Bende mondial loyal 50i modeli vardı kayış, ön varyatör harici bir kere bile masraf etmedim. 10.000'de sattım bakımlı, zorlanmamış mondial'in çoğu modellerini öneririm.
Dip not:Wing 50 modeli 7*** KM civarlarında km telini koparıyor herkesin başına gelmeyebilir ama genelde geliyor kronikmiş 25-26 modellerde bunu düzelttiler mi bilmiyorum
Wing, Exon gibi modeller sorunsuz ya. Zaten Mondial o kadar kara düzen bir blok ekliyor ki iyi bir Rodaj yapıp bakımlarını, yağını eksik etmediğin ve motoru zorlamadığın sürece 25, 30.000 KM'leri çok net görebiliyorsun sorunsuz.
İnsanların bu motorlardan beklentileri önemli zaten. Ben Exon 125 aldım zamanında ve bununla Karadeniz turu yaptım, Bodrum'a gittim, bana mısın demedi. Bunu da 46.000 liraya aldığın bir motorla yapmak öpüp başa koymalık bir olay.
İnsanların bu motosikletlerden beklediği şey de önemli; Bu motorlara 60 - 70, hatta ikinci ellere 30 - 40K para verip 100.000 kilometre yapmayı beklemese, altındaki aleti bir Forza gibi zorlama şehir içinde halletmeyeceği iş yok aslında.