Ezquero kullanıcısının son içeriği

1. Ezquero

Ustalar neredeler?

Sarıyere yakın oturuyorum. Bu motor ustaları nerdeler? Hiç motor ustası görmedim girişlerinde ne yazar? Bisiklet tamircileri motor ustalarımıdır? Biraz bilgi verebilir misiniz
  2. Ezquero

ATV'ler ile trafiğe çıkmak yasak mı?

Atv ler ile trafiğe çıkmak yasak bunlar nasıl servise götürüyolar bakım için? Bide motorum arızalandı gitmiyo diyelin ne olacak servise de götüremiyorum?
  3. Ezquero

Aynalı Cam

İyi akşamlar bu aynalı camlar dikkatimi çekti şunun gibi gümüş renkli olanı http://image5.sahibinden.com/photos/31/06/66/46310666zh6.jpg Şimdi bu aynalı camları biz nereden alabiliriz? Aynalı cam kullanan varmı çok karizmatik duruyo ve insanlar yüzümüzü göremiyo hele aynalı gözlük bulabilirsem...
  4. Ezquero

Tümsek sorunu

cup motosikletimden tümsekten geçerken ve üzerinde zıplayınca yani süspansiyonlar hareket edince motordan çarpma sesi geliyor metalik çarpma sesi geliyor artçı ile daha fazla oluyor deponun altından geliyor bir türlü bulamadım sorun ne olabilir?
  5. Ezquero

Cup sorunlarım

Yeni cup aldım 1 hafta oldu fakat sorularım var şimdi 1. viteste mesela 5-10 metre gitmek bile zor gazı kesince frenlemiş gibi oluyor gazı tekrar verince bi anda gidiyor motor bide çok gürültülü olduğu için böyle sakin sakin gitmek istiyorum tümsekli yerlerde sürüyorum genelde sakin sakin hangi...
  6. Ezquero

2 tanecik soru

1- Buji değiştirme zamanı gelse bujiyi nereden alabilirim? ve karbüratörü? 2- Ustaya falan gösterin diyolar motosikleti bu ustalar nerdeler motosiklet tamircisi hiç görmedimde(istanbulda oturuyorum)
  7. Ezquero

Taş ve Çukurlar

İyi akşamlar. Uzun yoldayız,hızımız 160km/h. Önümüze küçük bir taş çıksa ne olur? Eskiden düşünmezdim ama bugün bi çukura girdim çukur problem değil ama çukur ile normal asfaltın arasında 2-3 cm lik boy farkı var tam oraya denk geldim yani giderken kaldırıma çıkmak gibi oldu düşüyodum neredeyse...
  8. Ezquero

İnnova

Honda innova siteden kalktı fakat bayilerde varmıdır? Wave siparişi verdik nisana kadar 1 ay bekledik ama nisan sonunda gelecekmiş siparişi iptal ettikte?
  9. Ezquero

Beygir

Hondanın sitesine bakıyorum pcx 11.3 ps yazıyor bu ps beygir mi? Sahibinden sitelerinde ise 25 hp ye kadar yazıyor kadar nasıl bi kelimedir gücü artıp azalıyormu motosikletlerin hp beygir midir buna bi açıklı getirin lütfen
  10. Ezquero

Debriyaj

Viteslilerde debriyajı yavaş bırakmamız gerekiyormuş ne kadar yavaş? Video izliyorum şak diye bırakıyolar hiçbişi olmuyo debriyaj nasıl bırakılmalı?
  11. Ezquero

Lise Bütünleme

Lise okuyorum. Geometri 4 geldi 1. dönem. 2. dönem ilk sınavında boş kağıt verdim 0 alacağım. Bir öğretmenimiz 1. dönem notu ne olursa olsun 2. dönem 1 alırsan bütünlemeye kalırsın dedi bu doğru mu? Yani 2. sınavda 80 alsam ortalama 40 olur. 4+1=5, 5/2= 2.5 oluyo. Geometri ortalamam 2.5 oluyo...
  12. Ezquero

Plaka ruhsatının Kaybolması

İyi akşamlar. Benim scooterım var. Plaka ve ruhsatı da vardı. Scooterın 2 yıllık birikmiş vergi borcu var bi abime vericez motoru vergileri ödeyip alıcak fakat ruhsat kayboldu plaka duruyo. Bu durumda ne yapabiliriz,zararımız ne olur? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir...
  13. Ezquero

Cup Motosiklet Sorularım

Bugün fuara gittim. Cup almak için. Nisanda alabiliyomuşuz ama fuar bittikten sonra verebilirlermiş çizik vs olmazsa 1- Fuardaki motosikleti alayım mı? Herkes vitesine basıyo marşına basıyo bi sorun olur mu? 2- Cup motosikletleri kaç km de bir zincirini yağmalayacağız? 3- Fuardan alsam motoru...
  14. Ezquero

Honda innova

Bi arkadaş honda bayilerini aramış honda innovanın kalmadığını söylemişler honda innova satılıyormu hala?
  15. Ezquero

Fuar

İyi akşamlar. 3 martta fuara gidicez 3 kişi. Fuarda hondanın hangi cup ve scooter modelleri gelecek bilen varmı? Pcx 150 gelecek mi? Gelirse fiyatı ne olur? Fuarda motora binebiliyomuyuz? Bide fuarda fiyatlar nasıl olur pahalımı olur?

Yeni mesajlar