[Ankara - MT]

fuarı bırak kentparkı bile duymadım ben :silent:
biyerlerde harley davidson tanıtımı varmış, bi o kadar duymuştum. panora olabilir.

Kentparktaymış evet, cepanın yanında yani. Arkadaşım bana sadece Harleyler olduğunu söyledi ama tam içeriğini ben de bilmiyorum tabii.

Hımmm, Kentparkın sitesine bir bakış attım. "Timboocafe Harley Owners Group Show un 2010 yılı Ankara" ayağıymış. 25 nisana kadar devam edecekmiş. İlgililere duyurulur :p Herkese iyi geceler...

Vayy demek oluyo ki Spyder uzaktan harleye benziyomuş Arkadaşım senin makinenin aynısı vardı dedi yada harley bizimkinin modelini çaldı :p
Görmek gitmek yenmek lazım veni vidi vici miydi.

Fatihhoca'm bunu sana atfediyorum.:) Bu motorun aynısını gördüğümüzde, " Yav bunu bizim motorlar gibi zaptedemeyiz, çok ağır görünüyor" demiştin hatırlarsan. BMW bu...Al bak işte :mrgreen:

Erhan abi bunu deneyelim bi ara, etkinlik baabında. Bakalım motorcumuymuşuz :mrgreen:

ben hayatta bu şekilde kullanamam. kısacası ben motorcu değilim :)

hava yağışlı. benim anlamadığım, hafta içi hava güneşli olup da neden pazarları yağmur oluyor anlamış değilim. :pr:

Valla bu havayı anlamadım arkadaş ben, bütün hafta yağışlı diyor meteoroloji ama bakıyorum dışarı bişey yok. Hee diyorum meteoroloji yanılmış sonra bi daha bakıyorum bu sefer kapanıyor. Paranoyak eder bu hava adamı. :S

Herkese selam arkadaşlar.
Havalarla birlikte motor duyguları daha bi ön plana çıkıyor insanın.
Ben henüz bir motora sahip değilim uzun zamanda olmayacak gibi (malum maddi sebepler)
Arkadaşlar ankarada nerede ve nasıl motor sürebilirim ? Kiralayan yerler var mı ? Pek bilmiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.
Bu arada A2 ehliyetim var.
Özellikle chopper-cruiser tarzı veya büyük scooter. Amacım hız değil yani.

Cevap yazan olmadı.
Bilgisi olan varsa yazsın lütfen sevinirim. Netten baktım kurs şeklinde varmış onlar hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.
Hangisi daha iyi olur.

Arkadaşlar branda ve motorum arasında kediler cirit atıyor... Bu problemle karşılaşan var mı aranızda nasıl çözebilirim... Kedi spreyi diye birşey duymuştum işe yarıyor mudur tecrübe eden var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------

Valla bu havayı anlamadım arkadaş ben, bütün hafta yağışlı diyor meteoroloji ama bakıyorum dışarı bişey yok. Hee diyorum meteoroloji yanılmış sonra bi daha bakıyorum bu sefer kapanıyor. Paranoyak eder bu hava adamı. :S

Evet çok acayip... Nasıl olacak böyle bilemiyorum. Bahar dan çıkıp bunaltıcı bir yaza direk girmek istemiyorum. Kıyafetlerle motor durunca şıpır şıpır terliyor insan, çıkarmakta olmaz pantolonu zor valla... Baharın ılık terletmeyen ortamını ıskalayacağız böyle giderse...

O değil de akşama hava açıcak sanırım, şöyle çıkıp bi yardırsam mı diyorum. Anırta anırta yanlaya yanlaya milletin huzurunu kaçırsam mı? :D

Arkadaşlar branda ve motorum arasında kediler cirit atıyor... Bu problemle karşılaşan var mı aranızda nasıl çözebilirim... Kedi spreyi diye birşey duymuştum işe yarıyor mudur tecrübe eden var mı?

O kediler geçen sonbaharda bizim kazan dairesinde doğmuşlar, kardeşlerinden biri bizim evde. Evdekide kardeşleri gibi dışarda olsaydı, oda eminimki motor tırmalama manyağı olurdu. :mrgreen: Kedi spreyini bende duymuştum, belki işe yarıyodur. :cherry: Bu arada bugün Bilkentten Eryamana dönerken öyle bir sağnağa yakalandımki anlatamam, umulmadık bir anda bastırınca motor üstünde yıkandım valla. :mrgreen:

O kediler geçen sonbaharda bizim kazan dairesinde doğmuşlar, kardeşlerinden biri bizim evde. Evdekide kardeşleri gibi dışarda olsaydı, oda eminimki motor tırmalama manyağı olurdu. :mrgreen: Kedi spreyini bende duymuştum, belki işe yarıyodur. :cherry: Bu arada bugün Bilkentten Eryamana dönerken öyle bir sağnağa yakalandımki anlatamam, umulmadık bir anda bastırınca motor üstünde yıkandım valla. :mrgreen:

Bizim evdeki kedimizin odama girip talan etmesinden bıkmıştım sonradan keşfettiğim bir yöntem var odaya parfüm sıkmak. parfümün kokusundan odama giremiyor meret :mrgreen: belki bu yöntem işe yarayabilir. :p

Bizim evdeki kedimizin odama girip talan etmesinden bıkmıştım sonradan keşfettiğim bir yöntem var odaya parfüm sıkmak. parfümün kokusundan odama giremiyor meret :mrgreen: belki bu yöntem işe yarayabilir. :p

Evet bu yöntemde denenebilir, benim motosikletin yanına pek yanaşmıyolar. 2 zamanlı oluşundan dolayı etrafa saçtığı yağ ve benzin kokusundan olsa gerek. :mrgreen: :bounce:

kediler kolonya parfüm vb alkol içeren esanslı kokulardan nefret ederler özellikle de kolonya ,şişesini gördüğünde bile kaçacak yer arardı bizim kedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar