Arama sonuçlarınız

1. satoyama

honda innova satılık

motorun ayrıntılar aşağıdaki lintedir http://www.sahibinden.com/en_uygun_en_temiz_innovaWQQaXQQ9629207WQQpXQQdisplayitem
  2. satoyama

Innova çalıntı!!

Innova bulundu!! motor yenibosnada çalındıktan yaklaşık 11 saat sonra gece saat 04:00 de yenibosna civarında bulundu terkedilmiş bi halde ekipler görmüş ön grenajı kırıp düz kontak yapmışlar kablolar birbirine deyince sigorta atmış yapamamışlar öylece bırakmışlar motoru toplam 7 km civarı...
  3. satoyama

cup çelik jant aranıyor

honda innova motoruma takmak için alaşımlı herhangi bir cup jantı aranıyor çıkmada olur sıfırda yada yön gösterecek arkadaşlar olursa sevinirim türkiyede paranla bile bişey bulamıyorsun iyiki internet var
  4. satoyama

bu sinyaller 115ytl (tanesi)

arkadaşlar honda innova motorumun sinyalleri çalındı kopartılmak suretiyle çalınmış çalanında bi işe yaramaz çünkü esas bağlantı gövdesi vidasi şaside kalmış plasitiğinden koparılmış arka sinyaller servise gittim sinyallerin tanesinin 115ytl olduğunu söylediler kulaklarıma inanamadım tanesi 115...
  5. satoyama

bugün beni güldüren zavallı

bugün şirinevleri kocasinana bağlayan yeni yolda (soğanlı köprüsüne gelirken kocasinan karakolu önünde) motorumla yavaş yavaş giderken birden yanımdan pır diye siyah bi cbf150 geçti sırtında askeri kamuflaj bi sırt çantası vardı saçı uzundu ve açık renk çene açılır bi kaskı vardı montu yoktu...
  6. satoyama

aynalarımı çalmışlar :(

evet arkadadaşlar bilindiği üzere hırsız çoluk çocuk velet risklerine karşı motorumu dışarı sokağa bırakmak zorunda kalanlardanım edirne gezisi için sabah yola koyulmaya başlamadan motorumun yanına bi gittim aynaları yok yok sökmüşler 2ikisini birden hiç bukadar sinirlenmemiştim yolada...
  7. satoyama

satılık innova

motorla ilgili detaylar linktedir :salut: http://www.sahibinden.com/xenon_top_case_led_stop!_!_!WQQaXQQ9629207WQQpXQQdisplayitem
  8. satoyama

Türkiyemin Motor Kültürü

hep dikkatimi çeken bişey olmuştur mutlaka sizlerde duymuşsunuzdur.. nezmaman bi chopper görseler türkiyede hemen "aaaa harley" derler nezaman bi s.s. (racing,s.touring v.s.) görseler "aaaaa kawasaki" derler mesela ben istanbulun göbeğinde 93 model honda c90 super cup a binerken full koruma...
  9. satoyama

satılık alpinestar mont

mont arkadaşımın ve çok temiz kendisi askere gitti fazla kullanamadı motoruda montuda mis gibi duruyor kaçmaz fırsat :cat: 350ytl xxl dır iri yarı arkadaşlar kaçırmasın satma nedeni askerde çok zayıfladı gelince çuval gibi olucak montun durumu fotodaki ile birebir aynıdır
  10. satoyama

münasebetsizler...

arkadaşlar bilmiyorum sizinde başınıza geldimi yada benmi çok sert bi başlık açtım ama bugün başımdan geçen bi olayı sizinle paylaşmak istedim.. bugün motosikletimin düşürüp kayıbettiğim bi vidası için motorumu şirinevler honda otoseverin önüne çektim servis önü sıcak ve kalabalıktı ben kaskı...
  11. satoyama

innova için alaşım jant ARANIYOR!!

arkadaşlar innovama takmam için milli jantların yerine aliminyum alaşım metal jant arıyorum her hangi bi cup jantı olabilir yıldız jantlar tercihimdir aşağıdaki örnektir
  12. satoyama

ibretlik bir HİKAYE mutlaka okuyun

konu bir başka siteden alıntıdır bizim arkadaşın başından geçmiş mutlaka okuyun:) Arkadaşlar olay 6-7 ay önce felan oluyor (iskenderune-5 karayolu)biraz uzun ama kesinlikle okuduğunuza değecek bir olay[8D]motorsikletle (mobyylette)çarşıya ineyim dedim bizim mahalle ile şehir arası 15 dk felan...
  13. satoyama

eyy!! veletler (çocuklar)

arkadaşlar bende bi çok arkadaş gibi istanbulda motorumu dışarı koymak zorunda olanlardanım malesef yakınımda hiç otopark yok:pr: malum apartmanda oturunca pranda çile oluyor bende karşı apartmanın çıkmasının altına demire kitlitliyorum ve sürekli odanın camından 3. kattan göz atarım:bounce...
  14. satoyama

bu modenas ne iş?

arkadaşlar cup modelleri ile ilgili bi gezinirken bu modenas ları gördükm bi kaç arkadaştanda duymuştum sağlam demişlerdi ne yaşadığım memlekette neden istanbulda gördüm taş çatlasa 2 tane döküntü:silent: cup ların babası dediler güldüm honda c90 nımın yanında ayıp oldu biraz haa kesin çin...
  15. satoyama

ayvalık taraflarını iyi bilenler gelsin

mayıs ayı içinde bi ayvalık sarımsaklı yapmayı düşünüyorum oraları iyi bilen motorla gidip gelmiş oteller ve çevre hakkında bilgisi olan bi arkadaş beni msn eklerse çok soracaklarım var şimdiden çok teşekkür ederim:rendeer:
  16. satoyama

yenikapı-bandırma-->

arkadaşlar fiyatlara baktığıma göre motosiklet 40ytl yolcu tam 25ytl peki motosiklet sürücüsüne para alınıyomu? en son giden gelen arkadaşlar siz ne verdiniz hem artçı hem kendi ücretiniz ve motosiklet ücretimi verdiniz :silent: feribot ile ilgili detay verirseniz sevinirim:cat:
  17. satoyama

motosiklet bayisi

arkdaşlar geçen gün ankaraya gittik ankarada yaşamış bir insan olarak beytepe ye hiç gitmemiştim bi arkadaş subaylık sınavına girdi ona refakat ettim ankaralılar bilir beytepe incek yolu 5. km de jandarma eğt. okul kom. var bu yol okadar güzelki belki çok temiz ve virajsız arkadaşı beklerken...
  18. satoyama

honda servise gittim2

arkdaşlar yukarda konusu geçen topic den sonra hemen olaya metehan bey el attı ve beni kendi referansı ile D&B honda motor sevirse gönderdi sağolsunlar kasım bey beni çok iyi karşıladı ustalar vızır vızır arı gib çalışıyordu zaten ortamdan da nasıl bi yer olduğu motorunuzu emanet edip...
  19. satoyama

honda servise sordum

arkadaşlar motorumu aldığımda önceki sahibi sağa yatırmış fakat sadece maşa yada gidon hafiften sağa dönmüş sağa sola çekme yapmıyor fakat insanın canını sıkıyor istinyedeki honda servisi maşa eğri dedi 200 ytl tutar preslenir dedi yaparız dedi şirinevlerdekine gittim bizde düzeltme yok parça...
  20. satoyama

HALAT kilitler

arkadaşlar bende bir adet 1.5m king guard marka halat kilit var bir adetde 2m master lock marka kilit var master lock u yeni aldım sizce nasıldır bu kilitler kullanan varmı:silent: