Gtr 250 Den Vazgeçtim Niye Mi?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Wayy anasın ya demek klr 650 yedi gt 250 R ı çiğ çiğ :S Ben olsam distiribitör firmanın önünde motoru yakardım 250 cc 650 cc niye yetişmedi diye.

Böyle Hikayemi Olur Ya.nerde Bu Hoyo Distiribütörü Nerde Bu Devlet Nerde Bu Millet Vs.v.

:pr:herkeste bi olaylar helal ne motorculuğum kalmış ne ilk virajda ölüp haberimi alacağınız kalmış ne hyosungu yakmayan kalmış zaten racing motorlar sahilde 40 40 dolaşmak içindir paylaşım ve detaylı teknik bilgiler için teşekkürler gtr 250nin geçeceğini tahmin etmedim kendi çapımda uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum çiğ di hamdı gibi yorumları klr 650'nin yanında durup gazlayan arkadaşa yapın derdimizi anlattık
DİYORUM Kİ BU MOTOR KASLI SEN GAZA GELMESEN YANINDAKİ GAZA GETİRİR BEN YATMIŞIM MOTORUN ÜSTÜNE YANIMDAN ENDURO GEÇTİ VIZ DİYE HOŞUMA GİTMEZ SÜRATLİ MOTOSİKLET KULLANAN BİRİ DEĞİLİM GÖRÜNTÜ HOŞUMA GİTMEDİ BUNU BELİRTTİM 28 29 BEYGİRLİK MOTORUN KLRYE YETİŞEMEYECEĞİNİ ELBETTE BİLİYORUM ABARTTINIZ SAKİN BEN MOTOSİKLET AŞIĞI Bİ ADAMIM MAGANDAYA DÖNDÜK :farao:

ayrıca ben kimseye sen motora binersen ben binmem demedim bi arkadaş sen izmirde motosiklet kullanıyosan ben kilitliyim motoru demiş ben de yanlış anlaşıldım ne demek o öyle beraberde gezeriz dedim teknik ingilizceden vize var biraz kelimelere bakayım :) beni anlamadın ya ben ona yanıyorum

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
bu kadar kişinin birden bire seni yanlış anlaması biraz anarmol değil mi?
bir düşün bakayım? acaba sen nasıl anlattın kendini, biz nasıl anladık?

burda herkes sana kötü bir şey olmasın diye bu kadar byte yiyor yahu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi defa hyolu arkadaşın motora kapanması hata zaten. altındakini ne sanıyor ki:)sonra böyle rezil olur tabi.250 hyo'ysa motorun yavaş yavaş sağdan giden ara sıra sola geçen ,geçtiğinde kimseye bulaşmadan ilerden sola dönecekmiş gibi giden biri olacaksın :)

ottoman87, anladım kardeş ben seni. Kalıbının motoru değil bu 250 hyo.

bi defa hyolu arkadaşın motora kapanması hata zaten. altındakini ne sanıyor ki:)sonra böyle rezil olur tabi.250 hyo'ysa motorun yavaş yavaş sağdan giden ara sıra sola geçen ,geçtiğinde kimseye bulaşmadan ilerden sola dönecekmiş gibi giden biri olacaksın :)

Hadi canım.. Ciddimisin.. :)
Ben bisiklet yolunda geziyorum mesela.. :p

kapanacak birşeyin varmı ?

Bir adet Gt 650 r alınır . Sticker'i sökülerek gt 250 r stickeri yapıştırılır. Yoldan bakanlarda 250 lik bak nasıl geçiyor diye deliye dönerler .

Yok kanka yanlışın var, Bülent abi beni geçemiyor; hem de onun arkasında Buket abla, benim arkamda Yeşim varken:p

Bu arada, başlığı açan arkadaşımız Hyo' nun görüntüsüyle performansının örtüşmediğinden dolayı bu motora sıcak bakmadığını belirtmiş sanırım. Kendi takdiridir tabiiki. Bu durumda ben kendisine, maddi imkanı dahilindeki performansı ve görüntüsü örtüşen bir motosiklet öneriyorum. Çözüm budur sanırım. :)

buket abla varken farklı sen onu s'e felan tek geldiğinde yakala bi ara ferrarilerin arasından uçuarak geçtiydi s'in çıkışında :queen:

buji masrafı çok onun motorununda ya bujiler yeniyken iyi basıyorda eskidikçe performansıda düşüyor :farao:

asm

Arkadaşın demek istediği bu kadar kaslı olmasına rağmen görüntüsü gibi dinamik bir performansı olmadığı galiba.

Keşke göründüğü gibi bir gidişi olsa lakin 250 cc'lik çapına göre bir performansı var işte.

Görüntü benim için önemli diyenlerin kullandığı bir motor zaten bu motor.

Performans bekleyenler bir süre sonra zaten yüksek hacimli motora geçmek için satıyor bu motoru.

Bu dereden de geçmek gerekiyor yüksek makinaya uyum için.

yaklasim 1: neee? oyle mii? bi daha o motora binmem, binenlede konusmam!
gt 250 r piyasadan kalksin, hyosung da kapatilsin.

yaklasim 2: sen motordan anlamiyormussun, biz de bunu anladik.. sen bir daha motora binme, binersen de ben binmyecem.. bunu yazdin ya sende ne tecrube varmis ne motorculuk..

yaklasim 3: enduro tipi makineler yapilari geregi torklu oldugundan kendisinden daha yuksek cc li de olsa yaris motorlarini drag ta gecebilirler ama ilk 100 metrede attiklari farka ragmen son hizlari racinglerin yarisidir..

yaklasim 4: yaa bu millet delirmis neler yaziyo..

enteresan ama genelde bu standart 4 yaklasim hakim oluyor topiclerde degil mi?

Tebrikler....:cat: Verilen en iyi yanıt....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar