Motosiklete daha da hevesle bineceğim

Katılım
3 Kas 2013
Mesajlar
148
Arkadaşlar, biliyorsunuz Barkın abinin hayatını kaybetmesi hepimizi boşlukta bıraktı. Haberi aldığımdan beridir aklımdan çıkmıyor. Bugün okuldan eve gelene kadar motorda hüngür hüngür ağladım. Kendini nasıl sevdirmişse bize, sanki 20 senelik abimiz gibi olmuş. Bu ülkeye, bu ülkenin insanlarına çok şeyler kattı Barkın abi. Bize motosiklet kullanmayı bilinçli bir şekilde öğretti. Bir yandan öğretirken bir yandan da gırgır şamatasıyla bizi eğlendirdi, stresimizi azalttı. Barkın abi 10 senedir insanlara motosikleti sevdirmeye ve bilinçlendirmeye çalışıyordu. Ben ilk motosiklet eğitimimi alırken, ilk motorum için para biriktirirken hep yanımda barkın abi vardı. Onun videolarıyla hayal kurdum. Şu yalan, içi boş dünyada motosiklet benim kurtarıcım oldu. Beni depresyondan kurtardı, hayata tekrar bağladı. Onun anlattıkları sayesinde kaç kez kazadan kurtuldum, eminim bir çok insan da kurtulmuştur. Şimdi Barkın abimin ölümüyle derinden sarsıldım fakat onun emekleri için, onun anısı için hayatımın sonuna kadar motosiklete bineceğim. Kontağı her çevirişimde Barkın abi'yi hatırlayacağım. Etrafımdaki insanların motosiklete sempati duyması için çabalayacağım. Onları bilinçlendirmek için çabalayacağım. Barkın abi arkasında çok büyük bir kitle bıraktı. Bu kitle onun bayrağını taşımaya devam edecek.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar fikirlerimi dökmek istedim buraya.
 
Son düzenleme:
Katılım
28 Eyl 2006
Mesajlar
1,485
sizin gibi aklı başında insanlar(motorcular) oluşmasına katkı sağladığı için eminim AEA çok mutludur güzel kardeşim acımız en derinlerde o hep kalbimizde kalacak biz ise iki teker üzerinde.
 
Katılım
3 Kas 2013
Mesajlar
148
sizin gibi aklı başında insanlar(motorcular) oluşmasına katkı sağladığı için eminim AEA çok mutludur güzel kardeşim acımız en derinlerde o hep kalbimizde kalacak biz ise iki teker üzerinde.

Ahhh be ahh abi ya hala aklım almıyor nasıl gitti babuş nasıl bıraktı bizi, öyle alışmışız ki sanki hep bizimle olacak. İnsan idrak etmede güçlük çekiyor. Yaşlı biri olsa insan bekliyor hazır oluyor ama genç yaşta biri bir anda gidince insan boşlukta kalıyor inanmak istemiyor. İyi insanlar, insanlığa faydalı insanlar hep bu dünyadan erken göçüyor be. İnsan kim kaldı ki şu dünyayı çekilecek hale getirecek diyor kendi kendine. Mekanı cennet olsun Barkın babuşun. Allah gani gani rahmet eylesin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst