bu sahibinden.com da ki ilanlar hiçmi kontrol edilmiyor?

az önce sahibindende touring süper sport fflan arıyorum...fiyata göre en düşüğe alınca ne göreyim...ortalık bisiklet mobilet cg dolu...nası kategorize bu ...hiçmi kontrol etmiyolar bu millet ne satıyo burda diye...

kbR

Aynı şekilde dün bende bisikletlerle karşılaştım. Fiyatı istediğim aralıklara getirince aradığımı buldum :)

sen birde motosiklet altinda sadece abs diye arat bak ne ybr ler tvs ler cikacak karsina..

Ya harbiden adam mobileti ss grubuna koymuş...hadi onun yine motoru var bisiklet nedir yaaaaa 😃

az önce sahibindende touring süper sport fflan arıyorum...fiyata göre en düşüğe alınca ne göreyim...ortalık bisiklet mobilet cg dolu...nası kategorize bu ...hiçmi kontrol etmiyolar bu millet ne satıyo burda diye...

bu ancak sizin benim gibi ziyaretçilerin interaktif katılımı ile mümkün.
her ilanın altında şöyle bir link var:
ewhWFcA.jpg

linki tıklayıp kısaca sebebi belirtirseniz, mutlaka ilgileneceklerdir.
binlerce ilanı tek tek kontrol edecek bir sistemleri olduğunu sanmıyorum fakat şikayet alan ilanlarla mutlaka ilgileniyorlar ve şikayet haklıysa kaldırıyor/değiştiriyorlar.

Bende MOTOAY 'ı bildirmiştim,

mct marş motoru,
daha niceleri.
cbr 250 ön arka dişli 40 lira yazıyor :)

Müşterim dedi USTA BAK BURADA VAR BUNU ALALIM,
Bende önce arayalım mevcutmu dedım,

Yok BEN GİDİP ALIRIM DEDİ :)

Gitti 150 lira vermiş almış :)

BU FİYATA OLURMU YAHU (39 TL) demişler,
ilanda var deyincede yanlışlık olmuş diyorlarmış,
ama ilan halen AKTİF :)

onca yoldan git fiyat 10 katı,,,

eek

bu ancak sizin benim gibi ziyaretçilerin interaktif katılımı ile mümkün.
her ilanın altında şöyle bir link var:
http://i.imgur.com/ewhWFcA.jpg
linki tıklayıp kısaca sebebi belirtirseniz, mutlaka ilgileneceklerdir.
binlerce ilanı tek tek kontrol edecek bir sistemleri olduğunu sanmıyorum fakat şikayet alan ilanlarla mutlaka ilgileniyorlar ve şikayet haklıysa kaldırıyor/değiştiriyorlar.

İşe yaramıyor, daha doğrusu kafalarına göre bakıyorlar. Ben küfürlü ilanı şikayet ettim, ilanda tüm dopingler vardı yağlı bir müşteri olsa gerek işlem yapamadılar. Yalan beyanlı ilanları şikayet ediyordum umurlarında değil artık vazgeçtim.

Tut ki kontrol ediyorlar, sence sitenin yetkilileri (mod/admin, her ne ise) motosiklet tarzlarından haberdar mı?

O kadar ilanı kontrol edebileceklerini sanmıyorum. En fazla sistemsel bir taramadan geçiyordur. İlanı şikayet ederseniz ilgileniyorlarmış.

Cbr ararken kral marka motorlar felan ucuz dandik motorlari koymuslardi bi ara. Hepsini sikayet ettim kaldirttim :D

Sahibinden.com daki motosiklet ekipmanı bölümünde de çok alakasız şeyler var. 2.el gelinlik satan mı ararsın, dükkanını devren satılığa çıkaran mı, geçenlerde gördüm "kask kıyafet ekipman'' bölümünde adamın biri göğüs büyütme cihazı satıyor. Sitede ilanları onaylarken hiç mi okumuyorlar anlamıyorum ki...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar