Güneş doğarken motosiklet sürmek (video ve fotoğraflar içerir)

Bu aralar çok sıklaştırmaya başladım. Biraz video çekeyim manzaralı fotoğraflar cekeyim dedim.

Bu fotoğraf bi onceki Güneş doğuşu turumdan. Çok hoşuma gittiği için ve görmeyenler için tekrar paylaşmak istiyorum:

Bu da 10 dk lık videomuz.

https://youtu.be/Ue-6duBeLIw

Direkt ikinci dk'ya alıp güneşe karşı bi sürüş izleyebilirsiniz.

Ayrıca 06:30 da motosikletten inip manzarayı seyrediyorum müziksiz ufak bir muhabbetle birlikte. Direkt oraya alıp bana eşlik edebilirsiniz hakkatten çok hoş bir güneş doğuşuydu.

¹ yıldır yapmak isteyipte ertelediğim olay

Her hafta izin günümün sabahı illa bunu yapıyorum. Sonra eve gelip güzel bi duş alıp güne başlıyorum. Bazen duştan sonra uyuduğum da oluyor :D tavsiye ederim.

Motosikletinle aranda duygusal bağlar kuvvetleniyor böyle yollar bomboş. Videoda olduğu gibi. Koskoca 3-4 şeritli yollar senin. Karşıda güneş. Erteleme yap bir gün
.

Hocam elinize sağlık. Keşke bu tarz paylaşımlar artsa. Nu arada nacizhane tabsiyem, manzara çekerken deniz veya dağ fark etmez ufuk çizgisini kdraja paralel ayarlarsanız seyir zevki tadından yenmez :)
Elinize gözünüze sağlık.

Hocam elinize sağlık. Keşke bu tarz paylaşımlar artsa. Nu arada nacizhane tabsiyem, manzara çekerken deniz veya dağ fark etmez ufuk çizgisini kdraja paralel ayarlarsanız seyir zevki tadından yenmez :)
Elinize gözünüze sağlık.

Teşekkür ederim. Tavsiye için ayrıca teşekkür ederim. Söylediklerinize dikkat edip öyle deneyeceğim bidahakine:)

Ben de çok severim. Bayramda yapacağım bir iki gun

Durduğun hata. Bağımlılık yapıyor ama benden söylemesi:)

müzik, bence, olmamış. böyle daha sakin, daha dinlendirici bi şeyler olsaymış...

Motosikleti
BWS 100
Macitli abi midir acaba dedim.
Sen ciktin abi :)
Senin ilk konunu gordukten sonra, benim de yapmisligim var. Birinde kicim dondu yavas yavas gittim baska sehire.
Digerinde az daha gec cikip sehir manzarasini cektim icime. Fotoyuda atayim dur :) konu guzellessin.
Denizli burasi, meraklilar icin.

VY0mgy.jpg

Macitli abi midir acaba dedim.
Sen ciktin abi :)
Senin ilk konunu gordukten sonra, benim de yapmisligim var. Birinde kicim dondu yavas yavas gittim baska sehire.
Digerinde az daha gec cikip sehir manzarasini cektim icime. Fotoyuda atayim dur :) konu guzellessin.
Denizli burasi, meraklilar icin.

http://i.hizliresim.com/VY0mgy.jpg

Güzelmiş. Etrafı izleyip yeşilliğe dağlara bakmaya çalışıyorum ama m800 gözümü alıyor:D Bende Bağımlılık yaptı uyku tutmuyor bazen dürtüyorlar beni resmen. Kalkıp çıkıyorum dışarıya pijamalarin uzerine ekipmanlari çekip. Rahatlayip geliyorum. :)

Geçen sene yaptığım sehirlerarası yolculuk için erken cikmam dolayısı ile güneşi de yolda karsiladigim eylemm... yazın ortası olmasına rağmen donmustu ellerim... Cok hos resimlerr...

Kaza riskinin en çok olduğu zaman gün doğumu ve gün batımında olduğu söylenir istatistiklere göre. Yanılmıyorsam 2001 yılındaki Trafik Kazaları Eylem Planında yazıyordu, sebebi ise beyinin görüntüyü işlemesi ile ilgili birşeydi. Daha dikkatli ve daha keyifli sürüşlere.

Şu son fotoğrafta motor ne kadar tatlı , ne kadar güzel çıkmış ya

Motosikletler sahiplerine çeker derler :) ha buradan çıkaracağımız sonuç tatlı olduğum değil fotojenik olduğum. Motosikletim de fotojenik benim gibi :)

Kaza riskinin en çok olduğu zaman gün doğumu ve gün batımında olduğu söylenir istatistiklere göre. Yanılmıyorsam 2001 yılındaki Trafik Kazaları Eylem Planında yazıyordu, sebebi ise beyinin görüntüyü işlemesi ile ilgili birşeydi. Daha dikkatli ve daha keyifli sürüşlere.

Teşekkür ederim. Bazen sabah sürüşlerde gözlerim çok anlık dalıyor. Dikkatli olacağım.

Geçen sene yaptığım sehirlerarası yolculuk için erken cikmam dolayısı ile güneşi de yolda karsiladigim eylemm... yazın ortası olmasına rağmen donmustu ellerim... Cok hos resimlerr...

Tesekkurler. Evet yazın ortasında bile güneş doğarken buz gibi oluyor. Mersinde bile böyle.

Ben de sabah erkencilerdenim. Özellikle bahar aylarında güneşin ısıttığı tabiatın kokusunu almak paha biçilmez.Ben dönüşte duş yerine güneşin ilk ışıklarıyla denize girerek yorgunluğumu atıyorum. :)

Ben de sabah erkencilerdenim. Özellikle bahar aylarında güneşin ısıttığı tabiatın kokusunu almak paha biçilmez.Ben dönüşte duş yerine güneşin ilk ışıklarıyla denize girerek yorgunluğumu atıyorum. :)

Konya'da okumanın zararları işte. Şu sınavları bitireyimde bende memlekete döndüğümde sabah denize girecegim. Çok fazla özledim. Geçen sene ağustos ayından beri denizi bırak su birikintisi görmüyorum... Göl falan var da gidesim yok be aga deniz çok farklı bisey yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Güncel efem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar