sorma ya. usta bi gitti gidiş o gidişneyse lastikleri taktı. muratla çıktık yola.
motosiklet zevkini tekrar yaşadım. daha önce motoru yatırmak için ciddi bi efor sarfediyormuşum. şimdi sanki viraja gireceğimi anlıyor hemen kendiliğinden yatıyorgelirken çevre yolundan geldim. ilk otobana çıkışta 200 km/sa yaptım çok güvenliydi. ayrıca fren mesafesi bayağa kısaldı diyebilirim.
kısacası iyiki değişmiş ve ben bu kadar farkedeceğini bilmiyodum. sen olmasan kim bilir ne zaman değiştirecektim.
bide yarın müsayitsen akşam 18:00 gibi eryaman'da turlayalım. belki foruma yeni katılan arkadaşlarlada tanışırız. murat ve caner abi'ye de haber veririz. ne dersin?
Bugün Eryamanda turladınız galiba, 4. Etapda gördüm sizi, iki motosiklet arka arkaya gidiyordunuz. 4. Etapı mahvetmişler zaten yolları kazmışlar hep fiber optik döşemek için. Yanımdan geçtiniz gittiniz ben o sırada büfenin önünde arabanın bagajındaki eşyalarla uğraşıyodum. Kendi kendime kesin bizim motosiklet.netden arkadaşlardır dedim, eve gelip 18:00 gibi turlayalım yazdığınızı görünce emin oldum. Benim motorum siz yanımdan geçerken büfenin yanındaydı görmüşsünüzdür belki, STFA bloklarının önündeki büfe. Haberim olsaydı belki bende katılırdım, belki diyorum çünkü hava çok soğuktu. İyi turlamışsınız valla o saatde. :mrgreen: