Arkadaşlar motosikletime yan çanta takmak istiyorum yan çanta bağlama demiri almam gerekiyo ybr ninki uyar mı cuk diye?
yada cbf nin bu tarz bişey ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...et-cbf-150-yan-canta-demirleri-83685114/detay
evet rapsy isteyen herkes misafirim olarak gelebilir. Neyle gelecekleri önemli değil, elimde 2 motor var zaten. Herşey var. Gelmek isteyen buyursun.
Tahsin sorunlarının giderildiğine sevindim.
Gelelim benim diğer cg titana. Sorun halledildi. Statörde sorun yok. Değişmedi. Konjektör yetersiz veya arızalıymış. Elindeki cinliler de 12.5 voltu geçmiyodu. Bitane bulmuş usta nerden bulduysa. Şimdi rahat 14 voltlara çıkıyomuş. Aküm şarj edecek artık yani. O derttende kurtuldum. Buji piposu ve buji kablosunuda yenilettim. Kısmet olursa yarın gidip alacam motorumu. (cg titan es rr)![]()
Abi o motorun son durum ne oldu ya.Fatih verdimi satışı?
Arkadaşlar motosikletime yan çanta takmak istiyorum yan çanta bağlama demiri almam gerekiyo ybr ninki uyar mı cuk diye?
yada cbf nin bu tarz bişey ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...et-cbf-150-yan-canta-demirleri-83685114/detay
ya yaptırsak daha pahalıya mal olmaz mı?Ben ve ahmet abide düşünüyor yan çanta kaliteli birşey bulursan hep beraber alalım daha uygun olur.Demir konusuda 2 sininde garantisi yok.Bunlara vereceğin paraya demircide aldığın çantaya uygun boyutlarda yaptırabilirsin.
fatih uydurmasına uydururuz bşyler de amele işi olur görüntü kirliliği yapar bizimkisiabi sorunu halletiğine sevindim artık rahat rahat binersin motora ama bakıyorum cg ye bile çin malı parça takıyon taksana orjinal parçasınıçinliye laf etmesi değil
yok daha duruyor meriç gelirse veririz
uydurursun ersin yeterki takmak iste![]()
Hele bi çantaları alalımda demiri kalsın :wiinkk: çantalar olduktan sonra demir en güzel şekilde yapılır öyle amele işi falan olmaz yani :cat:
Tsubusa araştırıp döncem size dedi haber bekliyorum halen :sunny:Maliyet olarak bakarsan sanmıyorum.Bide uydurmak yerine kendi motorun için özel yaptırıcaksın daha iyi olur
---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:36 ----------
Çantalar ne oldu ahmet abi![]()
![]()
Aha o zaman amele işi olur asıl :farao: topcase arkaya takılmak için tasarlandığı için yana taktığın zaman kapağı yana açılacaktır içine koyduğun malzemede açar açmaz pat düşme eğilimine gircektir kullanışlı olmaz yani görüntüsü de hoş olmuyor orjinal yan çanta kadar kullanışlıda değil yani :farao: ama genede sen bilirsin karar senin tabiben demiri aldıktan sonra yassı arka topcase ler var onlardan takcam yanlara 30 litre fln yolda gördüm bi ybr de çok hoşuma gitti daha kullanışlı olur hem