Gtr 250 Den Vazgeçtim Niye Mi?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok kanka yanlışın var, Bülent abi beni geçemiyor; hem de onun arkasında Buket abla, benim arkamda Yeşim varken:p

Bu arada, başlığı açan arkadaşımız Hyo' nun görüntüsüyle performansının örtüşmediğinden dolayı bu motora sıcak bakmadığını belirtmiş sanırım. Kendi takdiridir tabiiki. Bu durumda ben kendisine, maddi imkanı dahilindeki performansı ve görüntüsü örtüşen bir motosiklet öneriyorum. Çözüm budur sanırım. :)

Arkadaşın demek istediği bu kadar kaslı olmasına rağmen görüntüsü gibi dinamik bir performansı olmadığı galiba.

Keşke göründüğü gibi bir gidişi olsa lakin 250 cc'lik çapına göre bir performansı var işte.

Görüntü benim için önemli diyenlerin kullandığı bir motor zaten bu motor.

Performans bekleyenler bir süre sonra zaten yüksek hacimli motora geçmek için satıyor bu motoru.

Bu dereden de geçmek gerekiyor yüksek makinaya uyum için.

Güzel yorumlar.:cat:

Yatmak kapanmak bunlar illaki 600 ve üzeri cc motorlar için geçerli olan şeyler değildir.

Birincil amaç rüzgar direncini düşürmek dolayısıyla bir miktar daha fazla hız ve bir miktar daha yakıt tasarrufu sağlamaktır.:cat:

Aramızda GTR250' ye binen ama 250(attım bu rakamı ama kafiyeli oldu:p) kişilik uçak kullanan pilot arkadaşımız da var.:)

Hangisi döver:

Body%20Building%2019.jpg

vs.

Bruce-Lee.jpg

Benim oyum ikincisine :)

benmde oyum 2 ye ama 1 bunu bi eline gecirirse kolunu bacaini ayirir gibime gelio muhahah baslia baq geldii yere baq:mrgreen::queen:

Bir adet Gt 650 r alınır . Sticker'i sökülerek gt 250 r stickeri yapıştırılır. Yoldan bakanlarda 250 lik bak nasıl geçiyor diye deliye dönerler .
sana katılıyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bencede mantıklı :cat::bounce:Güzel bir fikir:cherry:

Uygulayalım o zaman:)

Hyo kalıplı makina. Ancak 250 cc ye göre bence hakkını veriyor 170 civarı yapabilmesi üstelik fiyatının düşük olması (ninja'ya göre) tercih sebebi ama (kanuni S&T davası falan distrbütördür kranktır girmeyeceğim) oturamadı piyasaya.

Bence gt 250 r kendi çapında yeterli gücü veriyor. Hız isteyen 250 cc bakmaz zaten. (ben olsam bakmazdım)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaw tamam alma...Hyo nun ithalatçısına mail attım..SAtmayacak sana.... :mrgreen:

yawwwww bıırrrrrraaaakkkk yaauuuwwwwwwwwww........bence başlangıç motoru olarak hayabusa en güzeli.........................

başlangıç motoru isteyen yok konu nerden nereye geldi ben başlayalı epey oldu :queen: hey güzel Allahım egolarım var elbette insanım sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz sanırım touring olsa tamam zzr 250 gibi yani bence gücü ortalama olan bi motor bu kadar kaslı olmamalı bknz:diğer küçük hacimli racinglere

