pulsar için irc mi unilli mi?..ucuz yollu bi lastik..

Arkadaşlar virajda yatmam yağmurda binmem bana frene basınca tutacak düzgün bir lastik lazım...biliyorum michelin flan iyi ama okadar param yok..mumkunse otobanda 130la flan giderken zorlanmayacak bi lastik istiyorum..unilli iyi dediler ama nylon olması kafa karıştırıyor..bide bu lastikler radyalmi..bilginiz kullanmışlığınız varsa lutfen paylaşın..lutfen pirelli michelin flan demeyin farkındayım ama 700 lira veremem..bu veya fiyat olarak benzerlerini karşılaştırırsanız çok makbule geçer

Haliyle para az ise kalide az.Belli fiyat aralığındaki bütün lastikler nylon zaten anasını satim.Al madem orjinal pulsar lastiği binmeye devam et.Paran yoksa yapacak bir şey yok malesef.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sava mc 50.

burak kardeşim lastik de paradan kaçma.motorculuk zor iştir emek ister sabır ister.dişinden tırnagından arttır yinede kaliteli bir lastik al.130 km diyorsun yahu ölümlü kazalarda çarpma anı 55 km miş.bir sürü site var kredi kartına taksit yapıyorlar. michelinden şaşma.unutma lastiğe yatırım kendine yatırım.

Motosikleti
Dominar 250
viraj yağmur yok diyorsan lastik almana gerek yok.
Kaliteli lastik yoktur kaliteli yol vardır "Yağmur haric"
Normal asvaltta zaten rosso veya üstündeki orj lastik pek farketmiyor
Kaliteli bir yolda rosso 10 üzerinden 10 Alıyorsa aynı yolda motorun üstündeki orj lastik 8.5 alır

Ben sahsen 12 bin km orj lastik kullandım yaz kış
şu anda metzeler var ama aynı yollarda virajlarda orj lastikle metzeler arasında hiç fark hissedemedim
Ama ıslak yolda aman aman derim orj lastik felaket metzeler şahane
Haydi eyvallah

Son düzenleme:
Sava al bak keyfine en azından kauçuk. Naylon lastikle motor sürulmez. Acil durumda 1 metre bile hayati önem taşıyabilir.

Motosikleti
BWS 100
Hangi lastik nasildir pek bilmiyorumda,
Kardes ucuza kacma gozunu seveyim.
Sigara iciyorsan 2 tek az ic, ama git saglam lastik al.

Hastanede yada morgta anlarsin farki
Arkadas anlamiyorum ben bizi
Ne demek pahali ya? Kiy parana kaliteli lastik al paran yoksa bekle acele etme
130 km diyor bide sanki az bir suratmis gibi
Yuh

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı dertten bende çekiyorum.pirelli veya michelin aliyim diyorum ama 750 lira gibi bir rakam yani komedi.en ince ebat için gerçektende bence dolandırılıcık.yağmurda bende binmiyorum.virajlada tırsıyorum çünkü nylon lastik kayıyorum demicek önceden uyarmicak hissi duyuyorum.fren konusunda bence çokta şikayet edicek bir konu yok.gayet memnunum.daha kaliteli olsa tabi özellikle arka fren çok daha hassas olur.bütün kışı geçidim 2700 km oldu.antalyanın yazın da o kaynar asfaltta pekte gerekli olmicak artık.kısmetse seneye ya yeni motor yada lastik:p
Sana tavsiyem nylon alıcaksan boşa para harcarsın bırak orjinalleri kalsın.750 çok geliyorsa bayadır araştırıyorum sava mitas mc50 baya baya kaliteli olduğu söyleniyor

Son düzenleme:
irc ye falan bulaşmayın bence en kötü sava alın mc 32 dişli kış lastiği yada mc 50 öneririm

Unilli iyiydi ama yeni lastik getirmiyolar. Ellerinde kalanların en yenisi 2012 model. Ben Mondial motorumun ön lastiğine bu beklemiş Unilli'lerden bi tane 50 liraya aldım sorun yok ama 2.75-18 lastiğin yolu tutması için gereken minimum kalite ile 100/80-17 lastiğin gerekli minimum kalitesi aynı değil. Aldığım lastiğin kalitesi her koşulda güvenli sürüş için yeterli.

orjinal lastikle Kayseri de kullanıyorum pulsarı iki haftadır az bi seri kullanmaya kalkayım motor fazla güçlü olmamasına rağman full drift arka lastik bir sağ da bir solda. Ön tekerde genelde kayma yaşamıyorum fakat bugün arkadamda ağır bi arkadaşımla uzun bi virajda agırlık merkezi kaydığından dolayı sanırım ön lastik iki kere bıraktı tuttu yolu normalin sadece biraz üzerinde girmiştim öyle ahım şahım bi hızım yoktu. İlk fırsatta değiştiricem inşallah.

Bi çift lastik kaç sezon kaç kilometre kullanılır? Bilmiyorum ama her ay lastik almıcaksın sonuçta

Dostum bence bi süre daha para biriktirip diablo micheline yönel derim cünkü lastik herşeyden önemli bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar