- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Buyrun böyle bir şey denk geldi. Forumu mu okuyorlar acep? 
Öncelikle üslubumu değiştirmeyeceğim. Çünkü buradaki amacım bir şey ispatlamak değil, farklı bir bakış açısı sunmak. " engin bilgilerimin olduğunu iddia etmiyorum"Zamanım ve müsaitliğim olunca deneyimleyeceğim sizin bu abartı anlatışlarınız için. Sadece çok merak ediyorum en azından bir tane gerçekten bilmediğimi düşündüğünüz teorik bilgi aktarır mısınız bana bu eğitimlerden birinin kazandıracağı? Veya sürüşümü değiştirecek beni hayretlere sokacak o engin bilgilerden bir adet iletebilir misiniz?
Yani beni yanlış anlamayın muhakkak fark ettiriyordur elbette birkaç bilgi geliyordur bilmediğiniz, ama nasıl bir eğitim alırsanız alın bu eğitimin sonunda "ben motor kullanmıyormuşum," "bir çağ kapanıp yeni çağ açıldı," cümlelerini kurabiliyorsanız eğitimin öncesinde gerçekten iyi sürüş yaptığınıza veya etrafınızın, trafiğin farkında olduğunuzdan emin misiniz?
Ekstra olarak bahsettiğiniz o düşüp kalkıp yaralanıp öğrenme konusuna katılıyorum, eğer ilk motora bindiğim zamana dönebilseydim öncesinde eğitim almadan motora binmezdim. Ama düşüp kalkıp da olsa yaralanıp kaza yapıp da olsa sonuç olarak bir şekilde tecrübe kazanılabiliyor ondan bahsediyorum.
Yanlis biliyorBuyrun böyle bir şey denk geldi. Forumu mu okuyorlar acep?
ben İzmite Gezmeye geldiğim de çok mutlu olmuştum. En azından bana denk gelmedi öyleleri.Sen bir de izmitte yaşıyorsun ve günde 1 veya 2 dangalağa mı rastlıyorsun?
ben izmite geldiğimde günde 1-2 tane araç kullanmayı bilene rastlıyorum =)
Zamanım ve müsaitliğim olunca deneyimleyeceğim sizin bu abartı anlatışlarınız için. Sadece çok merak ediyorum en azından bir tane gerçekten bilmediğimi düşündüğünüz teorik bilgi aktarır mısınız bana bu eğitimlerden birinin kazandıracağı? Veya sürüşümü değiştirecek beni hayretlere sokacak o engin bilgilerden bir adet iletebilir misiniz?
Yani beni yanlış anlamayın muhakkak fark ettiriyordur elbette birkaç bilgi geliyordur bilmediğiniz, ama nasıl bir eğitim alırsanız alın bu eğitimin sonunda "ben motor kullanmıyormuşum," "bir çağ kapanıp yeni çağ açıldı," cümlelerini kurabiliyorsanız eğitimin öncesinde gerçekten iyi sürüş yaptığınıza veya etrafınızın, trafiğin farkında olduğunuzdan emin misiniz?
Ekstra olarak bahsettiğiniz o düşüp kalkıp yaralanıp öğrenme konusuna katılıyorum, eğer ilk motora bindiğim zamana dönebilseydim öncesinde eğitim almadan motora binmezdim. Ama düşüp kalkıp da olsa yaralanıp kaza yapıp da olsa sonuç olarak bir şekilde tecrübe kazanılabiliyor ondan bahsediyorum.
Gelir şimdi "pist" lastiğini örnek vermeyinciler , yapay zeka öyle demiyorcular ne yaptın sen?kimsenin canını sıkmak istemem ama, ben daha lastik yüzünden kaza yapan birini görmedim. IRC HRC FRK her ne ise, kayıp tamamen asfalttan ayrılıyorsa, orada supercorsa'nın zamk gibi tutacağını düşünmeyin. supercorsa kullanan biri olarak söylüyorum bunu.
Performanslastikleri