regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

öğrenciyim para çok yok. beni zora sokmayacak sürekli yormayacak yürütebileceğim bir chopper istiyorum. regal in daytona ve classic 125 modelleri hoşuma gitti. kağıt üzerinde de çok iyi motor uzun yol da düşünüyorum ilçeler iller arası. bir sürü forum ve başlık gezdim çok az var regallerle ilgili bilgi regal kullanmış birileri yardımcı olabilir mi ?

Bildiğim kadarıyla Regallerin çoğunda şanzıman problemi var. Öğrenci halinizle yürütemeyebilirsiniz. Şekil şemal cacık ama sizin için en sorunsuz, işletme giderleri öğrenciye en uygun motor Cb 125F şu an.
hem chopper istiyorum hemde honda yamaha japonların hepsi benim için çok pahalı ikinci elleri 100 den başlıyor

Motosikleti
Kuba x-boss
125 cc cruiser motorlarda bildiğim bir elin parmağı kadar seçenek var. Bütçeniz de çok yoksa en mantıklısı kuba superlight 125 olabilir. Hem uygun hem de bildiğim parçası vb bol bulunuyor. Tip olarak evet fazla gösterişli değil ama başlangıç için idare eder.

Cruiser kullanmakta kararlıysan @kendineklasikci ye katılıyorum. Temiz 2. El superlight çözer senin işini, ekonomik bir motor ve acemiliğini atman için yeterli.
superlight içinde çok kötü yorum okudum vida döküyor şamandıra vites göstergeleri bozuluyor falan diye güvenemiyorum
regal de hoşuma gitti. benim için önemli olan 1-2 regal yorumu görmek kötü yorum gelirse zaten superlight yada um renagreade tarzı bişeyler alacağım

Motosikleti
Kuba x-boss
125cc dediğin için onu yazdım, regalin daha fazla kronik problemleri var. Vida işi sende, elin anahtar tutacak arada bir sıkacaksın. Karar senin tabi ki.
Bence de birkaç vida sıkmak kronik problemlerden iyidir. Regal çok garip bir marka birkaç modeli sağlam diye duyduma ama yinede kumar.

Motosikleti
Honda CBR500R
Regaller hakkında bir şey diyemeyeceğim ama Kuba Superlight 125'i 6-7 aylığına kullanmıştım. 125 cc olduğunu ve motosikletin gitmediğini kafaya takmayacaksak onun haricinde bazı bölgelerinde paslanma problemleri vardı. Birkaç kez ateşleme sorunu yaşadım, bujiyi değiştirince problem ortadan kalktı. Bir de bir iki kez yaşadım ama göstergede boşa aldığında "N" işareti yanmamıştı, zaten analog gösterge çalışmazsa en fazla kablosu çıkmıştır yerine tak düzelir. Modifikasyona açık, çoğu custom parça da bir şekilde bu motosiklete uyduruluyor. Bakımlarını kendin çok rahat yaparsın.

Regaller hakkında bir şey diyemeyeceğim ama Kuba Superlight 125'i 6-7 aylığına kullanmıştım. 125 cc olduğunu ve motosikletin gitmediğini kafaya takmayacaksak onun haricinde bazı bölgelerinde paslanma problemleri vardı. Birkaç kez ateşleme sorunu yaşadım, bujiyi değiştirince problem ortadan kalktı. Bir de bir iki kez yaşadım ama göstergede boşa aldığında "N" işareti yanmamıştı, zaten analog gösterge çalışmazsa en fazla kablosu çıkmıştır yerine tak düzelir. Modifikasyona açık, çoğu custom parça da bir şekilde bu motosiklete uyduruluyor. Bakımlarını kendin çok rahat yaparsın.
evet dediğim buydu işte bu yorumu çok kişiden duydum. ağır bir gövdeye zayıf motor takmışlar drift l bloğundan farkı yok sürekli bağırıyor ve vites göstergesi benzin şamadırası gibi basit parçalar sürekli bozuluyor. ben motorun biraz da gitmesini istiyorum 90 beni kesmez ilçeler arası dağ bayır yollarda tırmanması lazım bağırıp durmamalı araştırınca regal kağıt üzerinde çok sağlam çift silindir torklu falan bir motor hızlı kalkıyor güzel gidiyor uzun süre yüksek devir çeviriyor ama yorum yok regalle ilgili kullanmış birilerinin bu konuya el atması lazım. 1-2 kere gördüğüm şanzıman sorunu var yorumunu 1-2 kere daha görmeliyim birisi gerçek mi değilmi söylemeli belki ona göre 125 cc lerde chopper almaktan vaz geçerim 18 i bekler o zaman alırım chopper

Motosikleti
Cruiser
Ne yazık ki aradığın kriterlere uygun tek bir motor bile yok.

Motosikleti
Yamaha MT-25
Seni tenzih ediyorum , ne alıyorsan al fakat regal raptora bulaşma. Çevremden gördüğüm bizzat tecrübe ile sabittir, 1 tane memnun olanını görmedim ne gidişinden ne sağlamlığından. Yurtta bir arkadaşta var daytona 2 bilemedin 3 haftaya bir subap ayarı çekiyoruz motora .

Boş ver kim ne derse desin, içinde kalacağına al gitsin.

Kısmet olursa ilerde çok motosiklet değiştirirsin.

Hevesini al. Gençsin sonra içinde ukte olur.

Motosikleti
Yamaha MT-25
Oğlum akıllı ol la akıllı . 200 kilo alete 10 beygir koyarsan ne olur bir düşün bakalım . Sadece kullanım zorluğunu değil makinenin stresini de bir düşün ondan sonra karar ver .

Motosikleti
Cruiser
Merhabalar :)

Konuyu ben açtığım için devam ettireyim.. Uzun süredir aranızda yokum, geldim boş gelmemiş olayım :)

İlk mesajımda olan ve çevresel olarak izlenimle olan konuları anlatıyorum.

Deneyim 1'de olan durumun kimsenin başına geldiğini görmedim ama benzin pompası olmasa da enjektör tarafından "kötü montaj" sebebiyle görülen bir benzin püskürtme durumu olduğu aşikar, YouTube'da videosu var.

İlk 1 dakika içerisinde hızlıca görüyoruz bazı şeyleri..

Deneyim 2'de
olan durum ise Pilder 125cc kullananlarda mevcut ve tam bahsettiği gibi karıncalanma.

Deneyim 3'te işaretlediğim yerlerde kötü temizlik ya da kış şartlarından ötürü hafif kirlenme ve paslanmaların olduğu görülüyor.

Deneyim 4'te olan şey ise herkesin sevdiği bir konu olmuş. Beğendim.. Motosiklete yeni başlayan kişiler için çok önemli bir durumdu, sevindirici.

Deneyim 5'e erişeni görmedim, KM yaptıysa da durumunu bilmiyorum :)6 ve 7 deneyimi ise zaman gösterecek.

Satın almayı düşünüyordum açıkçası böyle bir fiyat değişiminden ötürü vazgeçtim.. Motosikletleri seven biri olarak bana ucu çok açık bir risk olarak görünüyor artık. Piyasadaki muadillerinin fiyat ve bilinirlik avantajı, benzer malzemeleri kullanmasından ötürü daha cazip geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizleri dinlemeyeceğinden emin oldum ben ☺️ Tabi ki son karar kendisine ait." Bir müsibet bin nasihatten iyidir." Sözü tekrar hayat bulacak.

1. İstenilen motor cruiser
  2. Hiç problem yaşatmayacak
  3. Vidaları bile gevşemeyecek
  4. 100.000 TL nin altında olacak
  5. Daha önce kullanan herkes o motordan memnun olacak.
  6. 125 cc olacak
  7. Uzun yol yapabilecek
  8. Yokuşlarda çekişi düşmeyecek ve 90/100 km altına düşmeyecek.
Umarım öyle bir motor vardır da ben bilmiyorumdur.

Son düzenleme:
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizleri dinlemeyeceğinden emin oldum ben ☺️ Tabi ki son karar kendisine ait." Bir müsibet bin nasihatten iyidir." Sözü tekrar hayat bulacak.

1. İstenilen motor cruiser
  2. Hiç problem yaşatmayacak
  3. Vidaları bile gevşemeyecek
  4. 100.000 TL nin altında olacak
  5. Daha önce kullanan herkes o motordan memnun olacak.
  6. 125 cc olacak
  7. Uzun yol yapabilecek
  8. Yokuşlarda çekişi düşmeyecek ve 90/100 km altına düşmeyecek.
Umarım öyle bir motor vardır da ben bilmiyorumdur.
var tabi honda monkey, adamlar guzel bit custom yapiyorlar. youtubede bir cok videosu var 😀

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar