havadan bahseden kim ?? arkadaşım 1000liğe binerim ben ayrıca korkma sen 20000 km imi süper tenerede yaptım ben maddiyat yok bu ara sağlam makina alacak ben durumdan bahsettim ayrıca görüntüden hiddete gerek yok gerekli teknik bilgiler için sağolun ha bu arada racing in ruhunda "imaj" vardır yoksa ardında bi çantayla düşerdi yolllara
bence bi yanlışın var bi konuda
tamam bir imajı vardır ama her motorun kullanım kullanış tarzı yolda gidişi rider'ın üstünde ne durumlarda neler yapması gerektiği azda olsa farklılıklar gösterir ana temada hepsi aynı olsada herşeyin tarzına göre bi inceliği niteliği var sonuçta
az önce biri ölü bir konuyu hortlatmış ve oradaki yazı
Sevgili arkadaşlar, 10000 -15000 - 20000 km ler tecrübe kazandırmaz. Bu km'lerle sadece kullanmış olduğunuz motosiklete adapte olursunuz. Onunla bütünleşirsiniz. Ancak yeni bir motosiklete geçtiğinizde ki bu büyük bir motosikletse, siz çok acemisinizdir. Ne motorun özelliklerini, ne karakterini bilmiyorsunuzdur. O motosiklet, sizin için POTANSİYEL BİR TEHLİKE 'dir.
buda link gir oku bence
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1872-yeni-baslayacaklara-hitaben.html
sadece yeni başlayacak olan için değil herkesin okuması gereken birşey
he bide bak bende istesem 600rr 1000rr gixer r1 binerim biliyormusun motorunu bana vericek olan birileri çıkar 1 tur içinde alsam hatta arkadaşımdan bi günlüğüne busasınıda alabilirim o kadar iyi bir arkadaşım ama ben enayimiyim acaba almıyorum :silent:
tenerenin gazıyla racing'in gazı 1 olmaz yoldaki tepkileride öyle
motora motorun şekli için binilmez senin amaçların hobin için binilir tamam her motorun bir imajı vardır ama herkesin gözünde imaj farklı şeydir ve gt250r da racing bir makina sayılmaz pek sport bir makina ve geçiş makinası
he şu var isteyen alır 10 sene kullanır isteyen alıp 1 sene kullanıp 600lük motor alır bu kişiye bağlı bişe ben ne insanlar gördüm racing kullanmak istedikleri için ilk motorlarını cbr 125 r alan şimdi bu insanlar enayimi o zaman? konuşmanda biraz böyle oldu biliyormusun...