münasebetsizler...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaşlar bilmiyorum sizinde başınıza geldimi yada benmi çok sert bi başlık açtım ama bugün başımdan geçen bi olayı sizinle paylaşmak istedim..
bugün motosikletimin düşürüp kayıbettiğim bi vidası için motorumu şirinevler honda otoseverin önüne çektim servis önü sıcak ve kalabalıktı ben kaskı çıkardım selenin üzerine koydum hemen sordular bende şu vidadan istiyorum dedim o sıra bi sarı kafa herif dolanıyo ortalarda bi servise giriyo bi dışarı çıkıyo sonunda dayanamadı yanıma geldi üzerinde (kot tişört) normal kıyafet üzerine dirseklik ve dizlik vardı belli motorcuydu (banane) bi anda yanımda bitti ve kaskı nerden aldığımı sordu ve kaskı selenin üzerinden eline aldı bakındı bende burdan aldım dedim zaten avrupa tarafında agv satan bi otosever var biliyorum ve onun önündeyiz lafım bitmeden kaskı taktı iyicene oturttu kafasına bide kemerini çıt bağladı ağzının içinde bişeyler mırıldandı anlayamadım ben şoktayım sıcak beynime geçmiş zaten kaskı çıkardı ve yine servisin içine girdi aslında ben o kaskı ortda one yedirirdim ama burda klavye erkekliği yapmak istemiyorum yinede vida hatırına cıngar çıkmasın diye seslenmedim hemen kask alıp servise girdim ve kompresörle içini temizledim bu konuyu açmamın sebebi belki bu konuyu okurda utanır bidaha yapmaz sana sesleniyorum sarı kafa ya benim kafamda bit varsa yada kene varsa sana bulaşsa ne yapacan hayatında ilk defa gördüğün adamın kaskını neden zırt diye takarsın izin almadan:silent: ben bile kaç yıllık arkadaşımın kaskını takmıyorum :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya şimdi birde deri hastalığı kaparsan değilmi?..... :bounce:

Saç kıran da olabilir... Biraz saçma bir başlık gibi ama aslında çok önemli bir konu..... :cat:

Çok kızmışsın.. Ama haklısın, ben de aynı tepkiyi gösterirdim. İnsanlarımızın dejenerasyonuna bir örnek daha. Görgü ve terbiye diye birşey kalmadı...

Anlik olarak bosluguna gelmiş bakakalmissin bana yapsa aynı işi anında kaskı kellesine gotururken engel olur hatta kompresyonla bizzat kendisine temizlettiririm. Bu arada herif ciddi lav..gun tekiymiş orasıda ayrı mesele!!

bos anina gelmis.sinirini icine atmissin.sonradan sinir olmak en kotusu:pr:

O mesele yüzünden, yalan söyledim, kalp kırdım, sövdüm :):)

Taktırmam ben kimseye kaskımı, sadece kask değil. Maske, balaklava, bandana vs vs gibi eşyalar kişisel eşyalar sınıfına girer.
O sebeple kullanmayı bırakın, denetmem bile kimseye... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Malesef insanların bazıları çok rahat sorun şimdi o kaskı takana ne var canım takmışsam ne olucak der al sende benimkini tak der.Bu tamamen saygısızlık ve rahatlıktan oluyor.Gerçekten sinir olunacak bi durum.

arkadaşlar bilmiyorum sizinde başınıza geldimi yada benmi çok sert bi başlık açtım ama bugün başımdan geçen bi olayı sizinle paylaşmak istedim..
bugün motosikletimin düşürüp kayıbettiğim bi vidası için motorumu şirinevler honda otoseverin önüne çektim servis önü sıcak ve kalabalıktı ben kaskı çıkardım selenin üzerine koydum hemen sordular bende şu vidadan istiyorum dedim o sıra bi sarı kafa herif dolanıyo ortalarda bi servise giriyo bi dışarı çıkıyo sonunda dayanamadı yanıma geldi üzerinde (kot tişört) normal kıyafet üzerine dirseklik ve dizlik vardı belli motorcuydu (banane) bi anda yanımda bitti ve kaskı nerden aldığımı sordu ve kaskı selenin üzerinden eline aldı bakındı bende burdan aldım dedim zaten avrupa tarafında agv satan bi otosever var biliyorum ve onun önündeyiz lafım bitmeden kaskı taktı iyicene oturttu kafasına bide kemerini çıt bağladı ağzının içinde bişeyler mırıldandı anlayamadım ben şoktayım sıcak beynime geçmiş zaten kaskı çıkardı ve yine servisin içine girdi aslında ben o kaskı ortda one yedirirdim ama burda klavye erkekliği yapmak istemiyorum yinede vida hatırına cıngar çıkmasın diye seslenmedim hemen kask alıp servise girdim ve kompresörle içini temizledim bu konuyu açmamın sebebi belki bu konuyu okurda utanır bidaha yapmaz sana sesleniyorum sarı kafa ya benim kafamda bit varsa yada kene varsa sana bulaşsa ne yapacan hayatında ilk defa gördüğün adamın kaskını neden zırt diye takarsın izin almadan:silent: ben bile kaç yıllık arkadaşımın kaskını takmıyorum :pr:
yüzsüzlüğün dasniskası be

davranışlarımızda içinde bulunduğumuz şartlar önemlidir de.. adamın kaskı lap diye kafasına takmasına şaşırdım cidden.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
davranışlarımızda içinde bulunduğumuz şartlar önemlidir de.. adamın kaskı lap diye kafasına takmasına şaşırdım cidden.

bende şaşırdım ve işin garibi bari geldin kaskımı taktın dur 5 dak muahabbet et de affettir kendini:pr:

adamı deli ederler böle sonrada bu adam deli derler (bi kask için yaptığına bak derler)kesinlikle önemi bi mevzu adam odunmuş:farao:

Kaskı kafasında kırsaydın keşke !!!!!!!

(Gerçi kaska yazık olurdu o zaman da)

ooooooooo bunlar bişey değil

arkadaşım bakmak niyetiyle aldığı kaskımı zart diye kafasnı soktu sonrada fizörü kapadı birden bağırmaya başladı boğuluyom laynnn diye ve hızla kafasından çıkarmaya başladı ama kafadan kask çıkmıyor kask dar geldi zar zor çıkardık artık o günden beri bakayım diyenlere kendi elimde gösteriyorum

Valla bravo sen çok sabırlı davranmışsın:cat:
Ben patlardım hem de anında daha o kaskı bırak takmayı,eline aldığı an......

Forumdan Uzaklaştırıldı
kask bişey mi?
bir yere gidersin diyelim lokantaya,çıkarken bakarsın ki motorun üzerinde biri oturuyor,anahtar üzerinde olsa bi de tur atacak utanmadan
Pazar günü şarköy yolunda başımıza geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
terbiyesizliğinde bu kadarı abi kaskımı asla kimseye vermem saç hastalıkları deri hastalıkları bulaşabilir bit pire bulaşabilir bundan korktuğum için asla vermem..

sana geçmiş olsun sabrından dolayı seni tebrik ederim bir anlık öfke insanın basına çok kötü belalar acıyor (ben sinir hastasıyım ordan biliyorum) biz motosiklet tutkunları relax olmak zorundayız özellikle mt sakinleri..

kazasız belasız bol km ler dilerim ALAH sabır versin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar