50 CC Mondial tourismo ile mutluyum.

Motosikleti
Jawa
80 lik yaptırdım. 3 senedir biniyorum. Ve hiçbir arıza yapmadı. 55 km hıza çıkabiliyor. Ortalama 40-45 ile gidiyorum.
Şehir içi tabi. Tavsiye ederim.

Motosikleti
cb 125 f
50 cc ile de 55 km yapmıyormuydu zaten. bilmediğimden soruyorum.
Allah mutluluğunu daim etsin.

Her evde bir 50 cc motosiklet kapının önünde duracak. Çok pratik, çok kullanışlı aletler. Kuba Twister 50 ile toplam 190 kg kadar edecek iki birader şehir içinde dolaştık. Bana mısın demedi. Rampada bile 15 km/h hız ile de olsa bizi taşıdı.

Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Güzel aletler ama şehir içinde kalmalılar, baya baya şehir içi yani mahalleler, sokaklar falan. Çevre yolunda debelenen görüyorum, otoyola çıkan görüyorum.

Güzel aletler ama şehir içinde kalmalılar, baya baya şehir içi yani mahalleler, sokaklar falan. Çevre yolunda debelenen görüyorum, otoyola çıkan görüyorum.
Kesinlikle ana yola çıkmayacaksın. Birkaç kez anayoldan şehir merkezine gitmeyi denedim. Yok. Olmuyor. Sağ şeritten yavaş yavaş gitme işi çok tehlikeli. 70 km EDS li yolda bile tedirgin ediyor.

Bende mondial loyal 50i modeli vardı kayış, ön varyatör harici bir kere bile masraf etmedim. 10.000'de sattım bakımlı, zorlanmamış mondial'in çoğu modellerini öneririm.
Dip not:Wing 50 modeli 7*** KM civarlarında km telini koparıyor herkesin başına gelmeyebilir ama genelde geliyor kronikmiş 25-26 modellerde bunu düzelttiler mi bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar