honda servise sordum

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar motorumu aldığımda önceki sahibi sağa yatırmış fakat sadece maşa yada gidon hafiften sağa dönmüş sağa sola çekme yapmıyor fakat insanın canını sıkıyor istinyedeki honda servisi maşa eğri dedi 200 ytl tutar preslenir dedi yaparız dedi şirinevlerdekine gittim bizde düzeltme yok parça değişir dedi amortisörlerin tanesi 108 ytl onları tutan boynuz 150 küsür işçilik 100 lira sizce ne yapmam lazım:silent:

Preslendi varsayım,tam olarak yapamazlarsa 200 ytl gidecek...!!!Bence yenisi durumun müsaitse tabi...

arkadaşım canın o kadar ucuzmu,parça bulunur ama can asla dostum iyi düşün

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
fiyatlara bak yav. araba parçalarıyla kıyaslamak istemiyorum ama biz 200 ytl ye 4x4 amortisörü takıyoruz. yav gelde honda ya yanaş,almaya cesaret et :pr:

imkanın warsa yenisi derim ben kesinlikle !!!

bende böle bi düzeltme sorunu yaşamıştım ama kesinlikle dikiş tutmuo!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en doğrusu yenisini alman..

Herhangibir tamirciye git 50 ytl ye presler ve de yerine takar :D:cherry:

( yenisini al sözlerinede kulak asma çünkü tek amortisör randıman vermez ikisinide değişem gerekir ki bu da daha pahalıya malolur )

Ha bide tamir olunca ne olıyoki hemen yenisi de yenisi

Bence bu konuda çok yanlış düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
Amortisör konusu önemli bi konu bence yenisini al metalin belli bi esneme sayısı şekil alma sayısı vardır. Şimdi sen bu amortisörü presletsen sana gene dert açar bence durumun yoksa az bekle zaten sağa sola çekme yok demişsin demekki pek bi problem yok biriktir parayı al yenisini hem pres yolunada gidersen 200 ytl çok fazla ist. da daha ucuza pres yaptırırsın işçilik dahil en fazla 70 lira fln tutar bence.

valla hocam moor sağa ytmayla didon yamulmaz bence ciddi bi kaza geçirmiş olabilri

arkadaşlar motorumu aldığımda önceki sahibi sağa yatırmış fakat sadece maşa yada gidon hafiften sağa dönmüş sağa sola çekme yapmıyor fakat insanın canını sıkıyor istinyedeki honda servisi maşa eğri dedi 200 ytl tutar preslenir dedi yaparız dedi şirinevlerdekine gittim bizde düzeltme yok parça değişir dedi amortisörlerin tanesi 108 ytl onları tutan boynuz 150 küsür işçilik 100 lira sizce ne yapmam lazım:silent:

benim yapabileceğim birşey varmı..birde Ümraniye servisine sorsakmı veya göstersekmi...

yav bi alırken sorsaydın...şasi nodan bakardık değişeni falan diye...yarın vaktın olursa beraber gidelim...ama iş görüşmem olmazsa tabi öğleden sonra...yada ben seni yollayım bide oraya git ne yapılır diye uğra...

537 335 22 33

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
benim yapabileceğim birşey varmı..birde Ümraniye servisine sorsakmı veya göstersekmi...

yav bi alırken sorsaydın...şasi nodan bakardık değişeni falan diye...yarın vaktın olursa beraber gidelim...ama iş görüşmem olmazsa tabi öğleden sonra...yada ben seni yollayım bide oraya git ne yapılır diye uğra...

537 335 22 33

abicim alakan için teşekkür ederim numara senin mi kayıt ediyorum arıycam :cat:

senin sorunu kendinde çözebilirsin, prese bile gerek yok,
cantı, çamurluğu sök, kavalları çıkar, üstten birer somunu vardır sadece, birde farın yanlarına denk gelen birer vidası vardır.
yere bir tahta takoz koy, başka bir takozla eyriliğin yönüne bakarak takoz üzerinden çekiçle, götürdüğün tamircide aynısını yapacak, pres yapacağını sanmam.
yenisini almana gerek yok, gözle net görebilirsin eyriliği, boşa para verme.
ok :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağa sola çekme yoksa ve amörtisörler görevlerini yapıyorlarsa; Bence hiç elleme, aynen kalsın. Gidonun eğriliğinden rahatsız oluyorsan, sadece gidonu uygun pozisyona bükerek ayarlama yapabilirsin. Gidonda ayarlama yapacağın taraftaki elciği söküp, borunun deliğine bir levye sokarak destek alabilirsin. Kolay gelsin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar