Lastikleri değiştirmeli miyim?

Motosikleti
Voge 250RR
Bir sefer fazla basmışsın; arka lastik yolcusuz 36PSI olmalı. Bende arka lastik en fazla 36'dan 41'e çıkıyor. Bir de senin TPS ile Xiaomi aynı göstermiyordu, bir ayarsızlık var onlarda.

8PSI dersek lastiklerini ortam sıcaklığı + 42,5C'ye çıkarmış oluyorsun ki 30C üzerine ekledik mi 60-80C arasına denk gelen 72,5C yapar. Ama senin TPS ne kadar güvenilir bilemedim.

Benim 5PSI üzerinden gidersek ortam sıcaklığı + 26,5C oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte bu bilgiyi güvenilir bir kaynaktan doğrulayamıyorum açıkçası. Hangi lastikler, hangi kullanım senaryosu vs vs
Ben arka 30 öne de 28 basıyorum. Sanırım ön arka 32 öneriyordu o şekilde yapınca mesela çok dengesiz geliyor, sizce kendimi 28-30dan ziyade daha yüksek basınçlara alışmaya zorlamalı mıyım yoksa bu şekilde çok rahat ve iyi sürüyorum bu şekilde devam edebilir miyim? Açıkçası arkadaş 42 deyince ilk okuyuşumda ağzım açılmıştı ben 30 bastığım için.

Motosikleti
K 1600 GTL
Ben arka 30 öne de 28 basıyorum. Sanırım ön arka 32 öneriyordu o şekilde yapınca mesela çok dengesiz geliyor, sizce kendimi 28-30dan ziyade daha yüksek basınçlara alışmaya zorlamalı mıyım yoksa bu şekilde çok rahat ve iyi sürüyorum bu şekilde devam edebilir miyim? Açıkçası arkadaş 42 deyince ilk okuyuşumda ağzım açılmıştı ben 30 bastığım için.
Lastik basıncı motordan motora değişir. Fabrika verisi neyse onu basacan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar