- Konu Yazar
Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. Üniversite okuyorum ve aynı zamanda part time olarak çalışıyorum. 2 senedir motosiklet almayı planlıyorum ve bu hedefime ulaşmama az kaldı Allah izin sıhhat verirse. Alacağım motoru bankadan kredi çekerek almayı düşünüyorum. Aslında aklımda supersport var ama maddi durumlar supersport almaya imkan vermiyor. Şuanda almayı düşündüğüm 2 motor var. Bunlar da Bajaj Pulsar ve TVS Apache RTR 150. Aslında Pulsar'ı daha çok istiyorum ama şöyle bir durum var, ekipmanlarla filan hesapladığımda 9000 TL kredi çekmem gerekiyor. Bunun da ödemesi faiziyle birlikte 12000 TL gibi bir şey oluyor. Fakat Apache alırsam her şey dahil ödemesi 7500 TL gibi bir para oluyor. Şimdi arkadaşlar sizce ne yapayım. Kredi taksidini 24 ay yaptırıcam. Apache'yi alırsam maddi olarak sıkıntı yaşamıcam 1 senede kredi borcunu kapatabilirim ama 2 sene 150 lik motora binmek zorunda kalacağım. Pulsar'ı alırsam maddi olarak sıkıntı yaşayabilirim fakat 200 lük daha güçlü ve daha şekil bir motorum olacak. Sizce ne yapmalıyım. Pulsar'ı al paşa paşa bin mi dersiniz yoksa Apache'yi al maddi sıkıntıya girme mi dersiniz? Seneye bir işte çalışmayı düşünmüyorum ve büyük ihtimalle bu sene aldığım motorla bayağı uzun bir süre devam edicem. Şuan çok kararsızım yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkürler.