regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizleri dinlemeyeceğinden emin oldum ben ☺️ Tabi ki son karar kendisine ait." Bir müsibet bin nasihatten iyidir." Sözü tekrar hayat bulacak.

1. İstenilen motor cruiser
  2. Hiç problem yaşatmayacak
  3. Vidaları bile gevşemeyecek
  4. 100.000 TL nin altında olacak
  5. Daha önce kullanan herkes o motordan memnun olacak.
  6. 125 cc olacak
  7. Uzun yol yapabilecek
  8. Yokuşlarda çekişi düşmeyecek ve 90/100 km altına düşmeyecek.
Umarım öyle bir motor vardır da ben bilmiyorumdur.
estağfurullah sizi dinlememek olur mu? sadece vida dökmesi falan değil chopper cruiserda seçenek zaten az var olan en bilindik iki marka var birinde çok kötü yorum var süperlight ı kast ediyorum regal de de yorum yok şahsen regali sevdim ama kullanıcı deneyimi duymak da istiyorum. belki ona göre gider başka bir motor alırım. regal kötü marka diyen 2 kişi varsa 3 kişide iyi marka demiş bu yorum sayısı çok az geldi belki yeni fikirler duyarım diye sordum sizlere. söylediklerinizde de haklısınız bazı yerlerde. zaman gösterecek regal kullanan biri gelip çok iyi motor demediği sürece zaten almaya çekiniyorum

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
estağfurullah sizi dinlememek olur mu? sadece vida dökmesi falan değil chopper cruiserda seçenek zaten az var olan en bilindik iki marka var birinde çok kötü yorum var süperlight ı kast ediyorum regal de de yorum yok şahsen regali sevdim ama kullanıcı deneyimi duymak da istiyorum. belki ona göre gider başka bir motor alırım. regal kötü marka diyen 2 kişi varsa 3 kişide iyi marka demiş bu yorum sayısı çok az geldi belki yeni fikirler duyarım diye sordum sizlere. söylediklerinizde de haklısınız bazı yerlerde. zaman gösterecek regal kullanan biri gelip çok iyi motor demediği sürece zaten almaya çekiniyorum
Bu fiyat bandinda ve bu markalarda kalite beklentisi dusuk olmali, sorunlara hazirlikli olmali. Sansa sorun cikartmayabilir belki ama sans iste.
Satarken de vakit alabilir.
Bunlari goze alip, gozunuzi kapatip, caninizin istedigini secin. Aralarinda daglar kadar fark olmayacaktir.

Motosikleti
sattık :(

Söylediğiniz marka hakkında bilgi edinmek için videoyu dinlemenize bile gerek yok bence ama bir bakın derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar