyorum :))).
Gidenler varsa anlatsınlar bize ballandıra ballandıra :)

Hoş geldiniz. Öyle miymiş ? Hiç haberim yok. Arkadaşlardan da bişey duymadım. Nası bir showmuş acaba ?

İşt bende onu diyorum nymiş göremedim ama arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bisürü marka model fuarı sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar