Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet sayın arkdaşlar. öncelikle herkese iyi bayramlar. aranıza yeni isimle katılıyorum. gv 650 ve akabinde r6 dan sonra fz6 ya karar verdim ve son olmasını temenni ediyorum. forumda satılan fz6 lara bakıyorum öncelikle. umarım aradığımı bulurum. kısa bi sorum olucak. 78 ya da 98 lik olduğunu mekanik olarak anlayabiliceğimiz birşey var mı? başlığa baktım araştırdım fakat bulamadım. gözümden kaçan bişeyler olsa gerek. teşekkürler.

78 hpler gaz kelebeğine bağlı olan bir tırnaktan kaynaklanıyor. 2 tırnaklı. Tırnak iptali ile yine 98 hp olabilir diye tahmin ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-two-brothers-li-25.900-km-de-piril-piril-fz6-fazer-139318851/detay

şu motoru bilen varmı temiz gözüküyor

Bu motor buradan bir arkadasimizin diye biliyorum.. egsozu yeni takti çünkü ordan aklimda kalmis. Bikaç sayfa gerilere giderseniz resimlerini görebilirsiniz. Arkadasin nicki archanell di galiba

78 hpler gaz kelebeğine bağlı olan bir tırnaktan kaynaklanıyor. 2 tırnaklı. Tırnak iptali ile yine 98 hp olabilir diye tahmin ediyorum.

o kadar basit olamaz, öyle olsa 78 hp fz6 kalmaz piyasada ya da 98 istemeyen 78 e dönüştürür. ecu ve enjeksiyon gövdesi farklıdır

Doğrudur tabi ki. Ben sadece fikir yürüttüm. Olur yada olmaz desem yalan söylemiş olurum. Internet te okumuştum, 78 ler ufak bir oynama ile 98e çeviriliyor diye, ona istinaden fikir yürütüm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-two-brothers-li-25.900-km-de-piril-piril-fz6-fazer-139318851/detay

şu motoru bilen varmı temiz gözüküyor

Evet motor benim dostum,merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.Ayrıca motosikletin üzerindeki egsozu söktüm orjinal egsozunu taktım.Fiyatını da güncelledim ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

Arkadaşlar Dün Motorun yağ ve Yağ filtresini Değiştirdim. Daha önce shell 15 w 50 koymuştum. Bu sefer 15w 50 castrol Deniyim dedim ama vites geçişleri hassaslaştı yani nasıl desem güzel ama sanki vites ayağımda koparmış gibi oluyor pek memnun kalmadım açıkcası:queen: birdaha ki değişime ıpohe denicem bakalım

o kadar basit olamaz, öyle olsa 78 hp fz6 kalmaz piyasada ya da 98 istemeyen 78 e dönüştürür. ecu ve enjeksiyon gövdesi farklıdır

Doğrudur tabi ki. Ben sadece fikir yürüttüm. Olur yada olmaz desem yalan söylemiş olurum. Internet te okumuştum, 78 ler ufak bir oynama ile 98e çeviriliyor diye, ona istinaden fikir yürütüm.

98 e çevirmek için yazılımsal olarak da müdahale edilmesi gerekiyor...

İzmir İl Temsilcisi
Fazera hiç navigasyon cihazı takan varmı ?

Elimde standart araba navigasyon cihazı var.

Fazerıma düşmicek şekilde nasıl takabılırım ? cama yapıştırılan vakumlu araç güven vermıyor yüksek hızlarda fırlayıp gidebilir

Herkes bir fotoğraf koymuş bari bende koyayım bir tane son geziden :) farkettim ki hiç fotoğrafını çekmemişim motorun artık çekeceğim vallaha :)

Sonunda vatana döndük :)
Herkesin geçmiş kurban bayramını kutlarım. Uzak kaldım buralardan özlemişim bende bir foto yükleyim bari
Geçen kıştan kalma bir resim
Fazer vs. Z750
4bfd.jpg

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Oy muhacirim gelmiş. Hoşgeldin kaptanım :mrgreen:

evet yağ müşürü bazen arıza yapıyor ama bir arkadaşım sanayiden 70 liraya bire bir aynısını bulmuştu... haberiniz ola söküp sanayide arayın...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bulgaria'da Sonbahar fotolarını çekerken öyle demiyodun ama :p

S.a. biraz gecte olsa bayraminiz mubarek olsun .
Cihan Usta bikac video yuklicektim motorrun calismasiyla ipgili apartopar memlekete gittigim icin yuliyemedim kusira bakma .
Mkaptan bulgaristandan motorla mi geldin
Bende motorla gidicektim havadurumunu gorunce yemed i fazer'i daha 3 aydir kulaniyorum yagmurlu havada sikinti olur diye korktum biraz daha fazere alismam gerektigini dusnuyorum . MKAPTAN Ben Burgaz dan sen nerelisin . Bakarsin hvalar iyilesince bg turu yapicanda bende eslik ederim
N

motoru ustaya bıraktım..daha doğrusu usta ptesi gelecek...sonrasında durum belli olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar