Söylemeyeyim dedim ama söyleyeyim herkes bilsin ve dikkat etsin fakat bir kaç ustaya sorduğuma göre kronik sorunlarından biriymiş Fazer'ın müşür patlaması
orj. normal fiyatı 310 fakat bayaa konuştuktan sonra 250tl müşürü aldık 100tl işçilik aldılar 350tl ye bize Kappa'k oldu fena oldu
Öğrenci olduğum için bana çok fena dokundu herkese göre değişir tabi kimine uygun gelebilir fiyat![]()
bir kaç ustaya sorduğuma göre kronik sorunlarından biriymiş Fazer'ın müşür patlaması
orj. normal fiyatı 310 fakat bayaa konuştuktan sonra 250tl müşürü aldık 100tl işçilik aldılar 350tl ye bize Kappa'k oldu fena oldu
Öğrenci olduğum için bana çok fena dokundu herkese göre değişir tabi kimine uygun gelebilir fiyat![]()
hah bi kronik sorunumuz daha oldu hamdolsun...bi de o bozulsun diye mi bekleyecez..
bugün güzelyalıda (izmir) yürüken bi fazer gördüm park halinde...sahibini buldum çalıştırttım sesine bakmak için...35000 km de..sesi dipçik gibiydi..motorda şıkırtı namına hiç bişey yoktu valla...
her ustanın/bilenin lafına kulak asmamak lazım ona bakılırsa Barkın da yerden yere vuruyor fz'yi... işin aslını kullanan biliyor elbet. aynı şeyi 2005 model sedan corolla alacağım zaman demişlerdi gittim aldım araba maşallah taş gibi, bi sürü arabanın kaldıramayacağı şeyi atlattı hala dipdiri. millete bakmayacaksın herkes bişey söylüyor... Bu yazdıklarım müşür ile ilgili yazı yazan arkadaşa değil kesinlikle, sakın yanlış anlaşılmasın. Ustalar yeni elementler uydurmaya bayılıyor
bugün güzelyalıda (izmir) yürüken bi fazer gördüm park halinde...sahibini buldum çalıştırttım sesine bakmak için...35000 km de..sesi dipçik gibiydi..motorda şıkırtı namına hiç bişey yoktu valla...
78 ve 98hp olaylarına yardımcı olacak kriterler
78 ve 98 hp lerin ayırt etmekde çok basit
1.sele kilidinin yanında kask kilidide bulunur 78lerde 98lerde tek kilittir
2.78lerde artcı pegleri arka maşaya yakındır 5 ila 7cm boşluk vardır.
3.78lerde headersların tam altında radyator suyu kabı vardır siyah kutu 98lerde bu arka maşanın üzerindedir.
4.gaz kelebeğinde çift tırnak vardır 78lerde 98lerde tek tırnak,tırnak sebebiyle 78lerin gaz kolu az çevrilir 98 ler tur atar nerdeyse
5.Arka fren hidrolik kutusu 98 lerde alüminyum şase arkasındadır 78 lerde eksoz kelepçesi önünde size görünür bir yerdedir.
Yok ki şöyle motorumuz, yaldır yaldır boy gösterelim :cherry: