Japon polisten Cbr 600RR show!

maşallah motoru yelpaze niyetine kullandı alt takımını serinletti resmen

çık çık çık kaç kaç :santa::queen:
hala bu videoyu izlemeyen arkadaşlar varmış :pr:

çık çık çık kaç kaç :santa::queen:
hala bu videoyu izlemeyen arkadaşlar varmış :pr:

videoyu izleyen 2.165.603 kişi.Bunların 1 milyonu japon dersek,geri kalanları da tüm ülkelere ve bizim foruma bölersek izlemeyen çok kişi var aga.

Büyük konuşuyorum.O kalitede pistte o lastiklerle 1 ay çalışayım aynısını yaparım :) Bizim ülkemizde SS'la gaz açıp-durmak bu işlerden daha zor...Her gün asfalt zemin kalitesi yüzünden tonla macera yaşıyorum...

Hangi dubadan hangi sırayla geçmesini ne yapması gerektiğini akılda tutması bile çok zor.
Ben yürüyerek düzgün sırada o hareketleri bitirebileceğimden kuşkuluyum. :sunny:

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
burada yetenek var ona lafım yok ancak kimse makinadaki arka dişlinin büyüklüğünden, çok çabuk devirlenip hızlanamamasından bahsetmemiş.
yani motorla teknik olarak oynamada var saf sürücü yeteği değil bu işler.

burada yetenek var ona lafım yok ancak kimse makinadaki arka dişlinin büyüklüğünden, çok çabuk devirlenip hızlanamamasından bahsetmemiş.
yani motorla teknik olarak oynamada var saf sürücü yeteği değil bu işler.

O şekliyle o motoru size verseler siz yapabilir misiniz, bizden birisi yapabilir mi?
O adama sokaktan bir motosiklet verin, onunla da aklımızı alır bence :)

O şekliyle o motoru size verseler siz yapabilir misiniz, bizden birisi yapabilir mi?
O adama sokaktan bir motosiklet verin, onunla da aklımızı alır bence :)

Bende aynı pist ve aynı lastikleri bana 1 ay sağlayın yaparım diyorum :) Bunlar Japon.Yetenekten çok manasız derecede fazla etütle başarılı oluyorlar ahaha :D

Arka dişli olacak tabii ki.Öyle abartılı ve imkansız teknik bir detay değil.Deli gibi çalışma ve iyi bir dengeyle yapılır imkansız değil...Tabi zemin şartlarıda önemli...

Benim anlamadığım nokta şu, şimdi iyi güzel lastikler, motor, asfalt hepsi iyi ama gidecekleri yolu, dönecekleri dubaları ve o dubaların etrafından hangi yöne ve kaç defa döneceklerini nasıl anlıyorlar? Dubadan başka bişey yok, yol üzerinde ok, çizgi vs. 'de yok

Fenerde Galatasarayı 6-0 yenmişti :) ne var yani...

(Galatasaraylıyım)

Yol , motor ve Polis farkı. Buradada BMW ile onu yap deseler adam karizmayı bozmaz.... Dik durur yavaş yavaş taksimin sokaklarında ilerler...

1324650165_49_polis.jpg

bunu bir eğitim videosu olarak kullanmak lazım. Adamın kafasına dikkat edin. Viraja nasıl girileceğini öğretiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buda bişeymi cupla 0 atan gençligimiz var bizim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar