bi defa hyolu arkadaşın motora kapanması hata zaten. altındakini ne sanıyor kisonra böyle rezil olur tabi.250 hyo'ysa motorun yavaş yavaş sağdan giden ara sıra sola geçen ,geçtiğinde kimseye bulaşmadan ilerden sola dönecekmiş gibi giden biri olacaksın
![]()
bi defa hyolu arkadaşın motora kapanması hata zaten. altındakini ne sanıyor kisonra böyle rezil olur tabi.250 hyo'ysa motorun yavaş yavaş sağdan giden ara sıra sola geçen ,geçtiğinde kimseye bulaşmadan ilerden sola dönecekmiş gibi giden biri olacaksın
![]()
kapanacak birşeyin varmı ?
Çenesi... :cherry:
(Şaka bu Eftelya.. Sakın ciddiye alıp kızmayasın :wiinkk![]()
Yok kanka yanlışın var, Bülent abi beni geçemiyor; hem de onun arkasında Buket abla, benim arkamda Yeşim varken
Bu arada, başlığı açan arkadaşımız Hyo' nun görüntüsüyle performansının örtüşmediğinden dolayı bu motora sıcak bakmadığını belirtmiş sanırım. Kendi takdiridir tabiiki. Bu durumda ben kendisine, maddi imkanı dahilindeki performansı ve görüntüsü örtüşen bir motosiklet öneriyorum. Çözüm budur sanırım.![]()
Bir adet Gt 650 r alınır . Sticker'i sökülerek gt 250 r stickeri yapıştırılır. Yoldan bakanlarda 250 lik bak nasıl geçiyor diye deliye dönerler .
Bir adet Gt 650 r alınır . Sticker'i sökülerek gt 250 r stickeri yapıştırılır. Yoldan bakanlarda 250 lik bak nasıl geçiyor diye deliye dönerler .
yaklasim 1: neee? oyle mii? bi daha o motora binmem, binenlede konusmam!
gt 250 r piyasadan kalksin, hyosung da kapatilsin.
yaklasim 2: sen motordan anlamiyormussun, biz de bunu anladik.. sen bir daha motora binme, binersen de ben binmyecem.. bunu yazdin ya sende ne tecrube varmis ne motorculuk..
yaklasim 3: enduro tipi makineler yapilari geregi torklu oldugundan kendisinden daha yuksek cc li de olsa yaris motorlarini drag ta gecebilirler ama ilk 100 metrede attiklari farka ragmen son hizlari racinglerin yarisidir..
yaklasim 4: yaa bu millet delirmis neler yaziyo..
enteresan ama genelde bu standart 4 yaklasim hakim oluyor topiclerde degil mi?