Sağol Adem sen nasılsın yav :cherry: nasıl Bodrumda havalar efem :cherry:tasabusu kayıp bu aralar. Muhabbetiniz bol olsun. Ahmet abi naaber yav?
MCT lerin çantaları bulunuyomuki :silent: bi ara benim ustaya sormuştum ben taksak nasıl olur deye hatta bi arkadaşın deposunda vardı onu takıverelim demiştim tat alamazsın takır takır ses yapar arkaya oturan artçı rahatsız olur falan demişti :sunny: ama denenmezde değil hani :wiinkk: Ramço yapmıştı bi ara YBR yeabi şu mct lerin çantalardan alabiliriz aslnda
Odun gibi malın olsun Adem buralarda 3 traktör odunu banyoda yakıyor milletabi kış gelmedi bu sene.3 traktör odun yaptım ne yapacam okadar odunu bilmem. Gerçi 3 traktör odunu 3 ev yakacak. Babam, ben, dedem. Dedem 1924 doğumlu. Aslında 23 te olabilir. Arada motora bindirıyom :sunny:
olmaz değil olurda beni tek düşündüren sert malzemeden yapılmış olmaları :silent: en ufak bi yan yatmada düşmede kırılabilir + ses yapma ihtimali :silent: ama denemek lazım tabiki :sunny:Buda demirsizi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-canta-takim-sifir-kutusunda-50309141/detay/
o demirler 60 lira etmez.Bu şekilde birşey alsak ramazanınki gibi yapsak olabilir.Mct çantaları yandan kapaklı bunlar üstten.
Odun gibi malın olsun Adem buralarda 3 traktör odunu banyoda yakıyor milletAllah uzun ömürler versin dedeyede hay maşallah :rendeer:
olmaz değil olurda beni tek düşündüren sert malzemeden yapılmış olmaları :silent: en ufak bi yan yatmada düşmede kırılabilir + ses yapma ihtimali :silent: ama denemek lazım tabiki :sunny:
Valla yapsan yapsan bu işi sen yaparsın o zaman Meriç :cherry: bi dene bakalım dicem ama ders çalışıyorsun sende şu ara :sunny:
Ders aralarında kafayı boşaltmak için uğraşabilirsin aslında :cat: