Hocam, ben bu motoru almak istiyorum. şu konuda şöyle yorum yapabilirim.
Motor kullanıcısı bakımından çok çok tavsiye edilip öneriliyor. buda demek oluyor ki gayet iyi motor. aea da inceledikten sonra eminim ki güzel diyecektir. lakin bir mondial klasiği şudur ki her şey ilk başta güzel olur, sonrasında motor perte çıkar. buda nasıl olur örneğin; 100bin km yi çok rahat gören bir japon ile 50000 bini görmemiş çinliler ile kıyaslanamıyor. bu adama kefil olup alsanız, 20 gün sonra adama küfür edeceğinizden incelemek istemediğini düşünüyorum
Kendisi videolarında neden incelemediğin çok defa söyledi. Yılbaşı programında Mondial UAG100'ü canlı yayında incelemişti. Cub motorlu CG tipi bir motor. Bir izle istersen...
Ben de çinli motor kullanıyorum, bazı noktalardaki kalitesizlik insanı gerçekten çok kızdırabiliyor, adam haklı. (daha yeni tamirciden geldim, sayabilirim, veya bakabilirsin > http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/14260-mondial-125-zn-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-489.html )
İkincisi, bu motorun fiyatı olması gerekenin çok üstünde. Müşteri Mondial/Zongshen rx3 alıncaya kadar bir çok farklı alternatifi alabilir. Ne diye kendini henüz ispatlamamış ve ucuz da olmayan çinli bir motor alsın ki?
Misal Niye MT03, Inazuma, duke vs varken... Hadi en ucuzunu diyelim Pulsar varken niye RX3?