Artçı alınca bilek ağrısı,direksiyon yalpalaması

Görüldüğü üzere tvs kullanıcısıyım,motorun bence hiç bir suçu yok bu konuda.Motosiklet tecrübem 2.300 km gerekmediği sürece artçı almamaya çalışıyorum ama alınca da motorla yavaş seyrederken(25-30 km) ufak dönüşlerde,giriş çıkışlarda dengem de %70 kaybolma oluyor.Sürekli ayaklarımı yerde sürükleyerek gidiyorum.Bazılarını görüyorum sanki arkada kimse yokmuş gibi hareketler yapıyor,bu nasıl geçer.
2. soru motordan indikten sonra sağ bileğimde ağrı oluyor solda sıkıntı yok bunun sebebi nedir ?

kendini fazla kasıyorsun birazda ondan oluyor bu ağrılar,motoru artçılı kullandığında artçı yokmuş gibi davranırsan bileğinde felan bir ağrı olmaz ama dönüşlerde denge kaybı normal

Ben dün 400 küsür km yolculuk yaptım artçımla,son 200 km otobanda hiç mola vermedim ondan ötürü çok hafif bel ağrısı oldu :) onun dışında virajlarda sorunla karşılaşmadım, ki dağ yolunda 80 km de bunun içinde.. Belli ki senin artçın sana eziyet etmiş

zamanla alışıyosun kardeşim. bende motora artçısız binince yalpalıyorum. sonra alışıyorum. benim motora binende "nasıl sürüyosun bunu " diyor.
alışkanlık meselesi yani..

bende de 2013 apache var olay artcıya gore artcının rahatlıgına gore gedısıyor 70 kilo arkadas arkamda telefonla msjlasırken rahatım ama 98 kılo abimi ve tasırken kalkıslarda ve hızlanmada yolda tekere gelıyo ve direksiyon sallanıyo . Mümkün olduk ca sana yakın oturttur artçıyı ne kadar gerıye oturtursan arcıyı direksiyon hakımıyetı kayboluyo hele agır bırıyse

Hani nasıl çok ıkınırsan, basur-hemoroid oluyorsun. Bu da aynı, heyecanla ve biraz da korkuyla kendini ne kadar sıkarsan o kadar çok ağrı yapar bünyene.

Biraz motosiklet, biraz sürücü, biraz da artçı etkenli.

Motosiklet; iki kişiye pek uygun olmamasından,

Sürücü; artçı alışkanlığı olmaması ve biraz da acemilik yüzünden,

Artçı; artçılık tecrübesi yoksa ve arkada nasıl hareket edileceğini bilmiyorsa.. Gayet normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar