TanerPasin kullanıcısının son içeriği

1. TanerPasin

A2 Ehliyet ile Kawasaki ER-5 Kullanmak Bir Sorun Teşkil Eder Mi?

22 Yaşındayım ve 1 yıldan uzun süredir A2 ehliyetim var. 8-9 Ay sonra anca A ehliyete geçebiliyorum. Tabii ki sizin de tahmin edebildiğiniz gibi o zamana kadar bekleyemeyeceğim. 4-5 ay mct250 ve 10 ay da Cbr250r kullandım. 500cc 2004 Model bir ER-5 almak istiyorum. A2 Ehliyet Sınırı 600 CC'ye...
  2. TanerPasin

GTA V'de motovlog çekmeye karar verdim sizce nasıl olmuş?

Normalde de kanalımda motovlog çekiyordum, ama buraları 1 aydan uzun süredir kar ve fırtınalar esir alınca yeni videolar çekemeyip kanalı boş bıraktım. Karın duracağı yok ben de kanalı uzun süre içeriksiz bıraktım, daha fazla bekleyemedim motovlog u gta da yapmaya başladım. İzleyip fikrinizi...
  3. TanerPasin

Motosikletimi Kamuflaj Stickerla Kaplamak İstiyorum

Hızımı alamadım ya apaçilik damarım tuttu benim :mrgreen: :mrgreen: http://farm4.static.flickr.com/3502/3245044724_68433b22a6.jpg şu fotoğraftaki şaheser gibi bişeyler yapmayı planlıyorum. Motosikletim Mondial 250 Mct...
  4. TanerPasin

Mondial 250 Mct ile 6 günde 1700 km | Mct'nin uzun yol performansı

https://youtu.be/U0mNOtcAjQk Videoda biraz muhabbetle birlikte anlattım. 110 km den yukarı çıkamamak ve 90 km den sonra çok titremesi dışında bir sorun olmadı. Ha bide videoda da bahsettiğim gibi akü başlıklarından biri titremeden dolayı çıkmıştı onu düzeltip yoluma baktım. Gönül istiyor...
  5. TanerPasin

Uzun yolda motosikletle yaşanabilecek sıkıntılar

https://youtu.be/QU22vBs55v8 Biraz daha bilgiye ihtiyacım var bu konuda. Özet gecmek gerekirse videoya bakamayacaklar için -Bujiler degisti yedek buji alındı -Yag değişti yaza uygun yag kondu -Lastikler degisti on pilot street arka anlas -arka fren baltası değişti. Yanıma yedek buji...
  6. TanerPasin

Doğaçlama muhabbet videoları çekmeye devam etmeli miyim? (motovlog içerir)

Biraz tavsiyeye ihtiyacım var. Kıymetli zamanınızdan ayırıp 3-5 dakikasını izleyip yorum yapabilir misiniz? Artik çoğu videomu konu belirlemeden çekmek istiyorum doğaçlama muhabbet, o an kafamda bulunanlar duygularim vs. Ile hareket ederek video cekmek istiyorum. Tavsiye verme bakışıyla değil...
  7. TanerPasin

Güneş doğarken motosiklet sürmek (video ve fotoğraflar içerir)

Bu aralar çok sıklaştırmaya başladım. Biraz video çekeyim manzaralı fotoğraflar cekeyim dedim. Bu fotoğraf bi onceki Güneş doğuşu turumdan. Çok hoşuma gittiği için ve görmeyenler için tekrar paylaşmak istiyorum: Bu da 10 dk lık videomuz. https://youtu.be/Ue-6duBeLIw Direkt ikinci...
  8. TanerPasin

İstanbul'dan tvs apache satın alıp 700 km yol dönmek

Koskoca malum sitede hakkatten güvenimi kazanan bi ilan buldum o da istanbulda. Hangi motosikleti alirsam aliym direkt kaliteli lastik takacaktım ama zaten metzeller me22 takılı alette. Bayağı temiz duruyor makine konuştum sahibiyle fiyatta da anlaştık 2011 model 3400 tl. Konya'dan gidip...
  9. TanerPasin

A2 Direksiyon dersine suzuki intruder 1800 ile gelmek

Yeğenimi sınava getirdim dedim ben götüreyim 250cc makinemiz var oturur ehliyet alanlara şekil yaparız. Oturdum kenara yeğenimi izliyorum. Bi kaç genç gelip gidiyor sorular yöneltiyor motosikletimle ilgili. Bende yanıtlıyorum falan böyle havalı havalı. Iyi gidiyor ilgi görüyorum 3 bin tl lik...
  10. TanerPasin

Psikolog Onaylı Aileyi motosiklet almaya ikna etme taktikleri

Öncelikle bilmeniz gereken şu kiAileniz size motosiklet aldırmamakta haklı. Siz haksız olduğunuz bir konuda istediğinizi yaptırmaya çalışıyorsunuz. Ona göre yaklaşmanız lazım. Ne kadar güvenli süreceğim ekipman takacağım deseniz de bilin ki her ay motosikletle ne eğitimler almış ne ekipmanlar...
  11. TanerPasin

Çin malı motosiklet alınır mı? Çin malı motosiklet ile uzun yola çıkılır mı?

Iyi gunler forum ahalisi. Bir video çektim. Hep kötülenen çin malı motosikletler icin konuştum bu sefer. Çok fazla ön yargı var. Bunlara bir nebze de olsa karşı durmak istedim. Motosikletimi almadan once yaptigim uzun soluklu araştırmaları sundum videoda . https://youtu.be/AO0nE-BTNpk...
  12. TanerPasin

Lastiğin boyutu virajı etkiler mi?

Merak ettiğim konulardan biri. Benim on lastik 90/90/18. Ince lastik yani. Guzel bi metzeller buldum 240 tl ye. Almayi planliyorum arkadasim aklima girip duruyor lastigi kalınlaştır çok ince o virajda cok yatmak istiyorsun bu boyut lastikle yatamazsın kayabilir diyor. Arkasi da 130/90/15 ona da...
  13. TanerPasin

Cruiser motosikletime rüzgarlık arıyorum. Gidonu indirmeyi planlıyorum bilenler içeri

Merhaba iyi akşamlar forum sakinleri. Motosiklete alıcı bulmuştum en son. Sonra vazgeçtim. Kendi istediğim gibi yapmak istiyorum makineyi. Öncelikle motosikleti göstereyim Motosiklete T gidon takmak istiyorum . uzun degil ama takıldığı yer hizasinda. Asagida olacak yani. Bide...
  14. TanerPasin

Güneşin doğuşuna kadar motosiklet sürmek

4 gibi uykum kaçtı. Atladım gittim, normalde tıklım tıklım olan 3 şeritli yol bomboştu ve şehirden çıktım. güneş doğana kadar sürdüm nereye sürdüğümü bilmeden. Güneş doğarken bi köy yolu buldum. Bi iki fotoğraf cektim. Güneş dogduktan sonra eve dönerken, tek tük arabalar insanlar çıkıyor dışarı...
  15. TanerPasin

Motosikletime uygun lastik bulamıyorum farklı boyut taktırmak uygun mu?

Mondial 250mct kullanıcısıyım. Ön:90 90 18 Arka: 130 90 15 Aramadigim yer kalmadı neredeyse. Tum lastikcilere gittim internette baktım. Güvenilir uc bes site var onlarda bulamadım. Cbf nin arka lastigi pilot street 90 90 18 var. Onu satın alıp on tekere takabilmemiz mümkün mü mesela? Nasıl...