Arama sonuçlarınız

1. burak.findik

Motosiklet tavsiyesi

Herkese merhabalar...evim mersinde olmakla beraber adanada yasiyorum..gunluk git gel 150 km yol yapiyorum ve tabi maasin bir bolumu yakita gidiyor...yolda beni ezdirmeyecek mumkunse 90 100 km sabit hizla gidebilecek dusuk yakit tuketimli bi scooter aramaktayim...benzin fiyatlari malumunuz bundan...
  2. burak.findik

Cb125f , pcx150, nmax125 kullanicilari bi el atin hele...

Herkese iyi gunler....yakin bir tarihte motosikletimi bunlardan biriyle guncellemeyi dusunuyorum..butce yaklasik 10k ..cb125 f alirsam 2018 fakat digerlerinin ortalama 2014 modeline flan param yetiyor...ozellikle yakit ve konfor basta olmak uzere kullanicilarin yorumlarini bekliyorum..yorum...
  3. burak.findik

10 bin tl ye kadar 2. el az yakan uzun yol scooter tavsiyesi.....

herkese iyi günler.....arkadaşlar yazın bi akdeniz turu planlıyorum..gerekli tüm ekipmanım var..10 bin tl ye kadar özellikle yakıtı az 90 -100 km hızlarla sabit gidebilecek scooter tavsiyeleriniz nelerdir...daha önce çıkmış olanların deneyimlerinden faydalanmak isterim....en olmadı cb125f alıp...
  4. burak.findik

mersinden marmarise.....

herkese iyi aksamlar....mersinden başlayıp marmarse doğru çadır kamplı bi geziye cıkacagız...2 motor yola cıkacagız yer mekan vediğer tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar....toplamda 10 gün filan sürecek sanırım...nerelerde kalalım nereleri es geçmeyelim nerde ne yiyelim diyin hele....
  5. burak.findik

ömrümü yedin kalyoncuoğlu ...

Geçen hafta pazartesi akşamı pulsarıma bir yan çantalı yuk demiri sipariş etmiştim. Perşembe gunu normalde elimde olması gerekirken aradıgımda siparişin şuan ellerinde olmadığını manyetik boyada olduğunu ertesi gunu yani cuma kargoya vereceklerini söylediler..daha önce aramadıgım için kendime...
  6. burak.findik

pulsar için irc mi unilli mi?..ucuz yollu bi lastik..

Arkadaşlar virajda yatmam yağmurda binmem bana frene basınca tutacak düzgün bir lastik lazım...biliyorum michelin flan iyi ama okadar param yok..mumkunse otobanda 130la flan giderken zorlanmayacak bi lastik istiyorum..unilli iyi dediler ama nylon olması kafa karıştırıyor..bide bu lastikler...
  7. burak.findik

motoru uzun yolda hangi devirde kullanmalı?

herkese iyi akşamlar arkadaşlar...motorum bajaj pulsar..e yaz geldi otobanda yolculuklar arttı acaba motoru hangi devirde sabit kullanırsak yakıt hız oranını en iyi şekilde yakalarız??..lütfen ben sesinden anlarım ,ben tekerin dönüşüne bakarım flan demeyin...devir değeri soruyorum çünkü dişli...
  8. burak.findik

tek teker yapabilmek..bikaç sorum var...

arkadaşlar tektekerin iki yöntemi var biri gaz açmak ikincisi debriyaj tokatlamak...ama hep yaz açarak yapmaya çalısıyorumki pulsarım bu konuda pek başarılı değil..debriyajı bırakma yonteminden korkuyorum çünkü motorun geri takla olmasından korkuyorum..debriyaj toktlamada hızlı bırakırsak motor...
  9. burak.findik

yayladaki uzun hava...(motosiklet içermez)

arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ama tek üye oldugum forum bu ve motorcu kardeşlerim olarak beni en iyi sizler anlarsınız...geçenlerde yaylaya gittim,beton bloklardan bunaldım dedim biraz toprak kaziyim odun kırayım kendime geleyim..derken nerden gelir bilinmez biri bi uzun hava açtı ama...
  10. burak.findik

bajaj pulsar 200 ns lastik havaları kaç psı olmalı?

