honda servise gittim2

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar motorumu aldığımda önceki sahibi sağa yatırmış fakat sadece maşa yada gidon hafiften sağa dönmüş sağa sola çekme yapmıyor fakat insanın canını sıkıyor istinyedeki honda servisi maşa eğri dedi 200 ytl tutar preslenir dedi yaparız dedi şirinevlerdekine gittim bizde düzeltme yok parça değişir dedi amortisörlerin tanesi 108 ytl onları tutan boynuz 150 küsür işçilik 100 lira sizce ne yapmam lazım:silent:

arkdaşlar yukarda konusu geçen topic den sonra hemen olaya metehan bey el attı ve beni kendi referansı ile D&B honda motor sevirse gönderdi sağolsunlar kasım bey beni çok iyi karşıladı ustalar vızır vızır arı gib çalışıyordu zaten ortamdan da nasıl bi yer olduğu motorunuzu emanet edip edemeyeceğinizi anlıyorsunuz hemen derdimi anlattım gidon olayı 2 dakikada çözüldü meğer sadece gidon dönmüş maşada sorun yokmuş :cat: sonra motorun bakımı yapıldı ben kafadan 120ytl yi gözden çıkarmıştım çünkü gittiğim başka bi honda servisi sadece işçilik 60ytl demişti oysaki herşey içinde 60 ytl ye bitirdiler değişenler buji ve yağ oldu sibob ayarı zincir ayarı balataların temizlenmesi hava filtresi temizlenmesi tek tek gözümün önünde itina ile yapıldı güler yüz ve sorulan sorulara verilen cevaplar zaten yeterdi D&B motor çalışanları na ve kasım beye bir kez daha teşekkür ederim tabiki ilgi alaka sı ve gayrati için daha hiç yüz yüze gelmediğim metehan beye de teşekkürlerimi bir borç bilirim:cat:

dsc01462gb2.jpg

doğu batı iyidir.Fotoğraftaki Gökhan da oranın hem ustası hem de sahibidir.Gözüm kapalı güvenirim.

biz öle bi ustaya rastlayamadık daha offfff off yaptıkları bişi yok para delisi olmuşlar

d&b motor ve gökhan usta iyidir metehan da iyidir .. yeşillikse ottur .. yaw ben ne anlatıyordum :mrgreen:

evet d&b motor da ilgi gerçektende çok iyi bende servis için d&b motora gidiyorum. yeni servis yeri çok güzel. 8000km bakımına az kaldı.

arkdaşlar yukarda konusu geçen topic den sonra hemen olaya metehan bey el attı ve beni kendi referansı ile D&B honda motor sevirse gönderdi sağolsunlar kasım bey beni çok iyi karşıladı ustalar vızır vızır arı gib çalışıyordu zaten ortamdan da nasıl bi yer olduğu motorunuzu emanet edip edemeyeceğinizi anlıyorsunuz hemen derdimi anlattım gidon olayı 2 dakikada çözüldü meğer sadece gidon dönmüş maşada sorun yokmuş :cat: sonra motorun bakımı yapıldı ben kafadan 120ytl yi gözden çıkarmıştım çünkü gittiğim başka bi honda servisi sadece işçilik 60ytl demişti oysaki herşey içinde 60 ytl ye bitirdiler değişenler buji ve yağ oldu sibob ayarı zincir ayarı balataların temizlenmesi hava filtresi temizlenmesi tek tek gözümün önünde itina ile yapıldı güler yüz ve sorulan sorulara verilen cevaplar zaten yeterdi D&B motor çalışanları na ve kasım beye bir kez daha teşekkür ederim tabiki ilgi alaka sı ve gayrati için daha hiç yüz yüze gelmediğim metehan beye de teşekkürlerimi bir borç bilirim:cat:

dsc01462gb2.jpg

OOoo adamlarıma gitmişsin...tebrikler...senle gelemedim...mülakat nedeniyle kusura bakma haco...

ben yanılmam arkadaş...:p:bounce:

ha mükemmelmiyim bu satış sonrası hizmet danışmanlığı konusunda..kesinlikle evet...:bounce:

adamlarıma güvenirim...Gökhan bu yaza evleniyor...dügünde olacakmıyım evet...o adam cbf 250 cupta yarışıp kupa kazanmış ..tamam önemsiz bir detay ama demek istediğim olayın içinde...yani patron adam senin makinene bakım yapıyor...süper bişey...

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/06/09/ct/haber,2232557C341B4F96BC7E9090BFCEB5B9.html

1000 RR ı öttüren adam...ACTIVA yı gözğ kapalı tamir eden babası gibi ustalarla yetişmiş biri...çevrenizde bu kadar genc olup bu kadar sağlam işler çıkaran bir usta bulamazsınız...ve mutlaka makinayla turlar sesi kendi dinler...

Gökhandan sonra ERGİN usta gelir 2 nümeroda...oda benim favori ustamdır...makinama o bakar...başkalarıne emanet etmem...

bizim elemanlar az geçirir yani...duble olmaz...:pneyse o...

unutmaki her servis actıva tarzı müşterilerden para kazanır..kişisel kullanıcıdan bişey kazanılmaz...ama 2.3. motorunu alması bakımlara kendilerine gelmesi beklenir...olay ticaret olayı...babasının hayrına bişey yapmaz...ha ben biraz sartık samimiyet kurmuşum...bana indrim derler ama yine kitlerler...:p

son söz olarak HONDA sı olupda Bulgurlu Ümraniyedeki bu servise gitmeyenler çok şey kaybeder...

Mototal ..Mutluhan..Ares..Özen(Allah ÖZEN den hepinizi korusun)..Otosevere gidin takılın uğrayın bakımmı motormu alacaksınız ...ne tecrübeniz varsa bilemem...ama burdaki alakanın 10 da 1 ini göremezsiniz...gireni çıkanı yapılanı edeni göürsünüz olay bu...bu servislerde geç bakalım makinanın yanına...PERSONEL HARİCİ GİRİLMEZ...hadi len ordan...napıyon abi...bakımm...e bende gelseydim...yok sen otur çayını iç...biz getircez sana...:p

bide bugün öğrendim CEVİZLİ KONŞUK ta Mustafa diye biri ağır motor kazası yapmış...tanımam Konşukdakileri ama...bizim elemanları aradım hepsi hastanedeymiş...üzüldüm be...genc bi çocukmuş...servis esnası kaza olmuş herhalde...

Son düzenleme:
Way metehancım olaya ağırlığını koymuşsun yine !!!
kendine iyi bak dostum.
Ayrıca geçmiş olsun satoyama. Olayı ufak bi masrafla kapatmışsın dostum.

aynı şekilde suzuki bayii

slm arkadaşlar aynı dürüstlükte ve temizlikte çalışan bir suzuki bayii varmı acaba işinin ehli metehan bey yardımlarınızı bekliyorum. Baya üzülmeye başladım.:salut:

Varya sırf işimiz düşerde muhatap bulamam diye Honda alcam sonrada metehan abiye musallat olcam :Dallah eksikliğini göztermesin :D:D:D:D

bide bugün öğrendim CEVİZLİ KONŞUK ta Mustafa diye biri ağır motor kazası yapmış...tanımam Konşukdakileri ama...bizim elemanları aradım hepsi hastanedeymiş...üzüldüm be...genc bi çocukmuş...servis esnası kaza olmuş herhalde...

Metehan abi bu mustafa d&b de çalışan mustafa mı esmer bir arkadaş:silent::pale:Durumu nasılmış bilgin var mı?

arkadaşlar bende pazartesi günü beat alıcam ama aacağım kişi fatih'te oturuyor. adamlar gelip DB'de bir göstersemmi diye düşünüyorum. yoksa o tarafta biryere mi göstersek.

