mersin merkez de iyi usta bilen varmı?

arkadaşlar bugun motosikletimi tamire götürdüm..parçalar benden oldugu halde bi üst kapak contası ve ön dişli değişime 20 lira istedi..:sunny: parçalar benden zaten ne yirmiside demek istemedim ve verdim..fakat olay şuki her tamirden sonra illa bikaç kere geri dönmem gerekiyor..bak bunu unutmussun bunu sıkmamıssın bunda boşluk var diye...başka tanıdıgım usta olmadıgından mecburen ona gidiyorum...varmı bildiğiniz işinin ehli,yaptıgı iş sağlam olan ve hakkını alan bi usta?

Demirtaş mahallesinde murat usta var altında motor olsun olmasın kime sorarsan gösterirler ona git

Soğuk su karakolundan dağ goğru yukarı çık ışıkları geç solda toprak ticaret var o toprak ticareti çok az geç hemen soldaki sokakta çok iyi bi usta var yanlız gözlüklü ve orta yaşlı bir usta digerleri karışmasın.

Adliyeye giderken ninja motors var oraya varmadan 2 sokak ötede motorcu oben abi var sadece ss tamiri yapıyor onun arka sokağında ise kardeşi salim var tüm tarz motorların tamirini yapıyor abi kardeş yılların ustasılar oben ustaya gidiyorum ne olursa olsun sürekli bakmanı öneririm oralara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar