V Strom da klima mı var ???
arabalarında klima yerine acs yi kullananlar, heryerdeler..
V Strom da klima mı var ???
Olur mu hiç? Klima açmazsan camları açarsın, camları açarsan arabanın aerodinamik yapısı bozulur ve daha çok yakmaya başlar. O sebeple yaz kış klima açıyoruz. (Kışın buğu yapmasın da önümüzü görelim diye, yoksa camı bezle silmeye çalışırken maazallah kaza yaparız daha pahalıya patlar...)... klima açmazlar ...
Abi bu arada, Türkiye'deki en iyi Suzuki servisi kimdir?Olur mu hiç? Klima açmazsan camları açarsın, camları açarsan arabanın aerodinamik yapısı bozulur ve daha çok yakmaya başlar. O sebeple yaz kış klima açıyoruz. (Kışın buğu yapmasın da önümüzü görelim diye, yoksa camı bezle silmeye çalışırken maazallah kaza yaparız daha pahalıya patlar...)
Kardeş buji değiştirmek için yetkili servise gitmek ne demek?Abi bu arada, Türkiye'deki en iyi Suzuki servisi kimdir?30bin olunca benim bi bujiler değişecek, şimdiden öğreneyim kim en iyisidir vs vs.
Abi, hiç değiştirmedim ki nereden bileyimKardeş buji değiştirmek için yetkili servise gitmek ne demek?
Suzuki Recep adını ben çok duydum, meşhur bir servis ama en iyisi midir bilemem.
Kadın kız muhabbeti açılır maçılır şişmesin çocuk, bu nedenle @Motoseverrr 'e maden suyu da almak gerek.Abi, hiç değiştirmedim ki nereden bileyimAslında @Motoseverrr müsaitsen sen yap ben de izleyeyim öğrenmiş olurum hem
2-3 tane zurna dürüm, içebildiğin kadar ayran ısmarlarım.
6'lı Beypazarı yazıyorum o zaman.Kadın kız muhabbeti açılır maçılır şişmesin çocuk, bu nedenle @Motoseverrr 'e maden suyu da almak gerek.
Ben yetkili servise gitmiyorum. Bursa'da en iyi Japon ustası kimse oraya götürebilirsiniz.Abi bu arada, Türkiye'deki en iyi Suzuki servisi kimdir?30bin olunca benim bi bujiler değişecek, şimdiden öğreneyim kim en iyisidir vs vs.
Yetkili servis değil ya, normal usta da olur. İstanbul'a da gelebilirim yani bakım için vs o yüzden sordum. Ben de ufaktan başlarım belki kendi kendime bakım işlerineBen yetkili servise gitmiyorum. Bursa'da en iyi Japon ustası kimse oraya götürebilirsiniz.
Geçen ay 4 bakımlık malzeme aldım (4 yağ filtresi 2 hava filtresi) hepsi Hiflo, tekmili 4.000₺ tuttu, çok uygun. Bir sonraki bakıma da 5W-40 Castrol Power 1 Ultimate tam sentetik yağım da var.
Senin bujiler biraz dertli yerde yaw, birde üzerinde çalıştığım motosiklet değil ama halledilir gibi tabi takımlar yeterse.Abi, hiç değiştirmedim ki nereden bileyimAslında @Motoseverrr müsaitsen sen yap ben de izleyeyim öğrenmiş olurum hem
2-3 tane zurna dürüm, içebildiğin kadar ayran ısmarlarım.
Yaw bujiyi cekiyon cikiyo iste. Zorlanirsa da kanirt biseylen, sonra da yenisini itekle o ciktigi yereYetkili servis değil ya, normal usta da olur. İstanbul'a da gelebilirim yani bakım için vs o yüzden sordum. Ben de ufaktan başlarım belki kendi kendime bakım işlerine![]()
Şiştim bile abi.Kadın kız muhabbeti açılır maçılır şişmesin çocuk, bu nedenle @Motoseverrr 'e maden suyu da almak gerek.