arkadaşlar ne lastiğin üstünde nede nette hiçbi sonuç bulamadım lutfen bilenler söylesin...:pr:
  11. burak.findik

bajaj pulsar 200 ns depo sorunu..bilen varsa soylesin

Arkadaşlar bu motorun deposu 12 litre değilmi?..gostergede yakıt ne zaman bitti dese benzin alıyorum max 30 liraya doluyor..e nerde bu deponun yarısı?...kapaktan bakıncada benzin var içinde..ama deponduzenli bir şekilde azalıyor anlamadım???..
  12. burak.findik

100-120 km sabit hızla en az yakan motosiklet...

arkadaişar şehirler arası kamp ve geziler için otobanda 100-120 km hızlarla stabil seyredebilecek en az yakan motor hangisidir..butce 10.000 boy 1.90 kilo 120...tavsiyelerinizi bekliyorum bajaj sym cbr inazuma flan bakmadıgım kalmadı kimi yolda koyuyo kiminin yakıt çok..yakıt çoktan kastım 4 lt...
  13. burak.findik

çok yakan motor yoktur az kazanan sahibi vardır..

Söz çok hoşuma gitti acı bir gerçeği belirtiyor..sizinde bildiğiniz guzel sözler varsa paylaşın 😃
  14. burak.findik

bayramınız mubarek olsun

Arkadaşla hepinizin bayramı mübarek olsun..sevdiklerinizle ailenizle motosikletinizle nice bayramlara inşallah 😊
  15. burak.findik

bu sahibinden.com da ki ilanlar hiçmi kontrol edilmiyor?

az önce sahibindende touring süper sport fflan arıyorum...fiyata göre en düşüğe alınca ne göreyim...ortalık bisiklet mobilet cg dolu...nası kategorize bu ...hiçmi kontrol etmiyolar bu millet ne satıyo burda diye...
  16. burak.findik

mersin merkez de iyi usta bilen varmı?

arkadaşlar bugun motosikletimi tamire götürdüm..parçalar benden oldugu halde bi üst kapak contası ve ön dişli değişime 20 lira istedi..:sunny: parçalar benden zaten ne yirmiside demek istemedim ve verdim..fakat olay şuki her tamirden sonra illa bikaç kere geri dönmem gerekiyor..bak bunu...
  17. burak.findik

altın elbiseli adamdan mondial rx3 incelemesi

Arkadaşlar herkese iyi günler...eminim sizlerde benim gibi bayagıdır mondial rx3 ü araştırıyosunuz fakat adam gibi tatmin edici bi inceleme videosu flan bulamadım,test sürüşü zaten hak getire,bayiye test sürüşü dediğimde bana kumbaraya para atman lazım yoksa elletmem dedi :D..acaba topyekün...
  18. burak.findik

biliyorum söveceksiniz ama...

Herkese iyi akşamlar..forumun yıllardır takipçisiyim,yani hemen hemen bu konudaki herşeyi okudum..şimdiye kadar x treme max ve venox 250 sahibi oldum..arkadaşlar amacım uzun yolda en az yakıt ve en rahat şekilde çevre illere geziler yapmak..beklentim 90-100 km hızla otobanda bayılmayan su...
  19. burak.findik

250 cc cross bi el atarsanız sevinirim..

herkeze iyi akşamlar..2013 te extreme max ile başladıgım motosiklet hayatıma 2014 te kymco venox 250 motorumuda dahil ettim fakat agır oluşu ve hareket kabiliyetindek zayıflıgı nedeniyle chopperda umdugumu bulamadım...daha doğrusu araziden kopamadım bu sebeple venoxumu sattım şimdi x treme...