Egzantrik için mi.
aynen, bi açıp baksın bakalım nedir durumu...
Bu da benden olsunTIKLA
Hata bende kafada kalmış fazlerla türkiye turu erro diye aratıyorumr:
teşekkürler :rendeer:
Arkadaslarfazerin yukari asagi far ayari varmi ozellikle ksanin gece yolculugunda onumde giden cogu araclardan tepki aliyorum tahmin ettigim kadariyla far gozlerini aliyor , arac takip mesafem oldukca aralikli olmama ragmen ya dortluleri yakiyolar ya ben gectikten sonra arkada kalan arac uzunlari yakiyor buda benim canmi sikiyor kisalari asagiya dogru bi ayar yeri varmi . Yda benim dardami bi sorun var
S.a. biraz gecte olsa bayraminiz mubarek olsun .
Cihan Usta bikac video yuklicektim motorrun calismasiyla ipgili apartopar memlekete gittigim icin yuliyemedim kusira bakma .
Mkaptan bulgaristandan motorla mi geldin
Bende motorla gidicektim havadurumunu gorunce yemed i fazer'i daha 3 aydir kulaniyorum yagmurlu havada sikinti olur diye korktum biraz daha fazere alismam gerektigini dusnuyorum . MKAPTAN Ben Burgaz dan sen nerelisin . Bakarsin hvalar iyilesince bg turu yapicanda bende eslik ederim
N
ÇAktırmaa :mrgreen:Bulgaria'da Sonbahar fotolarını çekerken öyle demiyodun ama![]()
Hoşgeldin üstadım. Doğru yola dönüyorsun hayırlı olsun :mrgreen:Merhaba arkadaşlar ben manisa merkezden ahmet Yaşım 32. Fazer topiğini takip ediyorum ama üyelik bu güne nasipmiş.Yazın 2 sene kadar bindiğim çok sevdiğim fazerimi satıp adapazarından yeni kasa 2006 r6 aldım. Fazer rahatlığına ve sessizliğine öğle alışmışım ki bayramdan önceki hafta tekrar sattım.çok şükür.şimdi tekrar fazerlen meyi düşünüyorum nasipse. Tabi satılan gibi bulmam mümkün değil ama artık bakalım ya nasip diyelim.
Sanırsam benim farlar da çok aşağı bakıyor, pek aydınlatmıyor. Bakıma soktuğumda o konuya da baktırcam. O zaman bu sorunun cevabını da öğrenirizArkadaslarfazerin yukari asagi far ayari varmi ozellikle ksanin gece yolculugunda onumde giden cogu araclardan tepki aliyorum tahmin ettigim kadariyla far gozlerini aliyor , arac takip mesafem oldukca aralikli olmama ragmen ya dortluleri yakiyolar ya ben gectikten sonra arkada kalan arac uzunlari yakiyor buda benim canmi sikiyor kisalari asagiya dogru bi ayar yeri varmi . Yda benim dardami bi sorun var
iyi demişsin.. :mrgreen:Birşey söylerlerse Motosikletleri fark edin deyip geçiyorum![]()
Merhaba arkadaşlar ben manisa merkezden ahmet Yaşım 32. Fazer topiğini takip ediyorum ama üyelik bu güne nasipmiş.Yazın 2 sene kadar bindiğim çok sevdiğim fazerimi satıp adapazarından yeni kasa 2006 r6 aldım. Fazer rahatlığına ve sessizliğine öğle alışmışım ki bayramdan önceki hafta tekrar sattım.çok şükür.şimdi tekrar fazerlen meyi düşünüyorum nasipse. Tabi satılan gibi bulmam mümkün değil ama artık bakalım ya nasip diyelim.