ömrümü yedin kalyoncuoğlu ...

Geçen hafta pazartesi akşamı pulsarıma bir yan çantalı yuk demiri sipariş etmiştim. Perşembe gunu normalde elimde olması gerekirken aradıgımda siparişin şuan ellerinde olmadığını manyetik boyada olduğunu ertesi gunu yani cuma kargoya vereceklerini söylediler..daha önce aramadıgım için kendime kızaraktan haftasonu yapacağım kamplı geziyi iptal ettim..cumartesi tekrar aradıgımda bu defa bazı parçaların eksik olduğunu onu beklediklerini soylediler..en geç ptesi kargoya vereceklerini bildirdiler..salı beni aradıklarında kargomun ptesi kargoya verildiğini söylediler fakat kargo şirketini aradıgımda kargoyu çarşamba bize verdiler cevabını aldım..şimdi arkadaş bidaha netten alışveriş mi tövbe...veririm beş on fazla neyse alır takar giderim bi mala iki hafta nedir yaaa..haksızmıyım kardeşlerim siz söyleyin...

Neredeyse ekmeği bile netten alacak olan ben için gayet normal alışılagelmiş bir durum.
2 gün içinde 6 işlem yaptım birini geri gönderdim. 2 kargo yolda.
Benim gibi eli boş gönlü hoş vakti olanlar için gayet iyi bir şey.

Geçen hafta pazartesi akşamı pulsarıma bir yan çantalı yuk demiri sipariş etmiştim. Perşembe gunu normalde elimde olması gerekirken aradıgımda siparişin şuan ellerinde olmadığını manyetik boyada olduğunu ertesi gunu yani cuma kargoya vereceklerini söylediler..daha önce aramadıgım için kendime kızaraktan haftasonu yapacağım kamplı geziyi iptal ettim..cumartesi tekrar aradıgımda bu defa bazı parçaların eksik olduğunu onu beklediklerini soylediler..en geç ptesi kargoya vereceklerini bildirdiler..salı beni aradıklarında kargomun ptesi kargoya verildiğini söylediler fakat kargo şirketini aradıgımda kargoyu çarşamba bize verdiler cevabını aldım..şimdi arkadaş bidaha netten alışveriş mi tövbe...veririm beş on fazla neyse alır takar giderim bi mala iki hafta nedir yaaa..haksızmıyım kardeşlerim siz söyleyin...

bir dahaki sefer irfan abiden http://www.irfmotor.com/urunler/ark...26557/bajaj-pulsar-ns-200-arka-canta-tasiyici sipariş et böyle sorunlarla karşılaşma :cat::thumleft::bestmt:

Olabilir ben 2012 yılında Rialli'den bir alışverişimde 3 hafta kargo beklemiştim. Türkiyede bu adamlar, Hatay Kırıkhan

O da bir şey mi gayet iyi bir durum. Şahin motorsikletten yan kapak istedim 2014 yılında. Hala göndermediler.

Çorum İl Temsilcisi
Kalyoncu motor bizim buraya yakın. İşim düşse gider alır gelirim :mrgreen:

bu kalyoncuoğlunda sıkıntılar var dediğin gibi, mesela yazılı olmayan başka bir kuralda,
sipariş ettim kapıdan ödücem sorun yok diyor yaslanıyorsun arkana kargo bi türlü gelmiyor,
illa siparişinden sonra hemen arayip teyid ettiricen gelmesini istiyorum diceksin,
telefondaki amca kanaat getirirse yolluyor onaylıyor siparişini ilginç kafalar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar