evet d&b motor da ilgi gerçektende çok iyi bende servis için d&b motora gidiyorum. yeni servis yeri çok güzel. 8000km bakımına az kaldı.
aman dikkat servis yeri değişti...artık şovrumun altına bodruma iniyorsunuz bir rampa var...ordan motoru indirmeye kalkamyın...duvara toslarsınız..elemanlar indirsin...aman diyim dikkat...

ale:
Way metehancım olaya ağırlığını koymuşsun yine !!!
kendine iyi bak dostum.
Ayrıca geçmiş olsun satoyama. Olayı ufak bi masrafla kapatmışsın dostum.
kanka bi tek Kawada adamım yok ona yanarım...en yabancı olduğum marka ve servis olayı Kawada...

ale:
slm arkadaşlar aynı dürüstlükte ve temizlikte çalışan bir suzuki bayii varmı acaba işinin ehli metehan bey yardımlarınızı bekliyorum. Baya üzülmeye başladım.:salut:
muhtemelen Korlasa gideceksin...ve sana tuzu hesap gelecektir...KORLAS hakkında düşüncelerimi yazarsam siteden beni banlarlar emin ol...
Tanıdığım servis varDI...

Suzukı Tekay Yenikapı...sahibi Eray arkadaşımdır...ama bayilik ve servisi bırakalı 3-5 gün oldu...hayrola demeyede çekiniyorum...adamın canı sıkkındır falan...

ale:artık SUZUKI de adamım yok diyim dostum...
bende artık kolay kolay Hondayı bırakmam...servisten dolayı...servis çok önemli abi...herşey demek...ama makinada arıza çıkarmıyoli anasını satayım...

bakımdan bakıma...:cherry:
Metehan abi bu mustafa d&b de çalışan mustafa mı esmer bir arkadaş:silent:

ale

urumu nasılmış bilgin var mı?
ya galiba oymuş...Cevizliden geçici gelen bir çocukmuş...durumu iyi değilmiş...kırık bi tarafa kafa travması varmış...kafatasında kırık varmış..beklemdeler...21 yaşında çocukmuş abi genc daha...
arkadaşlar bende pazartesi günü beat alıcam ama aacağım kişi fatih'te oturuyor. adamlar gelip DB'de bir göstersemmi diye düşünüyorum. yoksa o tarafta biryere mi göstersek.
D&B Ümraniye girişinde Bulgurluda Namazgah mevkinde...sana çok ters kalır...satıcı belki istemez...
Merhaba,
her hangibir sorun olmadığına sevindim:wiinkk:
Yazında bazı satırlar varki pek hoşuma gitti ve alıntı yapıyorum
ben kafadan 120ytl yi gözden çıkarmıştım çünkü gittiğim başka bi honda servisi sadece işçilik 60ytl demişti oysaki herşey içinde 60 ytl ye bitirdiler değişenler buji ve yağ oldu sibob ayarı zincir ayarı balataların temizlenmesi hava filtresi temizlenmesi tek tek gözümün önünde itina ile yapıldı güler yüz ve sorulan sorulara verilen cevaplar zaten yeterdi D&B motor çalışanları na ve kasım beye bir kez daha teşekkür ederim tabiki ilgi alaka sı ve gayrati için daha hiç yüz yüze gelmediğim metehan beye de teşekkürlerimi bir borç bilirim:cat:
evet harika özetlemiş kardeşim Honda Yetkili Servisindeki önceki ve sonraki düşünce ve izlenimlerini:cat:
Buradan çıkaracağımız ders; Yetkili Servisler sadece para tuzağı değil! hele bir tanıdığın tavsiyesi / referansı varsa.
Bundan böyle başka bir USTA arayacağına inanmıyorum artık.3 gün evel Motosikleti Suzuki Doğa Motor'a bıraktım bakım için ve 175,-YTL ödedim:mrgreen: değermi ehil olmayan birine götürüpte belki oh 75,-YTL karlıyım demeye?
dostum şimdi birde şu var...serviseki arkadaşların şahsi makinaları actıva...cbf 150..innova...yani hem tamir ediyolar hemde aynı makinaya biniyorlar...bence önemli bir detay...Gökhan Konşuğun 1000 rrı birde dyln 150 is var...vs vs...
birde abi servisler kebapcılardan bıkmış...yani makinayı telef ediyorlar ve serviside çıldırtıyorlar...hepsinin işi çok acil...tamam esas parayı onlar kazandırıyor ama bu arkadaşlar yüzünden kişisel kullanıcılar hep daha fazla saygı görür...tek mevzu bakıma gelsin birde alcaksa seneye makinasını benden alsın derdi...yani benim bugüne kadar 6-7 bakımım vardır başkada bişey kazandırmadım servise...
yani abicim insan ol efendi ol...sevilirsin sayılırısn..iş hayatında profesyonellik diye birşey yoktur...her insan duygularıyla hareket eder...
iş hayatında devlet kurumunda açamayacağım kapı yoktur...yeterki efendi ol...rüşveti bile tatlı dille veririm..
bide olaya şu açıdan bak...servisler makina seçer müşteri seçer...burnundan akıl aldırmaz...
İnnova bakımı yapan patron olunca ben şahsen seviniyorum...millet ekmek parası peşinde değil...
Mototala git bakalım innovayla kim ilgileniyor...çırak..naptığını kendi bile bilmiyor çocuk yeni...öğretileni yapmaya çalışıyor...