Arama sonuçlarınız

1. emrb

Motoru kapalı garaja çektim sizce ne yapayım ?

Bu akşam motoru kapalı garaja çektim bu arada kapalı garaj oda sıcaklığından biraz daha soğuk.Bahara kadar çıkarmamayı düşünüyorum malum Ankara ayazı kesiyor adamı.Haftada bir yada daha fazla çalıştırabilirim,hatta 1-2 turda atabilirim.Sizce aküyü falan söküp,benzini fullememe gerek var mı ...
  2. emrb

Hırsızı yakalayan polise çift maaş

İnşallah bu vesileyle daha fazla can yanmaz. http://www.haber7.com/guncel/haber/1103346-hirsiz-yakalayan-polise-super-tesvik-geliyor
  3. emrb

Şu motorun markası nedir

Ben 600rr diye tahmin ediyorum ama çözemedim :) buda videosu http://youtu.be/-SimMgARs7s?t=30m4s
  4. emrb

Evden motorla çıktım kaskla döndüm

Perişan oldum akşam akşam yav.. Dün akşam motor sezonunu kapatmıştım kazasız belasız.Bu sabah işe geç kaldım yerlere baktım hava kuru jübilemi yapıp bırakayım dedim.neyse gittim işe tam çıkacağım sıra kar serpmeye başladı,ben gidene kadar tutmaz dedim ama o ne trafik kaldırıma çıkıp gideyim...
  5. emrb

Sabah sabah motorum olduğu yerde devrildi

Her zamanki gibi evden çıktım,garaja indim,jiglemi açtım,tosunumu çalıştırdım,garajın kapısını açtım,kaskımı dışarı koydum ki paldır küldür ses geldi.Döndüm baktım ne göreyim benim tosun yere yatmış beni izliyor.O masum halini görünce im cızz etti,şaşkındım çünkü düşmesi için en ufak bir sebep...
  6. emrb

Tvs Apacheye modifiye ne yapıla bilir ?

İyi günler.Öğrenip satarım düşüncesiyle motorumla hiç oynamadım ama şuan için ss büyütmeye gerek yok 2 yıl kadar daha Tvs'mle birlikte olmayı düşünüyorum ve modifiye etmek istiyorum.Modifiyeden kastım apaçi işi gibi değilde mesela jant boyatma,xenon,far karartma gibi ufak tefek şeyler.Sizler...
  7. emrb

2013 Tvs Apache yağ tavsiyesi

Yağ değiştirmem lazım hangi yağı önerirsiniz?
  8. emrb

Artçı alınca bilek ağrısı,direksiyon yalpalaması

Görüldüğü üzere tvs kullanıcısıyım,motorun bence hiç bir suçu yok bu konuda.Motosiklet tecrübem 2.300 km gerekmediği sürece artçı almamaya çalışıyorum ama alınca da motorla yavaş seyrederken(25-30 km) ufak dönüşlerde,giriş çıkışlarda dengem de %70 kaybolma oluyor.Sürekli ayaklarımı yerde...
  9. emrb

1 Beygire karşı 125 beygir

http://www.siyahgazete.com/sen-nasil-bir-insansin-video,528.html
  10. emrb

İYİ Kİ KAÇTIN ADİ ŞAHİNC

Bunlara adi demek bile az geliyor ama başlığım silinmesin diye düzgün kelimeler kullanmaya çalışıyorum.Ulan tamam motosiklet tehlikeli anladım,görülmeziz anladım,gözüm didik didik olacak her yeri kontrol edeceğim anladım,böyle soysuz itlerin hatasını ben dikkatimle telafi edeceğim onuda anladım...
  11. emrb

Japon polisten Cbr 600RR show!

12. emrb

Ankara'nın kuru ayazını nasıl yenerim?

Ankara bu aralar soğuk.Sabahları 8.00-8.30 gibi işe giderken üstüme gömlek,hırka,yazlık montumu giyiyorum,altıma sadece kot pantolonumu giyiniyorum.İş yeri 15 dk uzaklıkta olduğu halde bacaklarım zangır zangır titriyor. Bu arada Ankaranın kuru ayazı meşhurdur,hava şiddetli yağış ve buz olmadığı...
  13. emrb

Neden racing motor?

13-40 yas arasında her insanın hayali!! fabrikaların en cok AR-GE ettikleri tür. rekabetin en yüksek olduğu tür..dünya ve Avrupa klasmanlarında yarışların yapıldığı bir görsel Show makinası.. hersey böyle güzel değil tabiki, birkere bu makine cok masraflı,rahatsız,bakım süreleri kısa,lastik...
  14. emrb

Feci kaza midesi olan izlemesin

15. emrb

Motosiklet yarışı feci bitti: 3 ölü

İzmir'’in Balçova ilçesi Uzundere Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 3 motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, çevre yolunda yarıştıkları ileri sürülen iki yarış motosikletindeki 3 kişi, bariyerlere çarparak yola savruldu. Başlarında kask...
  16. emrb

Hyosung Gt250r şehir içinde sürmesi zor mu?

motorumu 2.5 ay önce aldım,şimdiden gözüm yükseklerde,ilerde ya gt250 R yada Cbr 250 almayı planlıyorum.Tvs 150likte olsa güçlü torklu bir makina olduğu için cbrı aldıktan bir süre sonra yetmez gibime geliyor o yüzden gt250r a yoğunlaşıyorum.Ama gt250r'ın aşırı büyüklüğü,gidon turu, oturuş...
  17. emrb

2013 Tvs Apache

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-yeni-kasa,sifirdan-farksiz-ihtiyac-nedeniyle-satilik-135081172/detay/
  18. emrb

(2013 Tvs Apache) Motorumu satıyorum fiyat sizce normal mi?

2.5 ay önce motoru 4.800 e sıfır aldım,ruhsat,plaka vs 5.100ü buldu.Sizce istediğim fiyat normal mi Yarın biri gelecek 4800e bırakıcam.şuan motorun sıfır fiyatları 5.200. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-yeni-kasa,sifirdan-farksiz-ihtiyac-nedeniyle-satilik-135081172/detay/
  19. emrb

Kask savrulması

Motor konusunda yeni olduğum için tuhafıma gitti.Scorpion exo 500 kaskım 60 km ve üzeri süratlerde savruluyor kafa bi o yana bi o yana gidiyo.Sorun bende mi kaskta mı yoksa herkeste mi var ?
  20. emrb

İlk defa asfaltla sevişmemi yapmış bulunmaktayım

Bugün Ankara sıhhiye köprüsünün altında asfaltla sevişmiş oldum.Her şey normal dönel kavşaktan 2 arabanın arasında giderken birinin bana yakınlaştığını gördüm ve gözümü yoldan çekip(1 saniyeliğine) yaklaşan arabaya baktım ön tekerleğin kaydığını hissettim ve kendimi yerde buldum.(ön frene bastım...

Yeni mesajlar