- Konu Yazar
Arkadaşlar Honda Titan ES (CG125ES) 2005 model motosikletim var. Motordan neden kaynaklandığını anlayamadığım bir ses geliyor. Özellikle motor soğukken alt motor kısmından "klok klok klok" şeklinde bir ses geliyor. Motoru kullanıp iyice ısındıktan sonra bu ses yok denecek kadar azalıyor. Ustaya götürdüğümde kranktan geliyor demişti. Geçen hafta yine götürdüm bu sefer krankta ses yok dedi. Benim de kafam iyice karıştı. Motorda herhangi bir performans düşüklüğü vs. yok. Düz yolda 90-100'e çıkıyor. Ama yağ eksiltme ve buji karartma-yağlama sorunu var. Yağını eksik etmiyorum her gün kontrol ediyorum. Yağ seviyesi bazen azaldığında bu "klok klok" sesi bayağı bir artıyor. Bunun dışında bir de sübap şıkırtısı da var. Elime para geçince motoru komple elden geçirmeyi düşünüyorum fakat bu sese kafam takıldı. Uzun zamandır var bu ses motorda yeni olan bir şey değil. Sizden ricam arkadaşlar videoyu izleyip bu ses hakkında düşüncelerinizi yazmanız.
Videoda dikkat ederseniz "klok klok" şeklinde ses geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
Videoda dikkat ederseniz "klok klok" şeklinde ses geliyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.