dsc01462gb2.jpg

Merhaba,

her hangibir sorun olmadığına sevindim:wiinkk:
Yazında bazı satırlar varki pek hoşuma gitti ve alıntı yapıyorum

ben kafadan 120ytl yi gözden çıkarmıştım çünkü gittiğim başka bi honda servisi sadece işçilik 60ytl demişti oysaki herşey içinde 60 ytl ye bitirdiler değişenler buji ve yağ oldu sibob ayarı zincir ayarı balataların temizlenmesi hava filtresi temizlenmesi tek tek gözümün önünde itina ile yapıldı güler yüz ve sorulan sorulara verilen cevaplar zaten yeterdi D&B motor çalışanları na ve kasım beye bir kez daha teşekkür ederim tabiki ilgi alaka sı ve gayrati için daha hiç yüz yüze gelmediğim metehan beye de teşekkürlerimi bir borç bilirim:cat:

evet harika özetlemiş kardeşim Honda Yetkili Servisindeki önceki ve sonraki düşünce ve izlenimlerini:cat:
Buradan çıkaracağımız ders; Yetkili Servisler sadece para tuzağı değil! hele bir tanıdığın tavsiyesi / referansı varsa.
Bundan böyle başka bir USTA arayacağına inanmıyorum artık.
3 gün evel Motosikleti Suzuki Doğa Motor'a bıraktım bakım için ve 175,-YTL ödedim:mrgreen: değermi ehil olmayan birine götürüpte belki oh 75,-YTL karlıyım demeye?

evet d&b motor da ilgi gerçektende çok iyi bende servis için d&b motora gidiyorum. yeni servis yeri çok güzel. 8000km bakımına az kaldı.

aman dikkat servis yeri değişti...artık şovrumun altına bodruma iniyorsunuz bir rampa var...ordan motoru indirmeye kalkamyın...duvara toslarsınız..elemanlar indirsin...aman diyim dikkat...:pale:

Way metehancım olaya ağırlığını koymuşsun yine !!!
kendine iyi bak dostum.
Ayrıca geçmiş olsun satoyama. Olayı ufak bi masrafla kapatmışsın dostum.

kanka bi tek Kawada adamım yok ona yanarım...en yabancı olduğum marka ve servis olayı Kawada...:pale:

slm arkadaşlar aynı dürüstlükte ve temizlikte çalışan bir suzuki bayii varmı acaba işinin ehli metehan bey yardımlarınızı bekliyorum. Baya üzülmeye başladım.:salut:

muhtemelen Korlasa gideceksin...ve sana tuzu hesap gelecektir...KORLAS hakkında düşüncelerimi yazarsam siteden beni banlarlar emin ol...

Tanıdığım servis varDI...:pSuzukı Tekay Yenikapı...sahibi Eray arkadaşımdır...ama bayilik ve servisi bırakalı 3-5 gün oldu...hayrola demeyede çekiniyorum...adamın canı sıkkındır falan...:pale:artık SUZUKI de adamım yok diyim dostum...

Varya sırf işimiz düşerde muhatap bulamam diye Honda alcam sonrada metehan abiye musallat olcam :Dallah eksikliğini göztermesin :D:D:D:D

bende artık kolay kolay Hondayı bırakmam...servisten dolayı...servis çok önemli abi...herşey demek...ama makinada arıza çıkarmıyoli anasını satayım...:pbakımdan bakıma...:cherry:

Metehan abi bu mustafa d&b de çalışan mustafa mı esmer bir arkadaş:silent::pale:Durumu nasılmış bilgin var mı?

ya galiba oymuş...Cevizliden geçici gelen bir çocukmuş...durumu iyi değilmiş...kırık bi tarafa kafa travması varmış...kafatasında kırık varmış..beklemdeler...21 yaşında çocukmuş abi genc daha...

arkadaşlar bende pazartesi günü beat alıcam ama aacağım kişi fatih'te oturuyor. adamlar gelip DB'de bir göstersemmi diye düşünüyorum. yoksa o tarafta biryere mi göstersek.

D&B Ümraniye girişinde Bulgurluda Namazgah mevkinde...sana çok ters kalır...satıcı belki istemez...

