Sonunda Raceing(Racing) motor aldım :)

oooo abi sonunda aldın demek.hadi hayırlı olsun.bende yalovalıyım.kırmızı hyo ;)

bence çok da ucuza almamışsın fiyat normal.ama güzel yani allah kaza bela vermesin.k3 güzel bi kasadır.aman dikkat et sradları kimse yabana atmaz ona göre :D

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun da şöyle hızları forumlarda yazmayın lütfen
295 le düşsen büyük ihtimal "ölürsün" arkadaşım

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler topiğinde baya polemik olmuştu kısa sürede aldığına sevindim :rendeer: darısı başıma

Hayırlı uğurlu olsun :)

Kazasız belasız güzel günlere inşallah :rendeer:

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk.ederim sağolun birlikde MT ile güsel günlere gezilere .....

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın :)

Bi ara görür gibi oldum seni bidaha göremedim bundan sonra görüşürüz inş. tanışırız... tşk.ler....

her zaman beklerim.heykelin orda kent lokantasının yanında FOTO YILDIZ'da çalışıyorum.müsait bir zamanda yanıma beklerim.bir çayımı içersin hem tanışmış oluruz:bounce: üstelik motosiklet.net'de yalovalı olarak tekim :salut: en azından kimseyle denk gelmedim.(sen hariç) gezilere fln hep yalovadan tek katılıyorum.bir motosiklet.net üyesi arkadaşım olmasına çok sevinirim :rendeer:

her zaman beklerim.heykelin orda kent lokantasının yanında FOTO YILDIZ'da çalışıyorum.müsait bir zamanda yanıma beklerim.bir çayımı içersin hem tanışmış oluruz:bounce: üstelik motosiklet.net'de yalovalı olarak tekim :salut: en azından kimseyle denk gelmedim.(sen hariç) gezilere fln hep yalovadan tek katılıyorum.bir motosiklet.net üyesi arkadaşım olmasına çok sevinirim :rendeer:

MT yalova da var bi sürü arkadaşımız ben bide sace yoksun yani MT yalova sayfasına tıkla görürsün yarın inş. ugramaya çalışırım ugrayamassam yalova ufak yer bi gün bi yerde karşılaşırız :)

Hayırlı uğurlu olsun.....

Tşk.ler ......................

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun...

bildiğim kadarıyla SS kültüründe veya İngilizcede RACEİNG diye bir şey yok...tabi sen bu işin kültürünü napıcaksınki dimi...köklemene bak...:p

Hayırlı uğurlu olsun...

bildiğim kadarıyla SS kültüründe veya İngilizcede RACEİNG diye bir şey yok...tabi sen bu işin kültürünü napıcaksınki dimi...köklemene bak...:p

Ah be güsel abim bu konuyu aştık biz almak isteyenler e git orda 10 ile 14 arası recein aranıyo diye bi ilan var o benim bi oku derim ama sonuna kadar :D

şimdi yazdıgım ise o konuyla ilgili şaka

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güle güle kullan, hayırlı olsun. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar