- Konu Yazar
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Daha önce konu açmıştım motosiklet için para biriktiriyorum ayrıca ehliyet kursuna da yazıldım. Hazır yaz sezonu gelmeden ekipman fiyatları da coşmadan şu ekipman işini hallediyim diyorum. Bütçem 1000-1200 lira civarında. Ekipmanları kredi kartından alıcam o yüzden şu anda 800 TL lik kısmını almayı düşünüyorum. Yani kask, mont, eldiven ve para yeterse dizliği de aradan çıkarayım diyorum. Fakat bildiğiniz üzere Ankara'da belli başlı mağazalar dışında motosiklet ekipmanı alınacak pek fazla yer yok. İlk olarak Motomax' a gitmeyi düşünüyorum. Burada fiyatlar nasıldır ve indirim yaparlar mı? Veya uygun fiyatlı satış yapan bildiğiniz bir mağaza var mıdır? Bir de ulus yiba çarşısı var uygun fiyatlı ekipmanlar satılıyor ama kalite ürünler yok diye biliyorum. Arkadaşlar Ankara'da en iyi fiyatlı ekipmanları nereden alabilirim ?
Bu arada kask olarak LS2 FF396
Mont olarak Prohel Protex mevsimlik
Dizlik olarak Dainese Knee V
Eldiven olarak da uygun fiyatlı deri uzun kışlık bir eldiven düşünüyorum. Ekipman seçimlerim hakkında da yorum yaparsanız sevirim abilerim ablalarım. Bu konularda sizlerden yardım bekliyorum. Saygılarımla...
Bu arada kask olarak LS2 FF396
Mont olarak Prohel Protex mevsimlik
Dizlik olarak Dainese Knee V
Eldiven olarak da uygun fiyatlı deri uzun kışlık bir eldiven düşünüyorum. Ekipman seçimlerim hakkında da yorum yaparsanız sevirim abilerim ablalarım. Bu konularda sizlerden yardım bekliyorum. Saygılarımla...