Yok abi dönücem bu haftasonuna doğru, ama V-Strom'la mı dönsem yoksa Intruder'la mı bilemedim...:S
Sen o gün motorla gitmeden seslenecektim sonra yaw yok artık bu kadar tesadüf olmaz diye düşününce seslenmedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------
Mesajları yeni gördüm.... Eşeğimi Niğde ye doğru sürüyüm artık. üstad hava da bir düzene oturmadı ki bugün çıkıp aküyü şarj edeyim dedim üşüdüm biraz. Bellik te şart oldu artık. ilk açık havalı günde tanışma tekrarı inşallah.
Selamlar, tanışma forumuna mesaj atmıştım bir de buraya yazayım. Motorum geçen hafta geçti elime alışma turlarındayım. Emektar 99 model suzuki marauder 250Gezelim, tozalım, yiyelim, içelim.. Konutkentte oturuyorum bi süre de bu civarlardan çıkamayacağım sanırım. Ehliyet mayısda geliyo çünkü. Saygılar sevgiler.
motor duruyo abi, satasım da yok pekVay Yasin'imMesai 7:30 da başlar benim. Naber ? Bitti mi sınavlar ? Sattın mı motoru ?
merhaba arkadaşlar sizlere yeni katıldım .şu bisiklete uygulanan motor,un fiatı ne kadardı nerden temin edilebilinir bilgilendiren olursa sevinirim
Selamlar, tanışma forumuna mesaj atmıştım bir de buraya yazayım. Motorum geçen hafta geçti elime alışma turlarındayım. Emektar 99 model suzuki marauder 250Gezelim, tozalım, yiyelim, içelim.. Konutkentte oturuyorum bi süre de bu civarlardan çıkamayacağım sanırım. Ehliyet mayısda geliyo çünkü. Saygılar sevgiler.
oy oy oy :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------
mayıs gelecek ve havanın haline bak. bugün göksuda öğrencilerimle piknik yaptık. ve dondukkk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
hoşgeldiniz. ehliyet olayına dikkat edin. bu aralar çevirmeler yoğunlukta...
Harbi felaket kafamı bulandırdı şu V-Strom, ne yapsam bilemedim. Mantıklı düşüncek olursak V-Strom her halükarda avantajlı ama Intruder'ı uzaktan bile görsem "işte bu" dedirtiyor. V-Strom mantığa ve fiziksel sebeplerle kazanıyor ama Intruder duygusal ve yaşattığı histen kazanıyor. Bu gidişle 2. motoru alıcam o olucak.Sizce ne yapmalı?
oy oy oy :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------
mayıs gelecek ve havanın haline bak. bugün göksuda öğrencilerimle piknik yaptık. ve dondukkk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
hoşgeldiniz. ehliyet olayına dikkat edin. bu aralar çevirmeler yoğunlukta...
Fatihhoca'm bunu sana atfediyorum.Bu motorun aynısını gördüğümüzde, " Yav bunu bizim motorlar gibi zaptedemeyiz, çok ağır görünüyor" demiştin hatırlarsan. BMW bu...Al bak işte :mrgreen:
Erhan abi bunu deneyelim bi ara, etkinlik baabında. Bakalım motorcumuymuşuz :mrgreen: