Arama sonuçlarınız

1. Y

KISA FAR ÇALIŞMIYOR

Herkese merhaba. Honda titan es 125 motorum var. Sol kumanda kütüğünü değiştirdim sinyal - uzun kısa - korna kontrolleri olan. Kumandadan uzun tuşuna bastığım zaman far gayet güzel uzunu veriyor. Fakat kontak açık durumdayken kısa farın yanması gerekirken yanmıyor. Motordan gelen far soketine...
  2. Y

CG125 Titan Es Gaz Yememe Sorunu (Videolu)

Arkadaşlar merhaba. Honda titan es 125 motor yeni yapıldı. Karbüratör beyin vs. montajladım çalıştırdım motoru. Rölantide çok güzel çalışıyor gayet rahat. Hatta soğukken bile rahat marş alıyor. Fakat gaz verince sanki kesiciye girer gibi motor teklemeye başlıyor. Ateşlemenin gücünü kontrol ettim...
  3. Y

SİLİNDİR KAPAK CONTASI İNCE Mİ KALIN MI TAKILMALI?

Arkadaşlar herkese merhaba. Honda titan es cg 125 motorum var. Motoru baştan aşağı sıfırlıyorum. Şanzıman vs. değişti sıra üst motorda. Şimdi silindiri de değiştireceğim fakat, sökerken silindir kapak contası bir adet 1-1,5 mm kalın siyah keçe conta, bir adet de ince sac conta çıktı. Şimdi...
  4. Y

35W Yerine 55W Far Ampülü Takmak

Arkadaşlar hepinize merhaba Bajaj boxer 150 motosikletim var far ampülünü değiştircem fakat motosikletlerin genelde far Ampülü 35 w oluyor ben de benzinlikten 55w arabalar için olandan almış bulundum. Bunu takarsan aküyü bitirir mi ya da daha iyi aydınlatma yapar mı? Yorumlarınızı bekliyorum...
  5. Y

Motosiklete daha da hevesle bineceğim

Arkadaşlar, biliyorsunuz Barkın abinin hayatını kaybetmesi hepimizi boşlukta bıraktı. Haberi aldığımdan beridir aklımdan çıkmıyor. Bugün okuldan eve gelene kadar motorda hüngür hüngür ağladım. Kendini nasıl sevdirmişse bize, sanki 20 senelik abimiz gibi olmuş. Bu ülkeye, bu ülkenin insanlarına...
  6. Y

Karbüratörün Üst Kısmından Çıkan Boru Ne İşe Yarıyor? (Resimli)

Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim bajaj boxer 150bm motorum var. Motorda karbüratörden çıkan ve ucu bir yere bağlı olmayan bir hortum var. Bu hortum bir yere bağlanıyor mu yoksa boşta mı kalıyor? Motoru aldığımdan beri öyle boşta duruyordu. Acaba geri dönüşümle filan mı bir ilgisi var? Diğer...
  7. Y

SIFIR MOTOSİKLETİN RUHSATINI BAŞKASI ADINA ÇIKARMA

Arkadaslar hepinize merhaba. Yeni motosiklet aldim 2016 model bajaj boxer. Motorun zorunlu trafik sigortasini yaptiracam fakat yasim 21 oldugu icin acaip yuksek fiyatlar cikiyor en ucuz 1270 tl ye bulabildim. Fakat sigorta teklifini annemin tc kimlik numarasiyla sorgulatinca 870 tl civarinda...
  8. Y

BAJAJ BOXER YARDIM !

Arkadaşlar motorumu daha dün aldım. Dün bayiden çıkarken sağını solunu sıktılar derken aldım geldim motoru fakat birkaç sorun var. Arkadaşlar bu motorun jiklesi hangi konumda açık hangi konumda kapalı ? Ben dün tüm gün boyunca o jiklenin kolu yukarıdayken gezdim ve motorun rölantisi yüksekti...
  9. Y

SIFIR BAJAJ BOXER MI İKİNCİ EL JAPON MU

Arkadaslar hepinize merhabalar. Kismet olursa bu ay motor almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 4000 lira. Bu fiyat aralığında normalde bajaj discover 125st almayı düşünüyordum fakat geçen gün bajaj bayisine gittiğimde oradaki satıcı discover modellerinin artık üretilmediğini, istanbulda depoda...
  10. Y

Motosiklet bayilerinde teşhir ürünü sistemi var mı?

Arkadaslar merhaba, ekim gibi kismet olursa sifir motor almayi dusunuyorum. Fakat daha once hic sifir arac almadigim icin bayilerde sistem nasil oluyor bilmiyorum. Bayilerde genelde motosikletler disarida oluyor ve millet bakacagi zaman bunlara bakiyor inceliyor uzerine oturuyor vs. Ayrica bu...
  11. Y

Debriyaja Fazladan Balata Eklemek

Arkadaşlar merhaba honda titan es 125 cc motosikletim var debriyaj göbeği değişecek komple yeni göbek aldım içinde 5 balata 4 sac var benim elimde de fazladan balata vardı buna 1 balata 1 sac daha eklesem nasıl olur herhangi bir sorun çıkartır mi 6 balata 5 sac olacak yani ne gibi artısı ve...
  12. Y

Honda CG 125 Komple Motor Yarma-Sökme (YARDIM)

Arkadaşlar hepinize merhaba, honda titan es 2005 model motorumuz var. Geçen arkadaş yolda giderken motor kitlemiş büyük ihtimalle sekman kırmış. Arka tekerleği döndürmeye çalışınca silindirden çizme sesi geliyor ve zor hareket ediyor. Ustaya sorduk motoru komple açarsak 300 tl işçilik alırım...
  13. Y

MOTORDAN GELEN İLGİNÇ SES (VİDEOLU)

Arkadaşlar Honda Titan ES (CG125ES) 2005 model motosikletim var. Motordan neden kaynaklandığını anlayamadığım bir ses geliyor. Özellikle motor soğukken alt motor kısmından "klok klok klok" şeklinde bir ses geliyor. Motoru kullanıp iyice ısındıktan sonra bu ses yok denecek kadar azalıyor. Ustaya...
  14. Y

Motorumun rölantisi neden yüksek kafayı yicem (videolu)

Arkadaşlar benim honda cg125es 2005 model motorum var. Motor soğukken iyi rölantisi fazla değil ama ısınınca rölanti anormal şekilde artıyor. Bu sorun için karbüratör değiştirdim, önceki karbüratör sorunluydu biraz ama sorun hala devam ediyor. Karbüratörün rölanti ayarı en düşükte. Hava ayarı...
  15. Y

1997 Model MZ ETZ 251 Almayı Düşünüyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba. Motorsuzluk artık canıma tak etti. 2 arkadaş paraları toplayıp motor almak istiyoruz. İlk etapta ben 1500 TL çıkartabiliyorum. İkinci etapta ise arkadaş 1000 TL çıkartacak. Şimdi elimizdeki bütçeye baktığımızda anca mondial gibi motorları alabiliyoruz. YBR CBF 'lerin...
  16. Y

Bayiler Senetle Taksit Yapıyor Mu?

Arkadaşlar herkese merhaba. Mayıs ayının başlarında ilk motorumu almayı düşünüyorum Allah izin verirse. O zamana kadar 2500 TL gibi bir rakam biriktirmeyi planlıyorum. Ekipmanlarım hazır şimdiden aldım hepsini. Ehliyet sınavına da bu ay bu ay giriyorum buyuk ihtimalle. Şimdi ben başlangıç motoru...
  17. Y

Ankara'da Ekipman Nereden Alınır ?

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Daha önce konu açmıştım motosiklet için para biriktiriyorum ayrıca ehliyet kursuna da yazıldım. Hazır yaz sezonu gelmeden ekipman fiyatları da coşmadan şu ekipman işini hallediyim diyorum. Bütçem 1000-1200 lira civarında. Ekipmanları kredi kartından alıcam o...
  18. Y

Şafak 70

Arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle kendimden bahsedeyim. Ben üniversite 1. sınıf öğrencisi aynı zamanda part-time olarak çalışan biriyim. Kendimi bildim bileli ne için olduğunu bilmeden okullarda dershanelerde dirsek çürüttüm. 20 yıldır her gün aynı döngüyü yaşadım, yaşamaya devam ediyorum...
  19. Y

İkinci el apache mi sıfır ybr mi ?

Arkadaşlar hepinize merhabalar. 2 yıllık bir hasretin ardından sonunda ilk motorumu alma şansına kavuştum. Çok araştırdım, eğitim aldım, hergün motosiklet sürme hayali kurdum. Evet gelelim asıl meseleye. Arkadaşlar sahibinden.com da çok uygun bir fiyata 13000 km de ikinci el Apache RTR 150...
  20. Y

Kararsızlık

Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. Üniversite okuyorum ve aynı zamanda part time olarak çalışıyorum. 2 senedir motosiklet almayı planlıyorum ve bu hedefime ulaşmama az kaldı Allah izin sıhhat verirse. Alacağım motoru bankadan kredi çekerek almayı düşünüyorum. Aslında...