burada kullandığım makinaları saymıyacağım 7 8 motor değiştirdim mopedden tut üst sınıf enduroya kadar birçok motor kullandım sırf tenereyle 20000 km var diğerleriyle bi 60000 70000 i bulan orta derecede tecrübeli kendi çapımda iyi bi motosikletçiyim BAŞLAMIYORUM yani avatardaki fotoğraf doğruysa ben abimin mezini çalarken sen bisiklet biniyordun arkadaşım muhabbeti seviyesizleştirmeyelim hayabusa kullanırım ben ellerim terlemeden ok:cat:mesaj gitmiştir umarım doğru yerlere kimse başlayıp bitirmesin ama bu tür Showmenlerin sonu yakındır başla ve bitir dicek kadar sen sahilinde dolaş arkadaşım tek dediğim şuydu anlamıyorsan yanına bir kaç kişiyi al bak HYOSUNG KALIBINA GÖRE DEĞİL DERBİ GİBİ APRİLLA GİBİ CILIZ DEĞİL GÖRÜNTÜ HEYBETLİ MOTOR ZAYIF 1.6 105 BEYGİR SUBARULAR VAR YA AYNI ONLAR GİBİ ANLADIN MI ??:cat::cat::cat:

burada kullandığım makinaları saymıyacağım 7 8 motor değiştirdim mopedden tut üst sınıf enduroya kadar birçok motor kullandım sırf tenereyle 20000 km var diğerleriyle bi 60000 70000 i bulan orta derecede tecrübeli kendi çapımda iyi bi motosikletçiyim BAŞLAMIYORUM yani avatardaki fotoğraf doğruysa ben abimin mezini çalarken sen bisiklet biniyordun arkadaşım muhabbeti seviyesizleştirmeyelim hayabusa kullanırım ben ellerim terlemeden ok:cat:mesaj gitmiştir umarım doğru yerlere kimse başlayıp bitirmesin ama bu tür Showmenlerin sonu yakındır başla ve bitir dicek kadar sen sahilinde dolaş arkadaşım tek dediğim şuydu anlamıyorsan yanına bir kaç kişiyi al bak HYOSUNG KALIBINA GÖRE DEĞİL DERBİ GİBİ APRİLLA GİBİ CILIZ DEĞİL GÖRÜNTÜ HEYBETLİ MOTOR ZAYIF 1.6 105 BEYGİR SUBARULAR VAR YA AYNI ONLAR GİBİ ANLADIN MI ??:cat::cat::cat:
tabıkı kullanırsın hayabusa sana kullanamazsın demedım ama yukarıda bır arkadasımız baslangıc motoru olarak hayabusa al demıs sende baslangıc motoru ıstemıyorum demıssın o yuzden koydum resmı esprı olarak bende muhabettı sevıyesızlesmesını ıstemem:cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çenesi... :cherry:

(Şaka bu Eftelya.. Sakın ciddiye alıp kızmayasın :wiinkk:)

yok arkadasi ciddiye alip cevap vermiyorum zaten:mrgreen: ayrıca ben hyo almayı dusunuyorum bir ara vazgecer gibi oldum ama simdi yine dusunuyorumi yani ben onu yazarken hyoyu hor gormek ıcın yazmadım. cok bilmislikle alakası yok bence batıyor bazı seyler

Ben başla ve bitere takıldım daha çok fullthrottle a

tamamen espri amacli yazmistim, hatta sana deil o hayabusa resmine yonelik yazmistim alinti yapmaya usendim direkt olarak altina yazdim..
"baslangic motoru" yerine "basla ve bitir motoru" yazmak gibi birsey yani.. neden bu kadar alindin anlayamadim resmen kirip gecirmissin, showmen etmissin beni, :D demek ki hassas bir anina denk geldim, sozum sana degildi ki soz bile degil zaten o.. kirdiysam yada en azindan huzurunu kacirdiysam ozur dilerim..:rendeer:

Son düzenleme:
Doğru karar vermişsin bence :cat:
Zati burdan Ss'in senin tarzın olmadıgı anlaşılıyo bir de Ss'e başlamak için alıp 1ooo 2ooo km kullandıktan sonra sıkılıp satacagına,gt25oR fiyatına biraz daha koyup yüksek ccli birşeyler alabilirsin..

Böylece motordan zırnıkk kadar anlamayan amcamların beğeesini kazanmak için motorun üzerinde 2 büklüm olmaya gerek kalmaz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar