Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Böyle bir mesaj gelmiş sevenlerimden :mrgreen:
4xgy.jpg

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
En iyi ortada buluşalım ne şiş yansın ne kebap :)

Tamam izmitte Buluşalım yarın? Uyar mı istanbul ahalisine :)

ustaya hacı:)
o da sahibine yeni şekliyle verecek:)

Hoh iyi bari :mrgreen:

Böyle bir mesaj gelmiş sevenlerimden :mrgreen:
http://img17.imageshack.us/img17/139/4xgy.jpg

Bunu şahsıma hakaret olarak sayıyor ve kınım kınım kınıyorum :mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
Olm senin motor sahibindene fazla, sen kaldır o ilanı. Millet sıfır almaktan vazgeçer falan, senin motor daha temiz diye ::exclaim:

beyler şimdi benim motorun sesi duydunuz...usta binmekte sıkıntı olmaz dedi...ama kimisi de sakıncalı diyor...ben 300-400 kilometrelik bi geziye çıksam ne olur...? sürüş karakterimde motoru sıkıştırmak gibi huyum yok zaten

Motosikleti
Senin km'de bi motor için endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum yav. çık sen gezine. Ama buradan geç bi çayımı iç :mrgreen:

hacı bakalım hatundan izin koparabilirsek yakın çevreye gidesim var...net değil..bayramı izmirde geçircem zaten..perşembe ordan dönüş

adam fun grubu oluşturmuş:)
öz fazer tutkunlarını kurarım bu gazla :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

hacı bakalım hatundan izin koparabilirsek yakın çevreye gidesim var...net değil..bayramı izmirde geçircem zaten..perşembe ordan dönüş
erhan bencede bir sorun olmaz hafif şıkırtı hepsinde var emin ol
bu arada izmire ne zaman geliyon hacım

öz fazer tutkunlarını kurarım bu gazla :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

erhan bencede bir sorun olmaz hafif şıkırtı hepsinde var emin ol
bu arada izmire ne zaman geliyon hacım

üstad cumartesi yola çıkıyorum, pazartesi uyarsa görüşelim...salı da bi miktar uygun olurum...

İzmir İl Temsilcisi
izmirde buluşursanız göktugla bizde dahil olalım tanışmış oluruz :).
Birde topluca fazerlarla bi foto cekıldıkmı topigide canlandırmış oluruz :).
Haaa bizi istemıyorsanız o ayrı :))
Cihan abi sen gelmıyormusun izmlre gözlerimiz yollarda kaldı,.

Bu arada ben egzantırık zıncır sesıyle nerdeyse 1000km yaptım ustamda bırsey olmaz dıyor ona güvenıyorum, illlaki yakın zamanda degıstırıcegım ama ben 400 500kmlık bır gezıde sorun olcagını zannetmıyorum,.
Ayrıca motor seyir halindeyken eger yüksek vites düşük devırde degılsem egzantırık zıncırı seste cıkarmıyor gerılıyor sanırım, yada benim kulaklar duymuyorum, ama tahminim ses cıkarmıyor baya test ettım bu durumu.

6ncı vites 5bin devırdeyken ses cıkarmıyor,.
Fakat 3bin devıre dustugumde şakırdamaya başlıyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
üstad cumartesi yola çıkıyorum, pazartesi uyarsa görüşelim...salı da bi miktar uygun olurum...
yine görüşemyeceğiz sanırım
Pazar günü Bulgaristana gidiyorum bayramı orada geçireceğiz :pale:
Kısmet başka bir sefere artık

Bu arada gelmişken cem'in dediği gib onlarla buluşsanız güzel olur.

o şekilde sürme dediğim, yağ lambası yanarken sürmek çok saçma yani yağ basıncı sıfırken yanar o lamba.

ses ile ilgili yazdığım ise bir satır boşluk bırakılıp başladım ayrı konu olduğu anlaşılsın diye ama keşke belirtseymişim kusura bakmayın :)

Olur tabi ya İzmir'e gelenlerle buluşalım ben ve Cem buradayız :) Yağ lambası olayını hallettik müşür değişikliği ile fakat fiyat biraz tuzlu onu da paylaşmak istemiyorum :D çok pişmanım :D motoru satmayı bile düşündüm bir an dedim araba al daha az masraflı :D:D:D ( işin espri kısmı ) canımı fena yaktı :D müşürünüze iyi bakın yani arkadaşlar :)

İzmir İl Temsilcisi
Olur tabi ya İzmir'e gelenlerle buluşalım ben ve Cem buradayız :) Yağ lambası olayını hallettik müşür değişikliği ile fakat fiyat biraz tuzlu onu da paylaşmak istemiyorum :D çok pişmanım :D motoru satmayı bile düşündüm bir an dedim araba al daha az masraflı :D:D:D ( işin espri kısmı ) canımı fena yaktı :D müşürünüze iyi bakın yani arkadaşlar :)

dostum müşürün bozulması seninlemi ilgili acaba ? yanlış yag degiştirmeyle ilgili olabilirmi yada yaptıgın bir hata ?

eger böyle degilse tamamen şans işi.

umarım bizim başımızada gelmez.

hafta sonu buluştugumuzda ayrıntılı konusuruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar