aga hızırı iyi bilirim. pek dağınık çalışır, yarım gün bekletir!
O konuda haklısın, zaten herşeyi tam usta bulmak zor ama yavaş çalışsa da insan olan ustayı tercih ederim. :mrgreen:
aga hızırı iyi bilirim. pek dağınık çalışır, yarım gün bekletir!
O konuda haklısın, zaten herşeyi tam usta bulmak zor ama yavaş çalışsa da insan olan ustayı tercih ederim. :mrgreen:
Yine Gimat'ta Metin Usta diye biri var,Ankara'da bilinen bir usta.Ustalığını ve insanlığını bilmiyorum,hiç işim düşmedi.Yalnız bir kere merak edip dükkanına gitmişliğim var.Kalabalıktı,o nedenle bire bir fazla diyaloğum olmadı.Ancak,bir tanıdığıyla gitmedikten sonra çok ilgilenmediğini duymuştum.Mesajları uçurmuşlar. Arada benim mesaj da uçmuş...
Yok benim ki kırmızı gri. Bu arada sen neler yapıyorsun sky, başladın mı ufak ufak turlamaya?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------
Bu arada motorumun 8000 bakımı geldi. Ankara'da bildiğim tek tamirci yiba çarşısındakiler. Babama dedim yağını alalım bujisini alalım ben takayım dedim, heveslendim ama ikna edemedim. Bildiğiniz bir usta var mı? Ya da Efe Honda'da kaça patlar?
Eryaman 5. Etap civarlarında Süper Spor sesi duymaya başladım son günlerde, o senmisin? Bugün 1 - 2 saat önce duydum hatta en son. :mrgreen:
Üstad senin motorun kırmızı mı? Pazar günü akşam üzeri ben otoparkta motorun üzerini örterken kırmızı javayı çalıştırıp giden sen miydin? Eğer öyle ise aynı otoparkta duruyor motorlar diyeceğim. Büyük tesadüf...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
Bu arada yalnız oldu yine ama geçen pazar ankara-ayaş-polatlı-ankara dairesi çizdim. güzel bir güzergah özellikle de ayaş-polatlı arası...
eryamanlı arkadaşlar;
aramızda müsayit bir gün belirleyelim ve tanışalım. anlaşılan sayımız birhayli çok![]()
Aynı apartmanda oturuyorlar, buradan tanışıyorlar, çok güzel![]()
Aynı apartmanda oturuyorlar, buradan tanışıyorlar, çok güzel![]()
eryamanlı arkadaşlar;
aramızda müsayit bir gün belirleyelim ve tanışalım. anlaşılan sayımız birhayli çok![]()
merhaba arkadaslar Ankara Mt grubuna yeni abone oldum, bundan sonra yakindan takip etmeye calisacagim. ankara ve cevresinde gunubirlik veya kampli etkinlikler olursa katilmak isterim.
selamlar herkese,
evren deniz
Fatih nasıl oldu lastikler ? Görüşemedik o günden sonra ? Baya uzun sürmüş Evrenden duyduğum kadarıyla.