Merhaba,

her hangibir sorun olmadığına sevindim:wiinkk:
Yazında bazı satırlar varki pek hoşuma gitti ve alıntı yapıyorum

ben kafadan 120ytl yi gözden çıkarmıştım çünkü gittiğim başka bi honda servisi sadece işçilik 60ytl demişti oysaki herşey içinde 60 ytl ye bitirdiler değişenler buji ve yağ oldu sibob ayarı zincir ayarı balataların temizlenmesi hava filtresi temizlenmesi tek tek gözümün önünde itina ile yapıldı güler yüz ve sorulan sorulara verilen cevaplar zaten yeterdi D&B motor çalışanları na ve kasım beye bir kez daha teşekkür ederim tabiki ilgi alaka sı ve gayrati için daha hiç yüz yüze gelmediğim metehan beye de teşekkürlerimi bir borç bilirim:cat:

evet harika özetlemiş kardeşim Honda Yetkili Servisindeki önceki ve sonraki düşünce ve izlenimlerini:cat:
Buradan çıkaracağımız ders; Yetkili Servisler sadece para tuzağı değil! hele bir tanıdığın tavsiyesi / referansı varsa.
Bundan böyle başka bir USTA arayacağına inanmıyorum artık.
3 gün evel Motosikleti Suzuki Doğa Motor'a bıraktım bakım için ve 175,-YTL ödedim:mrgreen: değermi ehil olmayan birine götürüpte belki oh 75,-YTL karlıyım demeye?

dostum şimdi birde şu var...serviseki arkadaşların şahsi makinaları actıva...cbf 150..innova...yani hem tamir ediyolar hemde aynı makinaya biniyorlar...bence önemli bir detay...Gökhan Konşuğun 1000 rrı birde dyln 150 is var...vs vs...

birde abi servisler kebapcılardan bıkmış...yani makinayı telef ediyorlar ve serviside çıldırtıyorlar...hepsinin işi çok acil...tamam esas parayı onlar kazandırıyor ama bu arkadaşlar yüzünden kişisel kullanıcılar hep daha fazla saygı görür...tek mevzu bakıma gelsin birde alcaksa seneye makinasını benden alsın derdi...yani benim bugüne kadar 6-7 bakımım vardır başkada bişey kazandırmadım servise...

yani abicim insan ol efendi ol...sevilirsin sayılırısn..iş hayatında profesyonellik diye birşey yoktur...her insan duygularıyla hareket eder...

iş hayatında devlet kurumunda açamayacağım kapı yoktur...yeterki efendi ol...rüşveti bile tatlı dille veririm..

bide olaya şu açıdan bak...servisler makina seçer müşteri seçer...burnundan akıl aldırmaz...İnnova bakımı yapan patron olunca ben şahsen seviniyorum...millet ekmek parası peşinde değil...

Mototala git bakalım innovayla kim ilgileniyor...çırak..naptığını kendi bile bilmiyor çocuk yeni...öğretileni yapmaya çalışıyor...

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
olmaz yaaa inanmıyorum mustafa usta ogün benim motorada yardım için el matmıştı gökhan ustaya yardım etmişti hatta bana o gün güngören burger king motorlarına bakıma gittiğini söylemişti konuştuk biraz esmer kıvırcık saçlı sanki hatırlıyorum:pale: inş iyidir yaa
fvfvfvvvnj9.png

soldaki elemanı hatırlıyorum geçen yıl otoseverin servisinde görmüştüm 1000rr vardı kendinde benim c90 a bakıp gülmüştü :cherry: ama kaçtane 1000rr eskitmiştir handa c90 acaba :queen:

olmaz yaaa inanmıyorum mustafa usta ogün benim motorada yardım için el matmıştı gökhan ustaya yardım etmişti hatta bana o gün güngören burger king motorlarına bakıma gittiğini söylemişti konuştuk biraz esmer kıvırcık saçlı sanki hatırlıyorum:pale: inş iyidir yaa

Evet o galiba.

@metehan

Abi hangi hastanede olduğunu biliyor musun Mustafa'nın. Ben motoru sağlam yatırdığımda o gelmişti bana yardıma.Umarım sağlığına kavuşur çok üzüldüm durumu çok ciddi galiba.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar